Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Laura10

Mamici cu burtici, treceti-ma si pe mine pls in listuta cu bebe baietel... ca nu ma pricep... v-am mai rugat dar nu m-ati luat in seama...

V-am mai intrebat si alte detalii... asta e, nu e timp de cititi.

Mai incerc: naste cineva la Euroclinic sau stiti ceva de nasteri acolo? Ma intreb daca pot sa nasc acolo chiar daca doctorita mea nu e inscrisa la ei, adika sa ma duc la alt doctor care are acolo abonament?

Astept sfatul vostru si pana atunci sarcina usoara.

21+

Laura

Laura, bine ai revenit. Sa stii ca noi suntem vorbarete, dar putine dintre noi se pricep la chestii tehnice de adaugat pe prima pagina, iar dintre cele care se pricep, multe nu au mai intrat in ultima vreme.
ca o sugestie, atunci cand ai o intrebare sau o rugaminte, ai putea sa scrii fie cu alta culoare, fie cu bold, ca sa iasa in evidenta.

in ceea ce priveste nasterea la euroclinic, stiu ca sunt cateva fete care nasc acolo. cred ca gasesti pe prima pagina cateva, alaturi de numele dr cu care nasc!

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

BB nu am pe nimeni...mama nu prea se pricepe la prjituri....iar eu doar clatite stiu sa fac.... Adevarul e ca va felicit pe cele care deja faceti atatea mancaruri....Eu inca nu stiu mare lucru (mai ales ca sotzul nu mananca decat chestii simple gen carnaciori, pizza, sau chiftele si sarmale-care le face mama, cremvusti ,omleta...cartofi prajiti...shaorma ...paste si cam ....atat) ....si tare mi-e frica ...ca nu o sa ma pricep cand va trebui sa gatesc pt bb....

24+ ANDREI

dany, stai linistita ca nici eu nu m-am bagat sa le fac eu!! le-a facut mami meu. saracuta la 14 avea avion si al 10 imi facea mie galuste cu prune..... nici eu nu ma bag la mancaruri prea complicate dar daca am pun sa fac imi ies. am noroc cu un sotz caruia ii place orice mancare cu conditia sa fie facuta de mine...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, sa vezi ce bune sunt galustele cu caise! Imi plac chiar mai mult decat cele cu prune... YAMIIIIII!!!!!!
Cred ca ma duc sa-mi cumpar (deh, avantajul ca stau in Austria, este o mancare asa raspandita, ca le gasesti gata facute la magazin). Sau poate ma apuc eu sa fac, mai stii?

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu merg sa aranjez masa ac vine sotzu' de la job, apoi un pic la nani, apoi seara la plimbarici. poate ne mai auzim asa printre...
va pup si sa aveti o zi minunata impreuna cu bebei din burtici!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA sincer nu stiu...stiu doar ca in cazul meu daca se hotaraste sa fac cezariana o sa fie mai devreme pt ca nu trebuie sa ajung la travaliu si oricum crizele mele de rinichi or sa se intensifice si iti dai seama ca nu o sa mai rezist mult...
LAURA eu nasc la Euroclinic, ANACAMI si IOUB din cate stiu ...ce pot sa-ti spun despre nastere?..zi-mi ce vrei sa sti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor, astazi stam mai mult acasa ca avem de tradus in spaniola un contract cu o firma de transport (, e tare urit si plictisitor), acum luam o pauza si am intrat sa vedem ce faceti.

Pussi, aaa, noi suntem mai mincaciosi atunci, bagam fiecare cite un ardei si jumatate...suntem si mai grasi, ce sa-i facem...

Dany, tai linistita, cred ca la tine alea 6,5 kg nici nu se vad...Si noi am pus 5,5 - 6 kg, depinde, intr-o dimineata avem 53,5 kg, in alta avem 54...dar eu sunt mai maruntica, nu-s inalta si supla ca tine...Oricum citisem la Odiseea sarcinii in 40 saptamini, unde iti prezinta progresele lui bebe saptamina cu saptamina, ca in perioada asta probabil ca am acumulat intre 5,5 si 6,8 kg. Deci amindoua ne incadram perfect. Asa ca nu-mi fac griji si nici tu sa nu-ti faci.

Roxana, bebe George seamana cu mamica lui cea supersportiva si energica. Probabil ca sare si mai mult de bucurie ca are o mamica atit de frumoasa...

Oana, eu pe bebe il simt toata ziua, e tare haios, dar e mai mic si are mai mult loc sa se desfasoare. Peste vreo luna, cind va fi cit bebelina ta acum nu stiu daca o sa mai aibe atita loc. Dar mai depinde si de cit de activ e bebelusul. Citeodata Lucas ma sperie pt ca ma face sa ma gindesc ca o sa fie tare nazdravan si nu stiu daca o sa am atita energie sa alerg dupa el...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

LAURA din cate stiu poti aduce un dr din afara care va primi un X comision din partea spitalului insa la un moment dat se vehicula faptul ca dr adus din afara doar asista si nimci mai mult..acum cel mai sigur trebuie sa intrebi la receptie ..asa din auzite, vorbe e aiurea..ori suni si intrebi ori mergi acolo..parerea mea..

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

JASMIN..esti o scumpa ca de obicei..mersi frumos....mi-a prins bine complimentul tau mai ales ca tocmai am descoperit ca-mi apar vergeturi intre picioare

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burticutzelor, astazi stam mai mult acasa ca avem de tradus in spaniola un contract cu o firma de transport (, e tare urit si plictisitor), acum luam o pauza si am intrat sa vedem ce faceti.

Dany, tai linistita, cred ca la tine alea 6,5 kg nici nu se vad...Si noi am pus 5,5 - 6 kg, depinde, intr-o dimineata avem 53,5 kg, in alta avem 54...dar eu sunt mai maruntica, nu-s inalta si supla ca tine...Oricum citisem la Odiseea sarcinii in 40 saptamini, unde iti prezinta progresele lui bebe saptamina cu saptamina, ca in perioada asta probabil ca am acumulat intre 5,5 si 6,8 kg. Deci amindoua ne incadram perfect. Asa ca nu-mi fac griji si nici tu sa nu-ti faci.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mersi de incurajari

24+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Pussi, aaa, noi suntem mai mincaciosi atunci, bagam fiecare cite un ardei si jumatate...suntem si mai grasi, ce sa-i facem...

Roxana, bebe George seamana cu mamica lui cea supersportiva si energica. Probabil ca sare si mai mult de bucurie ca are o mamica atit de frumoasa...

Oana, eu pe bebe il simt toata ziua, e tare haios, dar e mai mic si are mai mult loc sa se desfasoare. Peste vreo luna, cind va fi cit bebelina ta acum nu stiu daca o sa mai aibe atita loc. Dar mai depinde si de cit de activ e bebelusul. Citeodata Lucas ma sperie pt ca ma face sa ma gindesc ca o sa fie tare nazdravan si nu stiu daca o sa am atita energie sa alerg dupa el...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Jasmin,

imi place f mult numele ales pt baietelul vostru. daca noi am fi avut un baiat, l-ar fi chemat Marcus, deci pe aproape :)
nu ai vrea sa trimiti si tu ceva poze pe adresa comuna ca nu imi amintesc sa te fi vazut si mie imi place sa imi imaginez cum arata o persoana atunci cand vb cu ea.

adalia 26+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput