Aspirante optimiste > 20 - 133

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

baby r, eu ma gandeam ca la noi bebele se lasa mai mult asteptat pt ca noi avem uter retrovers. ce aiurea si cu uterul asta retrovers! nu putea sa fie si el normal? eu ma gandesc ca trebuie sa astept prea mult timp pana o sa raman si eu gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

neata aspirantele mele dragi !!!

bitza ce surpriza placuta !!! FELICITARI !!!
Sai ai parte de o sarcina cat mai usoara si fara probleme si bineinteles un bebe sanatos. Spune-mi te rog, ai avut vreo scurgere ceva dupa ovulatie sau te-a durut burtica ??? Sau doar sanii care te deranjeaza?
irene spor la treaba azi

vrmoana, hai si tu cu testul pozitiv.

dianyra, imi pare tare rau ca au venit rushii, dar uite si din partea mea o si un ca sa-ti mai treaca supararea.

Va doresc tuturor o zi minunata si cu cat mai multe vesti bune.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irene, eu am luat tratament naturist, dar nu stiu daca m-a ajutat. Probabil psihic, pt ca la prima eco doctorita mi-a zis ca nu mai am chisturi, decat unul micut de tot, dar dupa ce am ramas gravi am aflat ca tot mai sunt acolo, destul de marisoare. Deci nu prea m-au ajutat.
Am luat extracte din mladite de zmeur si coacaz negru. Si am mai luat si Maca de la Innovatics si capsule cu Naprasnic.

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

multumesc maryb! tu ce mai faci?
vrmoana, mamei tale! sa dea DD sa-i faci cadou testul tau de sarcina cu II! tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

'neata fetelor!!!!!!!!!

wow!!inca o viitoare mamica...FELICITARI DIN TOATA INIMA SI FIE CA ACEST ROD AL DRAGOSTEI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII ASA CUM ESTE DE ACUM...DIN PRIMELE SAPTAMANI DE VIATA!!!

CRED CA E MINUNANT MOMENTUL IN CARE AFLI CA PORTI "IN INTREGUL TAU" O ALTA FIINTA...PARTE DIN TINE...MOMENTUL IN CARE INCETETZI SA MAI TRAIESTI NUMAI PENTRU TINE...IN CARE ASA -ZIS-UL EGOISM PROPRIU CADE PT CA TE GANDESTI SA-I FIE BINE "EI- MINUNII TALE"...CADOUL CEL MAI DE PRET PE CARE-L POATE PRIMI CINEVA....SI ASTA NUMAI DE LA EL, CREATORUL...

fetelor...poate ca e prea in scurt pana la sfasitul lui august..dar cu siguranta..pana la sfarsitul anului...NOI..vom avea un topic nou..nu va spun cum se numeste inca...

...oare...vine barza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irene, ce sa fac, nimic nou sub soare.

mai fetelor, dar multe dintre noi avem pe cineva de sarbatorit in luna august. E si ziua tatalui meu pe 26 august....ce ziceti...poate ii fac si eu lui un cadou cu 2 liniute....cine stie ?

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Ramonzca, de unde esti din PH?

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

posibil Irene.............dar eu am renuntat sa mai stau prea mult pe burta.........
am cam lasat-o in voia Bunului Dumnezeu.............asa ca oricum bebe stie cat de asteptat!!!!!!!!!!!
Numeioana sarcina usoara in continuare.....................ce surpriza ai tu oare in burtica??????????
indraznesc ca spun ca vom avea inca o fetita pe forum.............sa vedem daca am dreptate.......
Oana poate ca ii vei face o surpriza frumoasa mamei tale.
dar nu vreau sa te dezamagesc.......cu ceea ce voi spune.
la mine..repet la mine cand imi cobora tb la 36.9 imi venea sigur cm.
totusi sper sa fie doar in cazul mea asa si iti tin pumnii sa fie cu ochisori la tine.........
Mary tu cum mai esti?
ceva vesti noi?

poze
bebita te asteptam!!!!

in asteptare din 13 decembrie 2000

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Ramonzca, de unde esti din PH?

Ioana
11+
burtica

pai acum sunt din BH... de cca 3 ani si aici voi ramane...in prahova parintii mei locuiesc in baicoi...eu insa inainte de a ma muta in oradea am locuit cca 7 ani in bucuresti...

...oare...vine barza???

Mergi la inceput

Baby, multumesc pt previziune!! Sper sa fi ghicit!

Ioana
11+
burtica

Mergi la inceput