refuz
Raspunsuri - Pagina 4
notquiteso spune:
HM. Eu pur si simplu ma refeream la inutilitatea de a mai raspunde la asemenea subiecte. Zicea cineva de "vorbitul in punga". Asa ma si simt. Dianaintruder scrie atata din motivele ei, poate sufera de grafomanie, cine stie? Nu asta e important.
Subiectul topicului meu era pur si simplu refuzul de a mai intra pe astfel de subiecte, din care iesi secatuit, cu creierii pe bigudiuri, si cu o mare dorinta de a pocni pe cineva.
Clover spune:
notquiteso, habar n-ai ce ratezi ca nu mai deschizi subiectele
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
A_Iulia spune:
Notquiteso, eu cred ca ziceam de vorbitul in punga.
Insa ceva-ceva tot am invatat din subiectele respective: ca fiecare isi traieste viata EXACT asa cum o merita. Nu poti face bine unui om cu forta. Ori isi face singur, ori n-are decat sa zaca in mocirla. Treaba lui.
Mai vorbim in punga, mai latram la luna...e de bine, tocmai au inceput sarbatorile de Craciun la unele "familii". Trebuia sa postim inainte?
Adina + Olivia 04.03.2004
Victoria spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Insa ceva-ceva tot am invatat din subiectele respective: ca fiecare isi traieste viata EXACT asa cum o merita. Nu poti face bine unui om cu forta. Ori isi face singur, ori n-are decat sa zaca in mocirla. Treaba lui.
Corect!
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
uricarudiana spune:
diana, sa stii ca adina a avut dreptate. cum iti asterni asa dormi. vrei o viata frumoasa, implinita, pai lupta pentru ea, agitate. supaortand viata pe care o ai acum nu faci decat sa traiesti in mocirla, asta ca sa o citez pe adina.trebuie sa te ridici de acolo si sa te zbati.
nu are rost sa te mai plangi pe aici, mai ales ca tu nu vrei sa faci nimic ca sa scapi de situatia in care esti. te complaci acolo, dar te plangi de mama, mama. asa ca nu te mai vaicari atat, nu-ti mai plange de mila, si ai mai multa demnitate.
daca nu vrei sa iei nicio atitudine, pai atunci chiar ca meriti mizeria in care traiesti.
http://tt.lilypie.com/6XR7p3.png
nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat un BB...
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
ce rea eshti adina! Si da, te rog sa posteshti inainte de #craciun#!!!!
diana
e chiar prea finuta in exprimare... in nici un caz rea...
Adina eu m-am convins de mult ca unii oameni pur si simplu isi merita mocirla in care traiesc... mare pacat insa ca mai atrag si pe alti dupa ei (in speta copii proprii)
babyblue spune:
parerea mea:
1. unii oameni posteaza de plictiseala la serviciu.
2. altii din amuzament.
3. altii pt ca au probleme serioase si apropo..n-ati auzit? scrisul si vorbitul descarca nervos. e o forma de psihoterapie, aproape inconstienta.
repetand si tot repetand un subiect, plus variate pareri, ajungi sa intelegi mai bine ceva. mai ales cand esti slab. cand nu mai gasesti in tine resursele.
si stii ceva notquiteso, n-a zis nimeni ca cineva cu reale probleme se vindeca ca batand din palme. da, e greu sa stai pana la capat. sa ajuti pana la capat o persoana. chiar dc dureaza ani de zile, zeci de ani.
evident n-ai TU nici o datorie.
dar ma gandeam asa la modul general.
adica incercam sa spun ca depresia unor oameni e f profunda si dureaza f mult si singura scapare,si cea mai ieftina si la indemana forma de psihoterapie este sa scrie. sa se descarce.
ca tu esti echilibrata cu familie si un sot ok (habar nu am, zic asa, nu tu in special), nu inseamna ca sunt si altii. si dc diana sau altii, vor avea 10 ani de esecuri si slabiciuni, este de inteles ca 10 ani vor scrie pe tema asta si se vor elibera.
pt ca atata pot sa faca.
eu propun sa existe intelegere, chiar dc sunt 15 subiecte pe o tema. nu inseamna decat ca omul ala sufera, ca nu scrie de nebun. si nu are alta descarcare.
nu esti obligata sa citesti.
si mai ales nu judeca. nu se stie niciodata cand ajungi in situatia ei.
eu acum 2 sapt, cand m-am desp de ex, am avut vreo 4 zile de cosmar. noua in alt oras, la un loc de munca nou si cu o depresie aiurea rau. nu aveam cu cine vorbi, nu voiam sa ma fac de ras la serviciul nou, nu puiteam plati telefonul milioane ca sa vb cu amice..si am scris in dusmanie pe forum. m-am eliberat. m-am simtit descarcata. am tinut cont de niste pareri ok si punct. mi-am revenit. mi-am revenit suf cat sa nu mai simt nevoia sa scriu ceva despre povestea asta care nu ma mai preocupa.
dar cand ma preocupa simteam o nevoie avida sa scriu sa spun cuiva tot amarul.
si pur si simplu ma gandesc ca suferinta dianei este mare si adanca. si de aia scrie. atata tot.
nu judeca si nu mai ironiza.nu-ti doresc sa simti starile de deznadejde si abandon pe care le simte o femeie in situatia dianei, sau intr-o situatie critica.
si dc te plictisesc problemele oamenilor, pur si simplu nu te implica.
fara nici un fel de ranchiuna. am spus ce am simtit eu legat de subiectul asta al tau, in speta legat de faptul ca diana scrie mult pe aceeasi tema. unii isi duc suferinta in liniste, altii o descarca.
asa cum ea poate alege sau nu sa iasa in mocirla, si tu poti alege sa citesti sau nu postarile ei.
sper sa nu-mi sariti in cap, eu asa cred.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
buli spune:
eu cred ca scrisul asta pe forum e bun, pe de o parte, pentru ca elibereaza, da idei, insufleteste, capata sustinere
pe de alta parte si in exces e rau deoarece consuma toata energia. energia aia care ar trebui folosita pentru a rezolva problema cu pricina se consuma in mii de litere. iar impulsul de a face ceva cu adevarat se transforma intr-o "confesiune" pe net si fissss - problema reala ramine ca-n tren
Clover spune:
Ca sa fie clara problema mea e cand o persoana incepe n-spe subiecte pe aceeasi tema. In rest, fiecare sa scrie cat are chef.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle