refuz

refuz | Autor: notquiteso

Link direct la acest mesaj

Este adevarat ca fiecare posteaza ce vrea, citeste cine vrea. Insa ma simt agresata cumva. De ce ar deschide cineva un topic, 2, 9, 100 de topicuri pe acelasi subiect, dupa care ar printa raspunsurile si le-ar folosi pe post de hartie igienica?
Poate ca nu inteleg eu nevoia de atentie a altora, poate nu empatizez destul, poate ca sunt prea dura, dar mi se pare incredibil sa postezi luni, ani,in legatura cu acelasi subiect, si sa continui sa faci asta desi n-ar mai fi nimic de zis.
Asa ca eu de-acum incolo refuz sa imi mai ofer simpatia, sprijinul moral, experienta de viata, logica si bunul simt, pentru a raspunde la asemenea topicuri. Ma simt inselata.
Nu e ca si cum Kg de cartofi ar atarna mai putin decat zice nenea din piata. Nu, e ca si cum vine cineva la tine si-ti cere ajutorul, tu i-l dai asa cum te pricepi tu mai bine, dupa care iti zice ca de fapt n-avea nevoie, ca stie el mai bine ce are de facut. Ca a cerut ajutor doar asa.. ca sa vada daca aude cineva.

Asa ca, fetelor.. aveti grija de cate ori strigati "lupul". S-ar putea ca la un moment dat publicul sa-si puna dopuri in urechi si sa inceapa sa sforaie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Te referi doar la topicurile care au un inceput dar par fara sfarsit?Daca da,de acord cu tine.daca te referi la toti care-s intr-un moment greu si simt nevoia sa vada si alte pareri,ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Iti inteleg frustrarea, si eu am simtit-o.

Deh, am exersat la greu vorbitul in punga. Atata tot. Bine macar ca stim sa ne ferim pe viitor.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Sunt total de acord cu tine...Daca te referi la cele care au ajuns cu 80 zecile iti dau dreptate...(Excludem umanitarele si unele exceptii).Chiar nu le mai vad rostu la unele pentru ca se termina de dat sfaturi sau mai stiu eu ce si apoi se ajunge la convorbiri in contradictoriu,certuri si asa mai departe.Si uite asa se ajunge la acelasi subiect cu nr 80 care a devenit fara sens...Am vazut uneori subiecte noi pe a 2 sau chiar 3 pagina,de ce?Ptr ca celelalte care se par ca numai au "fund"sa se termine ocupa prima pagina...si multi numai dau si la paginile urmatoare...
Din partea mea ai

Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Ma refer la cei care scriu mereu despre acelasi subiect. Am intalnit pana acum cateva cazuri, si zau ca nu vad sensul. Adica eu am o problema, fac un topic, lumea se inghesuie sa ma ajute pe enshpe mii de pagini, subiectul moare iar eu mai deschid un topic pe acelasi subiect. La care lumea iar se inghesuie sa imi dea sfaturi. Si tot asa. De ce? Deschizi un topic, si dupa primele 20-30 de raspunsuri ai deja o baza de sfaturi din care sa alegi. Nu? Iti convin, nu-ti convin raspunsurile, multumesti frumos si tragi oblonul. Cel putin mie asa mi se pare normal.
Mai sunt si situatiile in plina desfasurare, dar chiar si aici am intalnit cazuri in care prea mult e totusi prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Tocmai pt. ca se lungesc prea mult,lumea isi pierde interesul si incepe,incet,un gen de bascalie.Eu,daca as fiin situatia asta,as citi,sa zicem cca 10-15 sfaturi,le rumeg bine ,multumesc frumos si pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Stai ca iti zic eu care e explicatia persoanelor in cauza. Am primit-o de la sursa cand am acuzat pe cineva ca e haotica pentru ca are 3 subiecte pe aceeasi tema, si anume viata sa. Raspunsul a fost ca nu princep eu ca e o mica diferenta de nuanta si ca la subiectul initial era vorba asa de viata ei de un aspect mai general, pe cand la celelalte dezbate subiecte punctuale.

Acu nu te simti brusc iluminata?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Clover ... bine ca ne-ai luminat.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Aloioooo ("aoleu" in traducere, citez din pustoaica mea ) nu faceti asta! Astept cu maaaare interes si cu punga de popcorn pe masa Miraje III. Mie Miraje II mi-a placut. Cam lung si cu final previzibil, dar si-a meritat banii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

diana21, mirajele au devenit "cate sanse", "nana sau mamaie" si urmeaza si altele.
tine punga de popcorn aproape.

notquiteso, absolut de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

01.FORUM
02.DE
03.DISCUTII
04.PUBLIC
05.;
06.MAI
07.EXISTA
08.SI