hai la o cafea
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ina78
Eu as lua acum ceva de cap... sta sa bubuie.
Bea o cafea cu cateva picaturi de lamaie. Am ce am io cu lamaile dar acum sa stii ca nu glumesc...Face bine la bubuieli.
Maadi,galusca din burtica e fetita.
Galuste? Hmmm...mi-e foameeeee...
Miha
si Robert 
wonderful spune:
M-a invatat si pe mine colega de biologie sa beau cafea cu lamaie pt. ca 1)trece migrena;2)creste imunitatea.De atunci storc in ibric lamaie.daca vrei sa-ti treaca mai repede,ia 1 saridon sau 1 aspirina tamponata dizolvata.
principe spune:
buna dimineatza,
vad ca de mine nu intreaba nimeni,nu-i nik,intru in greva, nu mai beau cafea,beau apa cu lamiie,
,voi nu aveti licenta ptru bauturi spirtoase ,am sa deschid un bar ......sic![]()
monica mami de print
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by principe
care principe???
Cuuuum??? N-o stii pe Principe?
Miha
si Robert 
maru spune:
cum care principe?
cea cu mancaruri afrodisiace si bauturi fine!
si decoruri exotice, uffffffff
Doamne'ajuta!
principe spune:
am s-o beleeeeeeeeesc pe belutza ,
ma pune sa alerg pe d.c ptru o cafea ,pai acolo in tirgul meu ma simteam bine ca aveam vecini pe aia fara orgasm ,pe barbatzi ,pe femei inshelatoare,pe femei shi barbatzi inshelatori ,pe aia care refuza ,pe aia care nu refuza,uuuuuuuuf shi continua lista ,dar aici pe cine am.......ma simt singura ,i-mi lipsesc barbatzii,orgasmele

monica mami de print
principe spune:
m-am decis nu mai deschid bar deschid burdel ,shi le dau mincaruri afrodisiace"rompe colchon" shi vitamine "mama juana"
monica mami de print
maru spune:
cat despre munca la birou si latimea fundului, cred ca asa si-a facut J Lo fundul ala imens...
of mama, cand or sa inventeze astia scaunul cu masaj profund pe partea dorsala?
nu dati cu rosii, ca perna care face masaj am si eu pusa pe scaun, dar e gadileala...
Doamne'ajuta!

Olivia 04.03.2004