ag hbs

ag hbs | Autor: aserica

Link direct la acest mesaj

[
quote][/quote]buna ziua
Sunt insarcinata in 13 saptamini si am fost diagnosticata cu ag hbs.Nici un doctor nu m-a lamurit despre ce se va intimpla cu mine in timpul sarcinii si mai exact ce se va intimpla cu puiutul meu.Orice informatie imi va fi de mare ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
dupa rezultatul unei singure analize nu prea iti poti da seama in ce stadiu al bolii te afli.rezultatul trebuie corealat si cu alte analize.cel mai bine sa mergi la un medic infectionist, el iti poate spune cel mai bine ce trebuie facut in continuare.in nici un caz nu te lua dupa medicul ginecolog, ca pe mine a reusit sa ma sperie foarte mult medicul ginecolog.bebelusul va fii bine.in cel mai rau caz i se va face copilului la nastere imunoglobulina si el nu va avea nicio problema, nu va contacta boala.stiu ca sunt restrictii la alaptat.
dar mergi la un medic infectionist.ca mie mi-au iesit niste valori care nu erau corecte si dr ginecolog mi-a zis ca am hepatita B si eu aveam doar niste anticorpi.
iti dau jos un link unde poti citi despre hepatita B, inclusiv despre particularitatile in sarcina.
Sarcina usoara si bebe sanatos!

http://www.hepb.org/patients/understanding_the_results.htm

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput