Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 30
MIRCLAU spune:
buna dimineata
da ffff frig,si eu m-am pricopsit cu o raceala de toata frumusetea(daca nu o fi gripa)si n-am dormit deloc
haide-ti la o cafeluta....
va doresc o zi minunata!!!!!
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
andre_ea spune:
Uf, Doina, imi pare rau ca nu pot da foarte mult. Sanatate multa pentru Dan!
Dory, n-ai putea sa-mi dai nr. de tel pe PM? Cred ca cel mai bine ne intalnim pe la noi pe strada. Hai ca ti-l scriu eu pe al meu.
Mirela, eu n-am ajuns la dr. si m-am tratat dupa ureche cu paracetamol, fervex si pentru gat am luat tantum verde si niste pastile homeopate HOMEOGENE9 date de o farmacista. Concluzia: aseara m-a luat iar durerea de gat si in continuare am senzatia ca am ceva in gat. Sanatate multa!
Aseara Stanciu a zis ca e bine Tudor. Doar sa-i mai pun Karvol pe batista pentru nasul infundat. In rest mi-a dat pentru imunitate LantigenB si Oscilococcinum o data pe saptamana timp de 3-4 luni.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Imi pare rau sa aud de copii bolnaviori. Si Maria are ceva mucisori dar nimic grav. Mi mult ma ingrijoreaza faptul ca a slabit mult din cauza eruptiei dentare, are doar 8,5 kg si cica la un an ar trebui sa aiba de 3 ori greutatea de la nastere. Deci ea ar trebui sa aiba 9,3 kg...Dar recuperam noi!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
andre_ea spune:
Am schimbat eu capitolul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107179
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
violeta69 spune:
fetelor sanatate voua si copiilor...
imi e teama sa nu ma ia si pe mine ceva ca azi-noapte am pus plapuma de frig ce-mi era si azi am stranutat de cateva ori![]()
lexi spor la ingrasat...copii slabesc repede dar pun la fel de repede!!!
andreea,tb sa luam si noi de imunitate....am luat bronhovaxom si a fost ok!!
anul acesta iau si eu pt adulti bronhovaxom ca anul trecut am facut cam asa cum faci tu acum ,adica nu am tratat racelile (mai bine zis le-am tratat dupa ureche
)si la final am dat-o in pneumonie ![]()

Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!