Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 28
Dory232002 spune:
Mirela, ma bucur ca sunteti bine si ca va-ti distrat la petrecerea cu, copii, data viitoare cand mai trec pe acolo promit sa sun,
.
Vio, bine ati revenit acasa, mai, daca ar fi fost Alexa mai maricica sigur sa-r fi indragostit de Mihnea la cat il "cosmetizeaza" mama 
,
.
Lexi, sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea, a stiuat ce sa aleaga.., bravo ei ![]()
.
Monica, nu mai fac nimic de mancare azi, acum am un piure pe foc pt. Alexa sa-i dau cu snitel de ieri, sa vedem ce mai fac maine, tu ce mai faci bun?
Noi dimineata am fost la cumparaturi pe aici prin jurul blocului, ia-m luat Alexei o pereche de pijamale si o bluza, apoi ne indreptam spre piata, la Raifeissen si la un moment dat Alexa mi-a spus ca face pipi, am pus-o sa faca , asa pe vine si sa udat toata pe pantalonasi, cred ca nu a stat ea bine, desi eu am tinut-o.A trebuit sa ne intoarcem inapoi acasasa ne schimbam ca nu aveam cum sa stau cu ea asa uda, eram pe jos si batea un vant de te zbura pe sus si tare frig...., asa ca iar am mai amanat cu o zi..., Monica sper sa nu te superi pe mine , am vb. deja cu Doina si ia-m spus, 

Dory232002 spune:
Aaaa, am uitat: Andreea, cred ca aseara la-m vazut pe Tudor, parca era cu mama ta, eu eram in masina si asa mi sa parut, are cumva o gecuta vernil?daca da, sigur ei au fost...
, el e ok, si-a revenit?
monica-elizabet spune:
vioooo...am primit pozele, multam fain, fain de tot
tare mult m-am bucurat sa revad copilashii si locurile pe unde am fost impreuna
Dory, stai linistita cand poti tu...eu oricum nu aveam alta varianta
ai mai adunat ceva din zona de la noi sau numai de la noi doua?
daca nu zii ca fac eu acum o strigare sa nu te duci de doua ori la posta ![]()
haideti fetelor sa punem mana de la mana pentru ca Dan sa poata strange niste banuti sa-si cumpere aparatele pentru recuperare si sa poata merge din nou...e tanar si plin de sperante dupa operatia pe care a facut-o in china dar daca nu face recuperarea la timp poate pierde tot ce-a castigat.
si 10 RON sunt de folos...ce ziceti ajutam?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Dory232002 spune:
Vio, vreau si eu poze
Monica, nu nu am mai strans nici un ban, doar de la noi 2, de trimis o sa-i trimit prin banca, prin Raifeisen, dimineata cand am vb cu Doina, si ia-m spus ca nu ajung astazi la posta, mi-a spus ca pot sa-i spun cati bani ii trimitem si ea ne poate adauga deja pe lista, dar nu am vrut, dupa ce ii pun, atunci sa ne treaca pe lista..., ma bucur mult ca ai facut tu strigarea de mai sus, poate mai strangem ceva banuti sa il ajutam pe Dan.
violeta69 spune:
dory,mi-a dat monica numarul tau de mobil...
maine daca ai timp as vrea sa te caut sa-ti dau si eu bani pt Doina si pt fiul ei!!!
multumesc de aprecieri(cu Mihnea) ...sa stii ca nu e prea mica Alexa,e numa buna de nora....![]()
daca avem noroc
e perfect ca suntem vecini aici!!!ce spui?!
cat despre poze,incerc sa le pun in seara asta pe yahooul comun....sa le vada si celelalte fete...
pupici si poate vb maine....
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio 

monica
si ruxi(16 dec 2004) 
Dory232002 spune:
Vio, tocmai am vazut pozele, tare frumosi toti copilasii,
si ramane sa te sun maine.
monica-elizabet spune:
pe cris, andreap, andre-ea si viovio nu le-am vazut nici pe ym dar poate citesc maine pe-aici si mai amani un picutz banca...poate adunam mai multicel ![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)