Rahova sau apropiere... (30)
Raspunsuri - Pagina 25
ioanaradu spune:
buna dimineata.
fetele ma primiti si pe mine in clubul vostru?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
aissa spune:
Buna ziuuuuaaaaaaa!
Bai nene pe mine o sa ma vedeti doar in zbor, ajung tarziu acasa si nu apuc mare lucru sa fac, mai am si seri cand mai stau si pe afara cu Ale (ca aseara cand am venit la 9 acasa) asa ca nu stiu cand o sa apuc sa intru.
Suntem ok, imi pare rau ca voi ati fost bolnaviori, pupam juliturile Ruxitei sa treaca si sper sa nu mai fie nici raciti si nici burtici deranjate.
Fug afara ca trage pui de mine, dar mai intru sigur azi sau maine.
Puuup.
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
La multi ani! Maria Ruxandra de Monica, Maria Cornelia de Lexi, Maria de Andreap, Maria Damiana de miria cristina si tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui 

.
Cristina, ma bucur ca voi sunteti bine, va
.
Ioana, bine ai venit in clubul rahovistelor, sigur ca te primim cu draga inima, pe unde stai in rahova?
ioanaradu spune:
eu stau in spatele postei, eu stiu ca e doar una pe-aici.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
aissa spune:
Ups La multi ani Mariilor, ce tuta sunt hihihi! Si bun venit Ioanei!
Tocmai am venit si eu de la posta, am reusit in sfarsit sa returnez un colet de la Quelle.
ioanaradu spune:
cea de pe calea rahovei.
pachetul quelle l-ai primit tot prin posta sau ti l-a adus curierul? ca eu am facut comanda numai cu mama, in provincie si vine un curier. as vrea sa stiu daca in bucuresti vine tot curierul ca nu-mi vine sa ma duc la posta de care apartin eu - hala traian.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Dory232002 spune:
Ioana, din cate stiu eu vine prin posta, o sa-ti spuna Cristina cu siguranta daca este asa sau nu.
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mariilor si Mariutelor, Marianilor si Marinutzilor, sa fiti sanatosi cu totii si sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti 
multumim de urari 
ioana, bine ai venit in
ce aproape stateai de andreap(pacat ca s-a mutat) dar super fain pentru ea ca de-acum au spatiu maaaaare ![]()
Dory, cum decurg "treburile" cu muraturile?
cris, ma bucur ca sunteti ok si ca mai dati cate un semn
noi suntem ok, vad ca ruxi nu e mai plangaceste in schimb se tot uita in oglinda si ma intreaba cand trec bubele ![]()
fug sa pregatesc carnitza de gratar
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
aissa spune:
Ioana mai nou m-am smecherit (dupa ce mi-a deschis ochii o fata de pe forum recunosc) si cand dau comanda pe site bifez sa fie adusa marfa prin curier, ai acolo optiune posta/curier, costul e acelasi si nu mai stai la cozi la posta. Asa ca poti comanda linistita.
Eu acum o sa revin la vechea mea iubire ca se pare ca redutu s-a razgandit si livreaza iar, abia astept sa fac rost de ceva fonduri ca sa dau o comanda. Asa m-am si mobilizat sa duc coletul la posta ca de 2 saptamani tot amanam.![]()