Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Noi ne simtim ceva mai rau. Tudor a tusit in cascade toata noaptea.
L-am dus azi la Stanciu. I-a dat din nou ceva puf de dat cu Babyhaler care cred ca e cu cortizon. Plus Aerius, Olinth si inca ceva pentru nas. Eu acasa am Zyrtec. Pot sa-i dau in loc de Aerius?
Sper sa se faca repede bine cu tratamentul asta ca ma termina cand il vad ca nu poate respira si tuseste asa rau.
Si eu sunt ceva mai rau, dar la mine nu-i grav, si oricum eu nu contez, copilul sa fie bine.
Monica, ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate multa!
Dory, succes la gradinita! Cat priveste racelile, probabil ca e Alexa mai rezistenta de fel. Al meu copil seamana cu ta-su, care toata copilaria a fost f. sensibil si bolnavicios si nici acum ca adult nu e altfel. De ce mi-a fost frica n-am scapat. Va doresc sa incepeti gradinita fara raceli!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Merci mult Andreea, si eu sper sa incepem gradinita fara raceli sau alte probleme, imi pare tare rau de Tudor, sper sa-si revina repede de la tratamentul prescris de Stanciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
of...andre-ea imi pare rau ca inca nu v-ati revenit...Doamne ajuta sa treaca repede cu tratamentul de la stanciu...eu as merge pe tratamentul lui cu aerius daca el ti-a dat asta...sanatate si numai bine
Dory, daca-s putini la gradi poate nu se imbolna veste asa des...si important este cand este un copilash bolnavior sa-l tina parintii acasa si atunci nu imprastie virushii...
noi suntem in continuare binishor, ruxi a facut kk pe ea in pat azi noapte de fapt a vrut sa faca un part si cand colo a iesit altceva si zice...mami am pantalonii uzi da n-am facut pipi...uite fac acum la olitza saracutza nu stia ce s-a intamplat, era chiar speriata...dar ne-am cosmetizat si s-a culcat repede la loc
va pup pe toate, ma duc sa le dau sa pape ca-i gata mancarea

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Monica, bine ca Ruxi e bine,asta e important, incidentul a trecut .
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Noi suntem mai bine. Tudor a dormit bine azi-noapte, desi cand s-a culcat tot nu putea respira bine. Ma rog, s-a trezit el o data si a cerut apa si la noi in pat, dar asta e oricum in fiecare seara.
Monica, am Zyrtecul ala aproape plin. Tot Stanciu ni l-a prescris cu alta ocazie. Au costat medicamentele astea peste 60ron. Si le folosesti doar putin, ca dupa aceea iti prescriu altele.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Buna dimineta!

Dory232002, eu i-am dat fetei mele septilin si i-a mers f bine.
Racea la gradinita o data pe luna, un an aproape nici nu a putut sa frcventeze prrea mult gradinita din cauza racelilor dese, apoi dupa ce i-am dat septilin a racit mult mai rar.
Acum am inceput cu siropel Septilin si pt cosminel care are 3 ani.

La ce gradinita ti-ai inscris fetita ?

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Andreea, ma bucur ca ati inceput sa va reveniti, si eu as fi fost de aceeasi parere cu Monica, insa tu faci ceea ce crezi...

albinutza, merci pt. info despre septilin, oare pot sa-i dau in paralel cu Oscilococcinum?, am inceput sa-i dau de ieri dar asta se da o capsula pe zi preventiv.Septilinul cum se administreaza?Pe Alexa o dau la o gradinita particulara, daca te intereseaza poti sa intrii aici:http://www.doris-kindergarten.ro/

Monica, voi cum mai sunteti?
Cristina, ce mai face Ale?, tu te-ai acomodat la noul loc de munca?
Lexi?, voi ce mai faceti?vreau poze de la munte...
Mirela, sper ca sunteti ok, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
nu ma puneti lipsa azi dim am gatit(si fie vorba intre noi maine la pranz iar n-am mancare) iar acum am niste pipote, inimioare si piept de pui la fiert+ciupercute (de la borcan ca altele nu am gasit) sa-i fac lui alex ciulama ca m-a innebunit cu pofta lui dar deh...are cu cine semana...cu mamicutza lui
azi am stat mai mult pe-afara fiindca ruxi a avut un partener de joaca f apropiat de varsta ei si abia am putut sa o mai bag in casa sa-i dau sa pape si sa o culc...... se pare ca ne vom bucura de prezenta lui ceva timp(a venit in vizita la bunici) asa ca ruxi o sa fie tare fericita
andre-ea ma bucur ca sunteti mai bine...sanatate multa
Dory, alinutza bafta sa le faca bine copilashilor medicamentele.
noi suntem ok, slava Domnului...ruxi a mai facut kk de vreo 2 ori tot asa destul de moale dar parca e din ce in ce mai bine...
va pup pe toate
sa aveti o noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Neata!
Monica, ma bucur sa aud de bine..., si eu am ciulama cu pipote in frigider
Alexa azinoapte inainte de culcare cand a baut laptele sa inecat si mi-a vomat tot ce mancase de la ora 18 , acum nu stiu daca asta este cauza exacta pt. ca de dimineata mi-a facut un kk moale(aproape de diaree), acum ia-m facut un pilaf cu legume sa aibe putin gust si ia-m facut niste ceai de menta, sper sa ne oprim aici sa nu avem alte probleme..., ea este vesela, vioaie este asa cum este in fiecare zi...
Va pup, sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

, acum 15 min. am vrut sa-i dau cateva lingurite de pilaf si iar a vomitat , am sunat la Stanciu pt. ca azi are consultatii si mi-a spus sa sun dupa ora 15 dar nu este sigur ca are locuri libere astazi, daca nu ma poate primi azi, merg la dr, ei pediatra sau la budimex la urgenta , offff, sper sa nu fi facut iar vreo enterocolita ca mor

Mergi la inceput