Rahova sau apropiere... (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am dormit chiar binishor azi noapte fata de noptile trecute cand o controlam pe ruxi incontinuu...am sarit peste trezirea din miezul noptii si am sculat-o doar la 6 dim, a facut pipi apoi a adormit intr-u minut si totul a fost ok...fara accidente cu pishuleala
va pupam pe toate si copilashii din dotare
sa aveti un we fain

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna!
Si eu il tin pe Tudor in chilotei ziua, dar ii pun pampers cand iesim afara si la somnul de pranz. Se pune? In prima zi cand i-a luat mama chilotei, nu stiu ce i-o fi zis ea despre ei (daca i-o fi zis) ca copilul a facut si pipi si kk in ei. Si se mira tare cum curge mai departe. Pe urma n-a mai facut.

Asa...
Imi pare rau ca n-am mai scris de mult, dar dupa cum stiti am inceput serviciul. M-au luat de proaspata si mi-au dat niste lucrari mari, nu din alea mici cum mi se spusese initial. Eu nici n-am mai lucrat pe un post ca asta si e cam naspa ca nu stiu multe si nici ceilalti n-au timp sa-mi spuna si pierd timp aiurea intreband.
O sa va mai povestesc cand mai prind putin timp.

De dimineata ne oprisera astia curentul. Toata strada n-a avut vreo cateva ore.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

andre-ea voi oricum ati inceput devreme ca si Dory...bafta sa scapati de pampers

monica

Mergi la inceput

Neata! In sfarsit e nor si vant cum tot ma rog eu. M-am saturat de caldura, m-am saturat. Si azi noapte a fost super-super cald, abia dimineata s-a mai stricat vremea si asa ca am dormit, record personal!, pana la 8 jumate.
Acum am tot gandesc daca merita sa calc ce am si sa incalzesc iar casa.... ca mi-e si cam lene...
Va pup, poate ne mai strangem si noi la vorba azi, ca de maine iar disparem din peisaj.
Andreea...oare cand o sa ne mai intalnim?

Mergi la inceput

Cris, cred ca numai daca ne vorbim. Ca seara nu prea mai ajung sa scot copilul in parc, iar in week-end sotul prefera alte parcuri.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Monica, intentia mea nu era sa incep cu pampersul, dar cu caldurile astea mi-era si mila de el ca-i tinea cald. Plus ca facea ceva bubite de la el. Oricum, cred ca atunci cand va veni frigul o sa-l tin din nou in pampers.
Cristina, mie nu-mi place vremea asta ca n-am cu ce sa ma imbrac la serviciu. Vorbesc foarte serios.
Si uitasem: Din cand in cand mai verificati la semnatura, ca mai postez cate o perluta.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Pai eu seara nu mai ajung sigur in parc. In serile cand ma asteapta socrela sa o schimb (e T de noapte sau inca nu a venit de la munca) nu mai merg oricum in parc, si daca stau afara stau pe aici prin zona.
Andre_ea eu ce mi-am cumparat de serviciu nu prea merg la 40 de grade asa ca la fix mi-e vremea mai nasoala. Abia asa mai pot sa ma schimb ca daca pun un maieu sub sacou si pot sta cu sacoul pe mine(lucru imposibil la 100 de grade) abia mai am cu ce sa ma mai si schimb. Plus ca asa o sa rezist mai usor in pantofi... Oricum mai tb sa cumpar haine la greu ca deja am rulat cam tot ce aveam "nou".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Pai eu seara nu mai ajung sigur in parc. In serile cand ma asteapta socrela sa o schimb (e T de noapte sau inca nu a venit de la munca) nu mai merg oricum in parc, si daca stau afara stau pe aici prin zona.
Andre_ea eu ce mi-am cumparat de serviciu nu prea merg la 40 de grade asa ca la fix mi-e vremea mai nasoala. Abia asa mai pot sa ma schimb ca daca pun un maieu sub sacou si pot sta cu sacoul pe mine(lucru imposibil la 100 de grade) abia mai am cu ce sa ma mai si schimb. Plus ca asa o sa rezist mai usor in pantofi... Oricum mai tb sa cumpar haine la greu ca deja am rulat cam tot ce aveam "nou".

Haha! Se pare ca suntem in aceeasi situatie cu hainele. Io le rulez in continuu. Ca-s cateva. In 5 zile ale saptamanii tot iau de 2 ori o per. de pantaloni.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

buna fetelor,
ah ce bine ca eu chiar daca-s la servici chiar daca-s acasa ma pot imbraca lejer...se mai uita cateodata ciudata babele la mine cand ma duc sa semnez condica dar dupa aia stau in sala mea cu cate un elev si-mi vad de treaba...
azi noapte am intins coarda cu ruxi la maxim...nu am trezit-o delok peste noapte, am pus-o direct la 7 dim sa faca pipi...si a mers
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta in continuare

monica

Mergi la inceput