Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Parol Alina...Copilul destept iese cand e copt.. unii la 7 luni.. altii la 41 saptamani...

paticut 39+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by paticut

mai mama jadi!!! cum crezi tu ca dintr-o femeie desteapta ca tine poa sa iasa ......mai prostuti... cine-l cunoaste pe Vladut stie ce spun...

eram sigura ca ma veti ataca urgent!!

scuze dragelor nu am avurt nici cea mai mica intentie sa jignesc pe nimeni...ma mai amortesc si eu cu cate o idee d-asta babeasca..

paticut 39+ cu Rares

draga mea, nu-ti face probleme. ne amuzam si noi.
multi

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Paticuti, stai calma mama, radem si noi de cine apucam, de astia mai mici asa ca tine

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si apoi sa vorbim numai de vagine, nasteri, tzatze si alte de astea, ni se acreste si noua!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Va rog spuneti-mi daca stiti magazine Plafar in sectorul 2, caut de turbez ceai din frunze de zmeur si nu gasesc. Multumesc frumos.

sapt. 37 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am revenit, dupa o plimbare cu bebe in carut pana la banca si la piata la cumparaturi... am fost harnica, dar ne-am ales ora cam rau ca e zapuseala afara...

bebe e bine si creste, asa ca am trecut la marimea 3 de pampers dupa cateva zile cand tot trecea pipi de pampers si nu reuseam sa inteleg de ce - ca sa nu mai zic de cate ori il schimbam pe zi; saptamana viitoare facem o luna si nici nu stiu cand a trecut timpul

sora lui il iubeste mult de tot, sper sa o tina tot asa, ca tare m-am temut de eventuala ei gelozie... si ea a crescut tare mult in vara asta

witchy_witch medicului i-ar usor sa ma identifice daca ii ziceai ca a venit de la Cheia pentru mine in sambata in care am nascut :) daca vrei detalii, am in semnatura link-ul la povestea nasterii

si eu stau tot in sectorul 2; in zona mea e un singur magazin cu produse naturiste (pe la piata iancului), daca vrei intreb acolo cand mai ies pe afara

insa nu te grabi daca bebe nu da semne, chiar daca nu vei naste cu medicul tau.. te cred ca abia astepti sa-ti vezi minunea, dar nu mai ai mult de asteptat

fug ca plange voinicul!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lunitz-o sa ne anunti repede ce faci,ca ne ti ca pe jar.DD ajuta sa fie totul bine.acum poate esti "gazata"

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

luna, iti tin pumnii, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

luna

am mai ramas o mana de oameni! la mine tot nu se misca nimic, nicio durere de niciun fel. dar ma misc destul de greu. eu sunt slaba moarta de felul meu si pepenele asta din fata mea ma cam trage in jos, ma apasa pe toate alea....

stefania, utila harta! multamim!

sa vedem care e urmatoarea acum. ca si eu sunt la fel de nerabdatoare ca voi, si nici eu nu gasesc ceai din ala din frunze de zmeur, pe la oricate plafaruri am intrebat.

anto, la cumparaturi nu ma aventurez, ca nu ma tine. ma rupe greutatea din fata. dar ne mai plimbam. trimite-mi adresa ta pe PM si il trimit prin posta.

ioana, stiu mama, ca ramane invitatia valabila. dar eu nu pot sa merg in oras de una singura (de condus parca nu m-as incumeta iar cu mijloacele de transport in comun nici atat). asta inseamna ca depind de sotul meu, care vine seara acasa la ore tarzii. mai e varianta weekend.

revenind la semne....eu vad ca nu am nicio contractie dureroasa. asta sa insemne ca o sa debuteze cu ruperea membranelor? ca doar nu or incepe contractiile si sa ma tina ca pe luna mai mult de o saptamana. nu de alta, dar intru in saptamana a 40-a. nu mai am asa mult timp.

eh, asteptarea ne omoara!

Aylin, 38+

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

A adormit putin pitica mea si vroiam sa adresez o intrebare mamicilor din Bucuresti: exista mamicmi care locuiesc in Titan? Ca le-as provoca la plimarica de dimineata prin IOR. Eu una nu prea ma incumet sa ies singura, ca nu prea sunt genul care sa ma socializez cu bunicile prin parc....si iesim doar seara cand vine sotzul...si asta mi se pare cam putin pt pitica. Asa ca lansez anunt, aviz amatoarelor.

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput