Mamici de iulie-august 2007 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Sondaj de opinie:
CE LAPTE PRAF FOLOSITI CA COMPLETARE PT COPII? SI NU NUMAI COMPLETARE, PE CARE MARCA DE LAPTE ATI MERS?
nu prea mai am san si copilul plange de foame...

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

Eu folosesc Milupa, respectiv Milumil 1. A mers din prima si e ok.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

Mesaj de la Ashera :

Azi am devenit si eu mamica . Bebe Chris a venit pe lume la 11.50 , prin cezariana cu anestezie generala . Are 3.850 kg , 52 cm si A9 . Si are niste plamani de trezeste tot etajul .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Ashera felicitari ce bebe bine facut, sa fie sanatos, papacios si necolicos, si tie refacere rapida dupa cezariana

Mergi la inceput

Ioana75, da e adevarat ca a fost draguta prietena mea, dar si sotul mi-a zis ca parca sunt mai slaba ca inainte in talie. MAi trebuie sa se dezumfle burta la operatie si trebuie sa lucrez sus la coapse, da la cat cobor si urc scarile in casa toata ziua, inclusiv noaptea, poate s-or modela si ele. Sincer m-as duce la masaj, mi-e asa dor, si sa exclud burta din masaj. Ma tenteaza.
Si abea astept sa ies afara cu bebe sa imi port mandra caruciorul prin centrul urbei mandra de minunea mea de bebeu !Asta pentru ca multi ani m-am uitat cu jind si lacrimand cand vedeam bebei asa mici in carucior sau cosulete si eu visam sa am inca un copil.
Adevarul e ca deja am acumulate ore de nesomn, nu prea am pofta de mancare, si am devenit cam sclifosita la mancare, as manca ceva bun, dar nu stiu ce e acel ceva bun.
Oricum e asa minunat sa poti manca fara stres ca voi avea arsuri.
Noapte buna si linistita la toate burticile, mamicile si bebicii !
Sincer, abea astept dimineata sa beau o cafea.
Pupicei la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari Ashera pt. Chris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa le dea Dumnezeu la bb-i tot binele din lume, sanatate si noroc.
si celor care mai au putin, curaj si NASTERE USOARA.

Ioana 75, ati inceput sa iesiti prin parc?

Poate ne intalnim cu copiii!

Pupici

Monica, mama lu' Gabi si a Mariei (20.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

cine doreste, poate sa vada cateva poze cu noi in link-ul de mai joshttp://www.flickr.com/photos/10388560@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Mirela si Luna, si la mine e bebita super agitat in ultimele zile, i-am zis sotului ca o sa-l facem inventator, pentru ca mai are putin si va inventa un nou tip de nastere: din burtik sa iasa afara direct prin buricul lui mami! Luna, fii fericita ca te simti bine (Slava Domnului) si poti juca fotbal ... ca daca mai aveai si dureri era si mai rau. Lasa ca vine ea si rasturnica, nu ramane nenascuta, pe cuvant!

Stefania iti tin si tie pumnii sa vina bebe mai repede, poate prindem si noi grupul de sambata, nu?

Jeni vezi ca nu e de joaca cu umflatul picioarelor dupa o operatie... e musai sa le "freci" sau sa le faci masaj intruna, si sa mergi f mult. In America dupa cezariana iti dau niste ciorapi speciali care iti forteaza sangele sa circule intruna ca sa nu faci cheaguri, vezi ca nu e de gluma.. te rog eu mult sa stai cu ochii pe organismul tau si la orice fel de umflatura pe oriunde prin corp sa fugi URGENT la doctor (iti spun spun asta pentru ca cunosc 2 pers. care au facut cheaguri si nu e de loc de gluma cu asta).

LuciaZ, "castor oil" este uleiul de ricin, si da, se pare ca induce intr-un fel nasterea, dar cele mai multe femei care au apelat la el si au inceput a doua zi contractiile s-au jurat ca daca stiau ce dureri mari vor avea de burtik (face crampe si stricaciuni la stomac, si in timpul nasterii te doare burta si din celalalt motiv de mori) mai bine nu apelau la el si mai lasau pe bebe inauntru. Daca te intereseaza subiectul, uite aici: http://www.birthingnaturally.net/cn/technique/castor.html
Ceaiul din FRUNZE de zmeur nu induce nasterea, dar am citit si eu ca usureaza contractiile cand iti vine momentul. Trebuie baut mai din timp insa, in fiecare zi. Multe mamici care au baut pt 1-2 sapt. inainte de nastere au declarat ca au avut nasteri f usoare si rapide, dar cine stie daca e coincidenta, sau autosugestie, sau chiar o fi adevarat? Oricum maine vreau sa cumpar si eu si sa incep sa il beau, ca nu poate strica.

Paticut asa este, se numeste sindorm carpian si apare uneori in timpul sarcinii dar dispare dupa aia. Apare din cauza retentiei de lichid care face incheieturile dureroase... pana de curand (pana acum 2 sapt.) si eu ma trezeam de dureri de maini, il sculam pe sot cu mainile chircite de durere (mai ales stanga) sa mi le "stoarca" adica sa frece de la varful degetelor in jos. Ca sa iti mai treaca durerea, fa asa: tine ambele maini ridicate in sus, intinse, si cu degetele intinse. Si cu degetele "incrucisate" freaca degetele de la stanga cu dreapta, si invers, dar NUMAI de la varful degetelor spre palma, nu si invers....insista la incheieturile degetelor... o sa vezi ca in numai 3-4 minute iti va fi mai bine. Sau mai poti sa le impreunezi ca la o rugaciune, si sa le freci puternic stanga-dreapta una de alta. La mine au trecut durerile o perioada, acuma am din nou dar nu asa de grav ca pana acum 2 sapt, adica ma dor tare in timpul zilei, dar nu ma scol din somn de durerea lor (ceea ce e super). Pe mine ma surprinde ce mult seamana sarcinile noastre ca simptome acuma la final, cumva si tu te-ai umflat extrem de mult si ai retinut lichid peste tot in organism? Eu si pe fata, si pe degetele de la maini daca ma apesi raman cu urme in relief si zone albe pentru cateva secunde sau minute (nu vreau sa spun ca am luat mai mult de 25 kg, desi mananc extrem de putin si de sanatos, deci nu aveam cum sa ma ingras din mancare). Apropos, nici eu nu am nicio contractie si nici nu am avut pana acuma, asa ca ma ingrijorez pe zi ce trece. Oare de ce nu oi avea? Cine sa ne mai inteleaga si pe noi, unele se plang ca au contractii, altele ca nu.

EDITEZ pentru a scrie ca am gasit totusi explicatii conform carora ceaiul din frunze de zmeura contine oxitocina si e bun si pentru "inducerea" naturala a nasterii si pt scurtarea ei.

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ashera Flicitari!

Eu la fel. Multumesc pt galerie. Prietena mea ma suna zilnic si imi zice ca sigur la noapte, sigur maine etc, sincer am picat intr-o depresie pt ca nu suport incertitudinea. Am inceput sa cred ca e sigur,eu nu mai nasc.Imi revin eu!

Va pup.

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Mada,Nicoleta,Asherasa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi si feriti de rele toata viata.

Ashera l-am auzit pana aici pe Chris.

Luna te rog nu-i strica casa rasturnicii ca acum se lucreza la ultimele detalii (la finetzuri) iti zic eu din experienta mea de gravida cu termen de valabilitate expirat...a stat fata 41 de saptamani da a meritat. A iesit o bijuterie(ce modesta-i cioara...)
Nu stiu ce maternity towels ai tu dar mie mi-a recomandat moasa maternity paduri verzi(eu am de la Bastos Viega cred ca sunt si la Boots) ca cele ce mi-au dat ei in spital ca cica circula aerul mai bine si se vindeca broderia mai bine.

Pupici la toata lumea, ma solicita Sophie.

Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by valen

cine doreste, poate sa vada cateva poze cu noi in link-ul de mai jos

http://www.flickr.com/photos/10388560@N04

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput