Casnicute sexi(131)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
Salutari
io nu mai pregatesc nik azi.Am facu aseara o ciorbica de vacutza si azi somez.Vad eu ce mai fac repejor pe seara ![]()
Miha ti-l arat mey.Dar n-am ajuns cu filmele la developat.Ca io n-am aparat smecheros sa le descarc direct in PC 
Monica sa va distrati frumos
Doina
.E bine acasa....Spor la bucatareli
Liano pe tine nu te bag in seama

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha, iar fara clienti?
Daaa mey...dar n-as putea spune ca-mi pare rau...
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Miha ti-l arat mey.Dar n-am ajuns cu filmele la developat.Ca io n-am aparat smecheros sa le descarc direct in PC
Io voiam sa-l cunosc live...

Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
eu aveam altceva in plan azi pentru masa de pranz dar ruxi cred ca-i mai pofticioasa ca mine
...treceam pe langa o chestie unde fac pui la rotisor si d-ra zice...mami ce mioase???miam
si intorcea capshorul asa in toate directiile
zice ataaaaa!!!! si arata cu mana asa spre pui...nu va zic cum pe strada i-am rupt un copanel si manca din el de ziceai ca nu i-am mai dat in viatza ei sa manance
a papat si alex...asa ca am amanat ce aveam acasa pentru maine ![]()
ne-am plimbarit, am fost si prin parc si acush ne pregatim de nani
va pup si revin cand e linisteeeee
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Liana30 spune:
monica cum sa ma supar bre pe tine?ce ma stii tu pe mine suparacioasa?
bree nu's ce sa zic..astept sa vaz daca l'am fugarit bine pe grasu..inca astept![]()
doinaaa sa'l fugaresti bineee si cu folos![]()
mihaaaaaa nu spun nika..ca nu auzisi ca's fete rushinoase pe'aci
si daca vrei sa'l vezi pe grasu ti'l trimit pachet
ca poze nu pun ca umplu tot ecranu![]()
georgiii nici io cu tine..na!!
alinutzooo te pup..
Danelutzooo ce mai faci?
camiiii te pupppp
ma duc sa ma pregatesc ca es in oras ca'i spectacol..ma duc sa le arat nemtzilor fantana muzicala..si cum cata oltenii nostrii.
grasu e plecat asa ca imi fac de cap
va pupacesc pe toateeeeeeeee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
monica-elizabet spune:
Liana,
distractie placuta
ref grasu' tau care umple pagina... aveam o prietena care-i zicea sotului ei cand ne povestea in parc grasu-n sus grasu-n jos ca normal in mintea mea se "intiparise" ca-i gras
cand avem prima ocazie si-l intalnesc pe grasu' de fapt era chiar slaaaaab si cu muschii bine definiti 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
georgi75 spune:
Salutari.
Bey!Voi v-ati mutat pe alt sobect si io nu stiu?
Unde sunteti?
Miha ce sa fac mey daca-s olteanca si am uitat incarcatorul acasa?Mi-a murit
(telefonul) si numere ioc
.Recunosc....cand m-am gandit ca as putea baga cartela mea in telefonul lui mustatzea cred ca deja plecasesi.Alinutza mi-a zis ca din cate stia ea stateai pana pe 31.Totusi iti arat o poza, da? 
Leanooo plecasi in oras?Vreau si io muzica...Miki sigur n-are timp zilele astea asa ca stau la muschiul tau 
Monica tu cu Ruxi si mirosurile...Asa zice si fi-mea cand vine vreun miros de orice fel:"mami ce miroase la nasul meu?" ![]()
Doina...esti ocupata?
Mai lasa-l pe Gicu sa se odihneasca...A venit scaunul lui Dan?Ce mai face el?
Io va
pe toate.Sunt pe-aci in seara asta.Maine o intind la tara
doinabita spune:
Alinuta 

Miha am facut azi mancarica cu mare drag!!!!!!!!ce fac burtica ta?
Georgi a venit pe seara carutul lui Dan, complet!mare emotii am avut ca cica trebuia asigurat ...si eu nu am stiut...

Dan face bine!el s-a adaptat la fusul orar rapid,se trezeste normal, face gimnastica cu Gicu, a fost azi si la sala de la scoala de doua ori.Eu insa dorm invers...Am dormit de la 17 la 20 si acum bantui...
Liana o sa il fugaresc cat pot de mult...caci am recuperari de facut...
Imi fac planuri de bataie...caci trebuie sa ma apuc si de curatenie generala, asta de luni, ca sa am timp pana incepe Gicu serviciul pe 1 septembrie, acus trece...Voi ati facut sucuri de rosii?eu inca nu.
Maine seara vine si Catalin acasa, iar pe sambata vreu sa fac ciorbica de burta ca mi-e o pofta...dar sa stiti ca sunt harnicuta, am spalat azi covorul din dormitorul copiilor si potecutele, Dana a facut bec in camera!!!Vreau sa fac cate o camera ,maine vreau sa ies putin in oras caci nu am iesit de cand am venit...
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Cami, Danelutza, Simo, unde sunteti?De Olga ce stiti?
Miky, esti la servici?
Va pupacesc pe toate!!!!!
Redati-mi viata!