Casnicute sexi(131)
Raspunsuri - Pagina 23
mikiriki spune:
Žneatza
pt. fete.
Ioana bine-ai revenit. Frumoase poze
Va doresc o sapatamana minunata
Pupici
Miki
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ioana,bine ati revenit! Sa va fie de bine concediul!
"Gandacii" tai is bestiali...cel putin ala mic e demential...
Si tu esti sexi si mumoasa mey...
Miha
si Robert 
alexa si mami spune:
hello sexoaselor!
ioana, bine ai revenit! f frumoase pozele, minunate. frumoasa tara! frumosi protagonisti!
ange spune:
neata sexoaselor destrabalate![]()
Ioana vazui foto.fain de tot.mi s-a facut un dor de duca!!! poza aia cu bebe cel mic cu nisip pana in dinti e mortala.merge un poster nu alta.sa-ti traiasca cupii ca tare haiosi is.cred ca ti-au mancat urechile
mi se pare prea mica diferenta intre ei.la asta ma refeream cand am zis "cred ca ti-au mancat urechile"![]()
La ai mei e o difer. de 4 ani jumate si deja am ramas fara urechi
inca putin si imi ajung nervii direct la creieras
acum sunt la faza "batai".In Robert s-a dezvoltat bine neuronul de barbat si isi incearca puterile pe Maia.Nu va spun urmarile
alinutza,cand pleci in vacanta?
mona,voi vorbiti portugheza? Educatoarea lui Robert e portugheza.fata faina tare.sunt prietena buna,buna cu ea.portughezii sunt exact ca noi
![]()
bananutzaaaa,doamna ce faceti?
mmiha,matale?
olga,tot suparici?![]()
miki,senx pt cafea.merge de nu se poate.
bi,au dat drumul la vize?![]()
olteanco,te tii de prostii.faci pofta la fete aici![]()
miha,auzi de mult ma tzin saa te intreb:misca Teodora?
mirela,tu ai disparut cu totul?! ai ce ai cu n persoane dar cu mine ce ai soro?
doina,zi de Dan ceva.sunt cu ochii pe tine ca pe butelii doar,doar ne dai vesti despre Dan
sambata am facut clatitele tale.daca-ti spun ca am bagat 5 fara sa respir ma crezi?![]()
danelutza se distreaza nu gluma![]()
tzuc la toateeee
hai ca azi am logoree.la noi vara se duce.deja vine frigul.e tare racoare afara
adunate zilele una peste alta ne-am bucurat de vara vreo 2 sapt. nu mai mult
merg sa dau putin in peretele rosu
![]()
o sapt faina
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
georgi75 spune:
Mno...(vorba Biancai
...dupa ce v-am atzatzat cu grasu la kilotzei...cred ca m-ati blestemat...ca nu vi l-am aratat.Ca ieri n-am avut net toata ziua
.Spre bucuria lui mustatzea care jubila prin casa 
Abia azi l-au facut si am intrat la voi sa va puuuup.
Vad ca tot nu va potoliti cu dansurile si bautele.Ntz...ntz...ntz...
Liano intr-adevar ieri m-am vazut cu grasu' dar numai la o cafea mey
Ti l-am trimis odihnit acasa.
Ioana bun revenit.Asa concediu...mai zic si io...
Cami data viitoare cand ma supara Leana te strig ca sa-l vezi pe grasu'.Ca io tin poza aci pt situatii speciale ![]()
Bi cand am ajuns io cu poza nu mai erai pe balcon ![]()
Monica vrei o
? Nu-ti dau.Doar poza ti-o arat.
Alinutza cum e azi la voi ca la noi e cald iar...
Miki ti-au venit musafirii?
Hai pupare la toata lumea.Am dus-o pe Stef la tara pana maine sa-mi mai iau o pauzare si sa fac putina curatenie pe-aci.Cu ploile astea am stat prin casa si e cam dezastru
.
In plus am de cumparat cadouri pt miercuri de Sf Marie si pt mine ceva de imbracat.Pe 25 am o nunta tare si tre' sa-mi iau ceva mai special asa...Nici nu stiu 
Am fugiiiit...da mai viu ![]()
alexa si mami spune:
neata cami!
chiar ca ai logoree![]()
pe 20 vrem sa plecam, adica de lunea viitoare. cam ca tine o sa fiu si eu cu copiii, daca vrea DD ce vrem si noi, adica pe la inceputul anului viitor ne punem pe treaba
si intre ele sa fie o diferenta de 4 ani.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
miki, mutam de cafelutza
cami ce-mi place cand ai logereee...sa ai mai des ![]()
da...limba aia mirifica o vorbim
eu care-s vorbitoare de sp mi-e greu
da' nu imposibil ![]()
ainutza...Doamne ajuta sa vina bb cand o vrei tu...intre ai mei este o dif de 3 ani jum dar uneori zic daca nu era mai bine sa-i fii facut asa cum sunt ai ioanei...cresteau amandoi odata... ![]()
georgi spor la cumparaturi si eu trebuie sa cumpar ceva pentru ruxitza mariutza si sa si pregatesc cate ceva sa o serbam cum se cuvine ![]()
miha, pusesi poze cu burtika la concurs?
eu inca nu am facut nimik...doar baui cafelutza...si aia facuta de sotz ![]()
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!
cami , nu s-a dat "drumu" la vize.io-s la granita si astept.mai astept pana la anu si de nu ne dau drumu ma prezint la ambasada , sa-mi fortez norocu
.
ioana, mumosi feciori ai .mai , mie mi se pare ca cel mare incepe sa semene cu tine, in schimb micu e xeroxu lui tati.
georgiiiiiiiiiiii, hai fato in balcon la o tigara.adu poza ca io am oglinda pregatita.hai ca te astept.matei doarme deci 2 ore avem timp......![]()
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
neata cami!
chiar ca ai logoree
pe 20 vrem sa plecam, adica de lunea viitoare. cam ca tine o sa fiu si eu cu copiii, daca vrea DD ce vrem si noi, adica pe la inceputul anului viitor ne punem pe treabasi intre ele sa fie o diferenta de 4 ani.
alina DD sa-ti implineasca visul .auzi da esti sigura ca bb2 o sa fie tot fetita?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mariussimiuc spune:
Cami,da,a miscat Teodora.
Ma misca pe mine cu totul cand imi da cate un sut. Cand imi trage cate una mai tare,fara sa-mi dau seama tresar si mai trag si cate un "au"...Si Robert foarte protector se apropie de burtica si spune: "bebe 'tai cuminte nu ma' da sut,ca pe mami o doale!" 
Georgi si eu tr' sa merg sambata la o nunta...Nu prea am chef dar asta e...Daca trebe trebe...Iu iu iu...
Monica inca nu ma simt pregatita sa intru in competitie. ![]()
Miha
si Robert