pentru sufletul pereche?
sunt destul de tanara, 24 de ani, imi place sa cred ca am viata in fata..dar din cand in cand imi pun problema ca sunt singuera si desi am incercat destule relatii, in care am gresit si eu, totusi EL nu a aparut inca in viata mea.
Stiu ca e poate devreme si nu sunt pregatita..
Insa am facut ceea ce a tinut de mine cred eu, adica m am impartasit anul trecut dupa ani in care nu am facut asta, m am rugat mult, mi am reluat legaturile cu nasii, par banalitati dar eu le am considerat necesare pentru sufletul meu si pentru ca poate sa imi mai fie iertate din pacate...
am incercat sa merg si la biserica....
am incercat sa nu mai gresesc sau sa nu mai pacatuiesc..
cu toate acestea El..:) inca nu este, nu ma afecteaza major..doar ma doare din cand in cand..
ma intrebam oare ce sa mai fac pentru ca EL sa isi manifeste activ pezenta in viata mea, daca il cunosc deja, sau ce sa fac pt ca sa il gasesc..
poate e de vina si firea mea..de om asezat si cat de cat cuminte care nu are nevoie de disco si de socializare masiva pt ca sa se simta eliberat,..sau poate e de vina ideea ca par CIUDATA dupa unii, nu stiu..insa cred ca vreau ca EL sa existe in viata mea si nu stiu ce mai am de facut pt acesta..
deci..: exista oare vreo metoda sau vre o rugaciune..speciala.., sau traditie care a dat roade in acest sens?
sorry daca subiectul este pueril sau poate.."aiurea".
Raspunsuri
BOCANILA spune:
Dannace este pentru tine este pus deoparte de Dumnezeu.
Nu cauta dragostea,ea va veni singura la tine.
In vremuri ale minciunii universale,a spune adevarul este un act revolutionar.....
claudia_a spune:
Si eu cred ca ce e al nostru e pus deoparte....insa, si aici cred cu tarie ca avem mai multe posibilitati sa ne traim viata; totul a fost calculat si ca la un moment dat avem de ales intre 2-3 drumuri... si in functie de asta soarta pare a fi alta!
Oricum eu zic totusi ca socializarea nu implica a fi mai putin serioasa; acuma sincer, unde vrei sa cunosti un baiat? in casa? stand la calculator...da, e si asta o solutie...internetul e plin...dar daca soarta ta te asteapta intr-un colt de strada??? Hmmm... niciodata nu putem sti... putem doar sa traim cu speranta ca Dumnezeu ne va indrepta pasii spre directia cea mai buna noua!
Pupici
Esti tanara, socializeaza si vei vedea ca va apare soarele si pe starda ta!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Marilena12 spune:
Depinde de tine ce fel de baiat ai vrea sa cunosti, pt ca in discoteci se gasesc baieti de un tip anume, pe internet la fel, in biserica, deasemenea.
Dumnezeu iti aduce in fata oportunitati pe care tu, in functie de ce iti doresti in viata, le fructifici sau nu.
Ar fi bine sa astepti cu rabdare, pentru ca poate inca nu a venit si timpul tau. Daca te gandesti prea mult la asta, pierzi din vedere esentialul si vei incepe sa faci greselile nerabdarii.
Este potrivit sa te rogi Domnului ca sa faca El voia Lui, sa-ti daruiasca ceea ce ti-ar aduce mantuirea si fericirea spirituala. Dumnezeu stie ce este mai bine pentru noi!
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
BOCANILA spune:
Marinelasfaturi bune si frumoase ca de obicei.
Intelepciune de la Dumnezeu
In vremuri ale minciunii universale,a spune adevarul este un act revolutionar.....
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by BOCANILA
Marinelasfaturi bune si frumoase ca de obicei.
Intelepciune de la Dumnezeu
www.flickr.com/photos/pisicuta/821316348/" target="_blank">Mari
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Elena spune:
E adevarat ca exista una sau mai multe persoane potrivite pentru fiecare dintre noi, insa trebuie sa-ti faci si tu partea ta si sa nu stai sa astepti sa se-mpiedice EL la usa ta :)
Si bineinteles ca depinde ce gen de barbat cauti; daca vrei un barbat 'asezat' si credincios, il vei gasi in biserica sau de ce nu pe site-uri matrimoniale pentru credinciosi. Am citit de curand de existenta unui site de matrimoniale pentru crestinii ortodocsi:
http://www.cetatea-crestina.org/cgi-bin/familia/cautare.pl
aici iti poti alege profilul dupa mai multe criterii: de exemplu, de cate ori merge la Liturghie, de cate ori se spovedeste si daca are duhovnic, daca ii plac sau nu manelele, daca este pro- sau contra ecumenismului, etc.
Multa intelepciune iti doresc!
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
danna2002 spune:
In primul rand multumesc pentru raspunsuri, in al 2-lea rand am sa revin maine probabil cu un raspuns mai cuprinzator cu privire la ce mi-ati raspus...
:)
Opiniile voastre sunt interesante..de asemenea si acel link...
Multumesc din nou.
sasha.hodorkovski spune:
Vorbeste cu Dumnezeu despre asta...Asa cum vorbesti cu noi sau cu cea mai buna prietena a ta. Si la momentul hotarat de Dumnezeu va aparea...Poate acum Domnul te pregateste pentru ceva, poate iti incearca rabdarea si credinta, nu stiu...Poate ca are pregatit undeva un dar mare si frumos pentru tine, asa cum iti doresti, dar pe care nu il vei primi pana in momentul in care vei fii pregatita pentru asta...Cere si ti se va da...Eu mi-am cunoscut sotzul printr-un miracol al Domnului chiar in Brazilia...Printr-o scrisoare care a ajuns in alta parte decat unde trebuia sa ajunga...In Biblie spune sa iti pui nadejdea in Domnul si El iti va netezi cararile
miria_cristina spune:
Dumnezeu stie ce ne trebuie, dar mai cu seama cand ne trebuie.
Cred ca este suficient sa te rogi si sa astepti cu rabdare, dar fara sa te interiorizezi.
Si nu te ruga pentru ceva anume, caci ce stie Domnul ca-ti trebuie tie nici nu iti trece acuma prin minte, dar tare te vei bucura la vremea respectiva!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
tora97 spune:
nu dispera... el, marele El va apare atunci cind trebuie... apoi ai grija ce iti doresti... si CUM iti doresti...
dar altceva doream sa ti spun... azi mi s a spus ceva care mi a dat de gindit: daca te incrincenezi pe o idee, o dorinta te blochezi energetic in problema respectiva. Si un blocaj duce la altele nu?
eu am stat aproape 7 ani asteptind si intrebinu ma ca si tine... dupa 7 ani am renuntat la dorinta de a avea alaturi pe cineva si atunci s a intimplat minunea! A aparut Alesul sufletului meu Nu ne atrebuit mult timp sa stim ca sintem unul ptnetu celalalt.. ne am casatorit dupa 4 luni iar dupa alte 8 a aparut Ana, rodul unei maaari iubiri!
Domnul Dumnezeul nostru stie ce ti trebuie acum, in timpul prezent... EL, Domnul Nostru va stii ce este bine pt tine.
Mergi la biserica in continuare, roaga te pt sufletul tau, al parintilor, al prietenilor, al dusmanilor... straduieste te sa traiesti o viata curata si nu fa toate astea pt cineva anume, ci pt tine insati, pt viata ta!
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez