Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 14
ellej spune:
Mi se pare egoist ca tu sa gresesti fata de el si sa-i ceri tot lui sa-ti rezolve problema. E greseala ta si crucea ta de dus. Asa o sa-l chinui si pe el, poate o sa te ierte poate nu, dar lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel. Corect ar fi sa desfaci singura ce ai facut (tot singura).
Nu spun cu rautate ceea ce-ti spun si imi pare rau pentru tine, pentru ca vad ca regreti si vrei sa indrepti lucrurile. Dar trebuie sa ai curajul de a-ti corecta greselile fara sa-ti chinui familia.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Guestus spune:
wowow....cu 1 sot ce lucreaza in armata sigur o sa fie stirile de la ora 5 cind ii spune.
april spune:
Din cate imi dau eu seama tu neputand renunta la EL ii spui sotului crezand ca astfel va lua sfarsit calvarul. Arunci sarcina asta grea, de a pune capat, pe umerii sotului. Adica, asta e, depinde de sot, ce-o fi o fi, nu de tine.
Eu cred ca TU ar trebui sa pui capat relatiei cu EL.
Fii BARBATA si taie coada pisicii
Clover spune:
Noe, stii ceva de prietena ta?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Clover
Noe, stii ceva de prietena ta?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
nope, nu am primit nimic de la ea azi....
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Miramar
Offff, sa ne dai de veste cum afli ceva.
Miramar, cum adica "vesnic nemultumita"?! (asa scrie sub nick-ul tau)
Vrei sa spui cumva ca esti carcotasa?
Qamar spune:
dragele, inca nu am primit nimic de la ea...Eu diseara plec din Buc pentru cateva zile, asa ca, daca nu isi va face ea curaj sa scrie aici cu nickname-ul ei, ramane sa continuam pe cand ma intorc...sambata/duminica..
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Clover spune:
Din pacate, probabil i-a spus si acuma lucrurile s-au precipitat. Nu cred ca va scrie singura, asa ca vom astepta week-endul.
Sa speram totusi ca poate nu i-a spus si e doar ocupata.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Clover
Din pacate, probabil i-a spus si acuma lucrurile s-au precipitat. Nu cred ca va scrie singura, asa ca vom astepta week-endul.
Sa speram totusi ca poate nu i-a spus si e doar ocupata.
Variante mai sunt... Printre altele, mai exista si varianta ca ea sa-i fi spus, si lucrurile sa se fi clarificat in sensul bun al cuvantului. Dumnezeu stie! Probabil ca fata se ghideaza dupa: "Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." Dar fiecare vede diferit momentul si modalitatea de a spune un adevar... Aici este deosebirea...