Cand femeia inseala..si cere ajutor

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Mi se pare egoist ca tu sa gresesti fata de el si sa-i ceri tot lui sa-ti rezolve problema. E greseala ta si crucea ta de dus. Asa o sa-l chinui si pe el, poate o sa te ierte poate nu, dar lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel. Corect ar fi sa desfaci singura ce ai facut (tot singura).

Nu spun cu rautate ceea ce-ti spun si imi pare rau pentru tine, pentru ca vad ca regreti si vrei sa indrepti lucrurile. Dar trebuie sa ai curajul de a-ti corecta greselile fara sa-ti chinui familia.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

wowow....cu 1 sot ce lucreaza in armata sigur o sa fie stirile de la ora 5 cind ii spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Din cate imi dau eu seama tu neputand renunta la EL ii spui sotului crezand ca astfel va lua sfarsit calvarul. Arunci sarcina asta grea, de a pune capat, pe umerii sotului. Adica, asta e, depinde de sot, ce-o fi o fi, nu de tine.

Eu cred ca TU ar trebui sa pui capat relatiei cu EL.

Fii BARBATA si taie coada pisicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Noe, stii ceva de prietena ta?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Clover

Noe, stii ceva de prietena ta?

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

nope, nu am primit nimic de la ea azi....

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Offff, sa ne dai de veste cum afli ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by Miramar

Offff, sa ne dai de veste cum afli ceva.

Miramar, cum adica "vesnic nemultumita"?! (asa scrie sub nick-ul tau)
Vrei sa spui cumva ca esti carcotasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

dragele, inca nu am primit nimic de la ea...Eu diseara plec din Buc pentru cateva zile, asa ca, daca nu isi va face ea curaj sa scrie aici cu nickname-ul ei, ramane sa continuam pe cand ma intorc...sambata/duminica..

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Din pacate, probabil i-a spus si acuma lucrurile s-au precipitat. Nu cred ca va scrie singura, asa ca vom astepta week-endul.

Sa speram totusi ca poate nu i-a spus si e doar ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by Clover

Din pacate, probabil i-a spus si acuma lucrurile s-au precipitat. Nu cred ca va scrie singura, asa ca vom astepta week-endul.

Sa speram totusi ca poate nu i-a spus si e doar ocupata.

Variante mai sunt... Printre altele, mai exista si varianta ca ea sa-i fi spus, si lucrurile sa se fi clarificat in sensul bun al cuvantului. Dumnezeu stie! Probabil ca fata se ghideaza dupa: "Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." Dar fiecare vede diferit momentul si modalitatea de a spune un adevar... Aici este deosebirea...

Mergi la inceput