Cand femeia inseala..si cere ajutor
Raspunsuri - Pagina 12
ellej spune:
Represalii? Nu ma cunosti, pana acum am fost buna ca painea calda
Pot avea intelgere pentru o clipa de ratacire, suntem oameni, "errare humanum est", dar "perseverare diabolicum".
Btw, nu mi-ai raspuns, daca prietena ta iti marturiseste ca cand il vede pe Gigel simte cum ii flutura pipota te-ai bucura pentru ea, ca e fericita?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Qamar spune:
pare rau ca postez abia acum raspunsul ei-primit mai pe la pranz- dar noi suntem in mutari acum si am alergat toata ziua dupa mobile si...meseriasi
so...
"Fetelor, multumesc pentru raspunsuri-si cele de sustinere si cele care ma condamna...aprig; stiu ca o merit, asta nu e de discutat. Multumesc insa in primul rand celor care au inteles ca eu nu doresc sustinere in a mentine o relatie extraconjugala, ci sustinere in a ma elibera de ceva care imi otraveste viata, peste putinta mea. Ma intrebati cand am timp sa ma intalnesc cu el si cum imi afecteaza aceste intalniri timpul petrecut cu sotul si copilasul; in primul rand, cred ca v-ati imaginat gresit, cred ca e vina mea. Intalnirile mele cu "alcoolicul" nu sunt ca in filme; nu e amantul cu care te vezi in fiecare zi si cu care stai ore in sir si uiti de ceilalti. Ne vedem extrem de rar, poate o data la doua saptamani in pauza mea de masa sau dimineata, la o cafea, inainte de serviciu. Ne vedem la un colt de strada sau intr-o cafenea, nu in vreun motel sau mai stiu eu ce.
NU vreau sa "romantizez" adulterul, vreau doar sa intelegeti ca, pana la urma, nu este atat de sordid pe cat poate parea. Lipsesc de acasa fix 6-7 ore cat am programul de serviciu iar restul timpului este mereu al copilasului si al sotului.
Ma intrebati de sexul cu "amantul". Rar, dragele mele, pentru ca nu asta ma leaga de el; daca era vorba de sex, cred, sunt sigura ca ar fi fost mult mai usor sa ma eliberez. Cred ca am ajuns la intimitati de maxim 3 ori in cateva luni bune de zile. Nu e o scuza, stiu ca nu am safety in numbers, va spun doar cum e.
Din pacate nu mai pot scrie mult acum, vreau doar sa va spun ce am hotarat, citind si sfaturile voastre.
Nu, nu il mai chem la Brasov insa am luat o hotarare poate la fel de drastica. Mi-am rugat mama sa ramana cu baietelul de vineri pana duminica si l-am rugat pe sot sa isi gaseasca 2 zile libere pentru mine. VREAU SA II SPUN, fetelor! Vreau sa ii spun prin ce chin trec si sa il implor sa ma ajute. Cred ca numai el ma poate ajuta sa ies la lumina; daca nu ma va uri din prima clipa cand va afla, cred cu tarie ca el este cel care imi [poate aduce din nou linistea.
Doamne, sper sa fie bine, caci mai rau de cat imi e acum, nu poate fi."
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
saphir spune:
Nasol moment.
Sa speram ca sotul tau e un tip care te iubeste foarte mult si este foarte intelegator si v-a accepta situatia prin care treci si te v-a sustine.
Multa bafta
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Qamar spune:
quote:
Originally posted by saphir
Nasol moment.
Sa speram ca sotul tau e un tip care te iubeste foarte mult si este foarte intelegator si v-a accepta situatia prin care treci si te v-a sustine.
Multa bafta
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
si eu sper sa fie ok si sa nu izbucneasca el din primul moment; dar poate ca e cea mai buna solutie pana la urma....
Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
buli spune:
no way!
n-o sa faci decit sa pui povara pe umerii sotului, sa-i zdruncini increderea in tine si in dragostea voastra.
asta e problema ta si tu trebuie s-o rezolvi. nici un ajutor din exterior nu poate face ceea ce poti face tu. pe sot n-ai reusi decit sa-l amarasti absolut inutil.
saphir spune:
Nici eu nu cred ca-i cea mai buna solutie...dar probabil ea isi cunoaste cel mai bine sotul si poate deja stie cam care i-ar fi reactia. Probabil se bazeaza foarte mult pe el si pe increderea pe care el o are in ea.
Oricum, groaznic moment pentru el...si pentru ea.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
buli spune:
revin ...
nu cred ca e chiar asa de grav ... patima (sau obsesie, cum sa-i spun) asta de care spui tu e cam ireala. poate e doar in mintea ta si nu in sufletul tau. ia scormoneste mai adinc si vezi exact cum e.
relaxeaza-te un pic, da-i pauza ex-ului si gata. daca nu sint niste probleme mai profunde, chiar nu cred sa nu se poata. iesi cumva din cerc si gata!
lorelaim spune:
NUUUUU! Sotzul tau NU e TATAL CERESC! - chiar daca itzi spune ca te iubeste si te iarta... nici nu-tzi potzi imagina ce FURTUNA CUMPLITA va fii in sufletul sau!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Clover spune:
Nu, nu, nu! Noe, spune-i te rog prietenei tale urgent sa nu ii spuna sotului. Trebuie sa traiasca singura cu vina. Pledez in general pentru onestitate, da in cazul asta mai bine isi inghite intentiile de onestitate. Putina lume poate auzi "draga te-am inselat da vreau sa ma opresc" si raspunsul sa fie "sigur, te ajut". Altfel poate sa fie inceputul sfarsitului.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
principe spune:
nu ti-am scris pina acum desi urmaream subiectul tau.
cred ca ai ales solutia cea mai drastica.cum crezi ca o sa te ajute sotul tau cind v-a afla?raspunde-ti obiectiv la aceasta intrebare.
cind am citit despre ideea de al chema pe EL la brasov ca sa discuti cu el,drept sa-ti spun nu mi s-a parut o idee rea.de ce? fiindca nu am socotito o intilnire de amor la munte,ci dimpotriva muntele era locul neutru unde puteati sa va spuneti sincer,mai ales tu, suferinta pe care o traiesti si ca el daca te iubeste sa te lase sa-ti traiesti viata in liniste linga persoana p care ai ales-o si cu care ai un bb.dupa ce i-ai fi spus adio ,ai fi avut timp sa te reculegi sa-ti stergi obraji de lacrimi, sa trintesti usa dupa tine la plecare,iar el ptru tine sa ramina departe undeva pierdut in brasov(meditativ)si t sa te intorci la familia ta sa incepi o viata fericita fara suferinta ,vinovatie ,regrete.
monica mami de print