Simona Patruleasa
http://www.click.ro/articole/simona-patruleasa-a-ramas-fara-casa/26765
Nu mi-au placut niciodata femeile care se supra-estimeaza.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Raspunsuri
Guestus spune:
Imi este asa mila de ea...cred ca multi domni dupa forum ar vrea sa-i ofere 1 loc de cazare.
Marina spune:
guestus, intrucat tu esti unul din cei 5 multi domni de pe forum sa inteleg ca te oferi?
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Imi este asa mila de ea...cred ca multi domni dupa forum ar vrea sa-i ofere 1 loc de cazare.
Ceri chirie mare?Sau te pomenesti ca vrei s-o faci pe samariteanul?
wonderful spune:
Eu nu ma uit la emis.sportive dar o stiu pe tipa.Mi-a cazut cu greatza cand am citit ca,suparata fiind pe cele de la machiaj,le-a desfiintat din 2 vorbe di le-a spus ca ele nu castiga pe luna cat costa 1 pereche de chiloti de ai ei.Sunt rea:cred ca-i tine mult 1 pereche dat fiind ca-i da jos de cate ori da de un fraier cu bani care-i plateste operatiile estetice.Asta-i tv din Ro,face vedeta din orice pitzipoanca.
iuliana_2007 spune:
i-a intrat in cap ca este o super femeie cum fac astia de la antena si cu aia care este cu Chivu.Le fac ei reclame tot timpul si din cauza asta.Eu am vazut-o in mall si nu este ceea ce vezi la tv,daca nu imi spunea sotul meu ca este ea nu stiam,nu imi dadeam seama.Nu dai doi bani pe ea daca o vezi nemachiata sau putin aranjata.
Are prea multe figuri.A umblat cu o gramada de masculi pt bani si nu i-a cumparat si ei un BMW nici unul,sufera de nu mai poate.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Oana spune:
Nu pot sa o suport pe aceasta femeie... Mi se zbarleste pielea pe mine cand ii vad buzele alea false latite pe ecranul tv-ului... de fapt am auzit ca a avut si ceva probleme din cauza lor, se pare ca nu reusise prea bine operatia si la un moment dat avea o paralizie locala nu mai putea sa si le miste... Of, si ce de cacao s-a facut la masa cu Iglesias, ati auzit nu? Prostie cu toptanu'...
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Oana
Nu pot sa o suport pe aceasta femeie... Mi se zbarleste pielea pe mine cand ii vad buzele alea false latite pe ecranul tv-ului... de fapt am auzit ca a avut si ceva probleme din cauza lor, se pare ca nu reusise prea bine operatia si la un moment dat avea o paralizie locala nu mai putea sa si le miste... Of, si ce de cacao s-a facut la masa cu Iglesias, ati auzit nu? Prostie cu toptanu'...
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own
Nu,ce s-a intamplat?
iuliana_2007 spune:
Nu ma mira sa faca gafe.Dar ce a facut?
poze