Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

la mine durerile de cap sunt migreme, asa aveam si inainte, dar in ultimul timp parca le am din ce in ce mai dese.

nici eu nu stiu ce sa mai mananc , in afara de lactate , legume - frute si nu mananc mai nimic.

Carmen 14 +

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Micsunea pot sa-ti spun ( pana Miri-mik iti va raspunde) ca, mie mi-a spus de la prima vizita ca: n-am voie lactate de nici un fel ne-pasteurizate. Nu am voie carne cruda.Trebuie sa ma spal foarte bine pe maini chiar si dupa ce umblu cu carnea cruda ( at. cand o gatesc).La fel si cu gradinaritul... manusi, si spalat si periat la sfarsit. Nu oua crude , nici macar moi ( atentie la maioneze).
Desi poate, pe alocuri mai gresesc, incerc totusi sa respect cele cateva reguli majore ,caci.. e vorba de sanatatea lui bebe.
Eu de exemplu, in loc de maioneza folosesc smantana ( la salata de vinete,de ex. ). Ma uit tot timpul pe etichetele produselor,verific atent ca branzeturile ,laptele sa fie pasteurizate.

Nu stiu de ce medicii tai nu ti-au spus aceste lucruri.
Oricum, stai linistita..sunt sigura ca totul este bine .

bebe de Honey 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Honey - si eu am dureri ingrozitoare de cap imediat cum ma trezesc .Dimineata beau o cafea (am si tensiunea mica) si dupa masa sau seara imi pun comprese cu apa rece.Nu stiu unde va doare pe voi dar pe mine ma ia in partea stanga, tampla.
Micsunea- eu din fericire sunt imuna la toxoplasmoza (le-am facut de 4 ori analizele)si mi-au zis ca nu mai exista pericol sa o contactez inca odata dar totusi eu ma feresc de produsele tip salam, sunca afumata si carne cruda.Toate produsele pe baza de carne trebuie consumate bine fripte sau fierte.Incerca sa eviti si contactul cu animale , mai ales pisici daca nu ai anticorpi.

16+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

la mine durerile de cap sunt migreme, asa aveam si inainte, dar in ultimul timp parca le am din ce in ce mai dese.

nici eu nu stiu ce sa mai mananc , in afara de lactate , legume - frute si nu mananc mai nimic.

Carmen 14 +

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc zuzici. Am sa incerc si compresa rece.
Pe mine m-a luat azi-noapte, am simtit-o insa n-am bagat-o in seama (durerea), am zis ca va trece. De dimineata insa, imi bubuia tot capul, mai mult pe partea stanga si cumva in spatele ochiului ( nu stiu sa explic prea bine) ziceai ca am o ceapa imensa in loc de ochi si ma durea foarte rau.
Migrene am avut si eu, de-a lungul timpului. Unele mai usoare, unele mai insistente...dar le fixam cu cate-un Piafen.Acum insa, ma cam feresc de pastile, atat cat pot. Intai verific pe internet, daa sunt ok in sarcina.

Na, ca numai batai de cap va dau.
Pupici zuzici.

Cred ca-mi fac ceva orez, azicu legume congelate.

Ce ziceti sa venim in fiecare zi, sa spunem ..in mare, cam ce papam sau gatim, astfel ne inspiram una de la cealalta???

bebe de Honey 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Shobo

buna fetelor,

stie cineva de dr. Iosup daca e in concediu? l-am sunat si mi-a intrat casuta postala.. el imi zisese sa-l sun azi sau maine pt program la echo 14 sapt care la mine ar fi sapt viitoare.

aa, si inca ceva: am uitat de la prima sarcina.. pana cand tb sa iau acidul folic??

tks a lot
acum sunt pe fuga dar revin.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 13 sapt

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Ai incercat sa suni si la CMU Unirii? eu m-am programat saptamana trecuta la Iosup dar pt.4 septembrie. si din cate imi amintesc imi spusesera de acolo ca nu mai aveau locuri pana la sf.lunii. dar incearca totusi, macar afli daca e sau nu in concediu.
despre acidul folic, mie doctora mi-a spus sa-l iau pana la 18 saptamani dupa care o sa iau ceva pe baza de fier, nu mai retin numele.

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

DA, eu sunt de acord (sa ne etalam meniul zilnic ).

Desi, in afara de iaurt, fructe, salate si cate un gratar, altceva nu prea ma omor.

A, ba da: pastele da' tre' s-am grija ca se-aduna cu viteza lumnii si scad cu viteza melcului.

Roxana 18+

http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ca tot vorbeati mai devreme de asigurari si bani platiti pentru analize si ecografii, va spun si eu ca sunt foarte suparata. nu am pretentia sa mi se faca gratuit o eco 3D sau cine stie ce analize complicate, dar macar o amarata de secretie vagina si cultura de col cred ca s-ar putea. dar nu,... in Ro nu se poate, totul se plateste.
sau aproape totul, maine o sa merg la Institutul de hematologie si o sa fac acolo o analiza de sange(anticorpi de grupa sanguina) gratuit. macar una

Mari 14+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Multumesc fetelor!
Eu sunt destul de pierduta , de fapt sunt extrem de dezorientata!!! ca de cand sunt insacinata am incercat sa mananc si paine cu ceva, dar ceva-ul ala sunt mereu mezeluri si preferatele mele sunt sunca cruda afumata (un fel de slanina= lardons fumés/ bacon) dar si pateu de ficat si salam.
Daca salam am mancat putin, "lardons fumés" am mancat aprope zilnic
Na, daca doua doctore mi-au spus ca pot!!!

Ca daca nu mananc niciun pic de paine ma constip!!!!
Dar atunci cu ce sa mananc painea? Voi cu ce o mancati?
Cu dulceata? mai mananc cu dulceata dar mananc si prajituri si in ultima vreme poftesc mai putin la dulce...Sau poftesc, dar la porcarii, nu dulceata sau miere!
Iar cu feta iar mi-a fost frica, ca nu e recomandata, dar o sa ma indop cu feta din lapte pasteurizat acum, daca lardons fumés nu mai pot!

Uite o sa incerc sa inlocuiesc sunca afumata cu suc de rosii sarat si cu chips (nu ma boxati dar nimic altceva nu-mi vine in cap) Mai imi plac si maslinele dar fac niste hemoroizi de la ele (probabil ca sunt prea sarate...)

Ce nu inteleg eu e ca se spune ca toxoplazmoza e distrusa prin sarare, deci o sunca cruda nu e chiar carne cruda, sigur are sare!!!
Atunci ar trebui sa putem manca si prosciutto si sunca/slanina afumata, nu?

Eu multe alimente nu le pot manca pentru ca am mare aciditate la stomac si ma niste arsuri teribile!
Iar alte alimnete recomandate in sarcina (fasole, spanac, brocoli, alune, cascaval) nu-mi plac si nici cand sunt moarta de foame nu gust din ele

Mii de pupici tuturor,
Micsunea
15+

PS Ma simt ca elevul cel mai prost al clasei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Oare Magneziul nu ajuta pentru durerile de cap?

Dar daca e la stadiu de migrene...
Pe-aici prin Belgia pe cine stiu eu cu migrene, niciunuia nu i-au gasit leacul! Sper ca in Romania sa fie mai competenti medicii!!

Pupici,
Micsunea

Mergi la inceput