FIV 128

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

felicia_, ella-72, Anca Wish, psj, Aldolina

madalina28 Iti multumesc pentru sfaturi. Sa stii ca le-am urmat intocmai. Felicitari pentru .

valeria72 Eu sunt sigura ca va fi bine! Nu te-ai gandit sa faci un Gravibinon? Cand am fost saptamana trecuta la Marinescu cu rezultatul de la betaHCG era o tipa care avea 28 betaHCG-ul si i-a dat sa faca Gravibinon. Iti tin pumnii ca sa se dubleze si sa fie totul in ordine cu tine si cu bebe. Trebuie sa reusesti!
La primul meu FIV am fost 4 fete de pe DC care am facut in aceeasi perioada. Doar una este (mihuta), deci "reusita 25%" ca sa zic asa. Acum tot 4 am fost si TU ESTI !

ana_p Stai bine cu foliculii. Tot asa mai departe si vineri sa vii cu vesti superbune.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Saptamana trecuta cand mi-am luat rezultatul de la Giulesti de la betaHCG, din 8 paciente ale prof. Marinescu una a avut betaHCG-ul 80 (era la al 4-lea FIV) si una 28, deci 2 din 8 incercari. Reusita de 25% se verifica.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Marrina imi pare atit de rau,speram intr-o veste buna de la tine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danielaroza spune:

m-am mai eliberat cu munca si hopa iar pe DC...

Marrina, hai sa mergem inainte. Ce-a fost a fost. Si eu ieri eram daramata. Dar, pana la urma...TOTUL ESTE O LOTERIE! Avem aceleasi sanse ca la LOTO 6/49 sa castigam marele premiu de 7 mil EURO.
REUSIM NOI PANA LA URMA!!!!!!!

dany

Mergi la inceput

Valeria72, fii tare. sigur va fi bine. Imi imaginez prin ce treci.
Suntem alaturi de tine.

Trebuie sa fie bine.

dany

Mergi la inceput

ana_p:

Mergi la inceput

Valeria72, incearca pt BHCG si la MEDICLASS. sunt in spatele pietii cotroneni - in apropiere medsana - langa ISCIR.

telefon: 412.01.28 / 412.02.29 / 410.27.27

din cate stiu si ei dau rezultate repede.

succes.

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Valeria felicitarii din inima si nu te stressa ca va fi bine ai sa vezi;sarcina usoara si bebe sanatos

Marrinapt tine cu mult drag;asa,sa treaca supararea de tot

Va imbratisez pe toate dulce de tot si si sunt mereu alaturi de voi cu pumnii stransi

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Danielaroza, imi pare rau!
greu de gasit cuvinte pt astfel de situatii!
eu va urez succes la toate si cu sigurantza o sa reusiti toate!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Kla78, succes in septembrie!!!! Mai ai putin.

suntem alaturi de tine.

cred ca ai dreptate cu clinicile private. eu sunt multumita de serviciile de la medsana. si oricum, de orice specialitate medicala am nevoie merg numai la clinici private. ma revolta nesimtirea, nepasarea si ignoranta. macar la privat daca cineva te supara, ai cui reclama. din pacate nu imi permit mai mult de atat - nu pot merge la spitale private de exemplu - unde preturile sunt exorbitante

iti tinem pumnii.
dany

Mergi la inceput