Cum faci un slideshow ?
Am pe calculator un program - Irfan View - care imi permite sa fac slideshow insa nu stiu cum sa-l folosesc. Daca vreunul/vreuna dintre voi il are si stie cum sa-l foloseasca, nu sunteti buni sa-mi explicati si mie cum sa-l folosesc ? Pentru ca vreau sa le fac copiilor mei niste CD-uri cu cele mai reusite poze, practic pozele vreau sa le aleg eu, cred ca se poate, nu ? Va multumesc mult !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Raspunsuri
anamaria spune:
nu stiu cum este programul despre care zici tu!
eu insa fac slideshow -uri cu poze (si nu numai) in PowerPoint. iese foarte frumos si este destul de usor.
in principiu, trebuie sa ai instalat Power Point 2003 (se poate si cu alte versiuni, dar eu pe asta il am si mi se pare foarte usor de lucrat in el). cand deschizi programul, apare in dreapta un meniu "getting started" si de acolo alegi "create a new presentation"; dintre optiunile care iti vor aparea apoi pt New pres, alegi "Photo album" - "insert photo from"... "file/ disk" - dupa ce iti alegi locatia unde ai tu pozele initial, o sa le poti alege pe cele din care vrei sa faci slideshowul - tii apasat Ctrl si poti selecta cate poze doresti, odata - apesi apoi "insert" si "create".
programul o sa iti incarce pozele respective in album, dupa care poti alege tot felul de animatii, poti pune o poza sau mai multe pe fiacre pagina, poti adauga muzica samd...
sper ca am reusit sa explic cat de cat pe inteles, daca alegi varinata asta si mai ai probleme ma poti intreba...
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
pisimuky spune:
anamaria, multumesc mult ca mi-ai raspuns insa eu am versiunea 2000 a programului de care imi povestesti tu. Si incepe asa : create a new presentation si apoi "choose an AutoLayout". Mai departe sunt in ceata...Te rog, daca te pricepi si la versiunea asta a programului, lumineaza-ma si pe mine...
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
rhoneea spune:
Fetele va rog mult spuneti-mi si mie cum as putea lua si eu programele astea de unde?macar unul.Vreau si eu sa fac slide show in comp.Eu am montaj pe onetruemedia da tre sa platesc sa il trag pe comp....Va rog mult de tot...
Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
irinel61 spune:
IrfanView v4.0
http://www.irfanview.com/
Daca ai windows xp http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/photostory/default.mspx
Annie80 spune:
rhoneea Powerpointul este integrat in Microsoft Office
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
rhoneea spune:
Gata m-am descurcat.Va multumesc mult fetelor
Irina lui Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
rhoneea spune:
Anamaria te rog lumineaza-ma si pe mine ca de cand ma chinui..deci dau asa...create new presentation,photo album,file-disk...aleg pozele.dau create...buuunnn apoi imi apare in stanga toate pozele care le-am ales dar fiecare poza e un slide show...de ce?atunci cand dau la view slide show de ce pozele nu ruleaza sg ci numai daca dau click.am dat la seting sa ruleze sg dar nu vrea ca fiecare poza e un slide show.Unde gresesc????
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
paginuta colorata
pozici sebastien
anamaria spune:
irina, scuze de intarziere, dar am fost in vacanta...
zici ca ai reusit sa creezi o prezentare in care sa incarci pozele dorite, da?
la mine apare in stanga sirul de poze - slide-uri si in dreapta, mai mare, cel pe care il am selectat.
din momentul asta, daca selectezi prima poza /primul slide si din meniul de sus alegi "slide show' - 'view show', ar trebui sa mearga. derularea se face la clickul de mouse.
daca vrei sa se deruleze automat, vei alege din acelasi meniu, "slide show' - 'slide transition' si din meniul care apare (la mine in dreapta) alegi 'advance slide' : 'automatically after.... cate secunde vrei tu. (eu folosesc de obicei 7-10 sec, dar te poti juca si vezi cum iti convine tie)
in plus, poti sa adaugi la fiecare slide efecte, sa apara, sa se roteasca, etc...
sper sa reusesti, de acum o sa fiu 'prin zona' si raspund mai repede daca mai ai intrebari....
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
ina78 spune:
Acum am vazut subiectul.
Poti de asemenea sa concepi prezentrea si sa adaugi cite efecte vrei si sa dai salvare ca: ... numele... iar sub aceasta rubrica ai posibilitatea de a salva tip fisier si selectezi: expunere powerpoint. (si va avea formatul PPS).
Iar in legatura cu efecte si alte selectari... astept intrebari.
eu - Ina
toni spune:
Deci, eu sunt maestra in ppt - uri, insa nu stiu sa aasez muzica si sa transform in pps.
Sau, poate un pps sa se transforme in ppt?Multumesc mult.