Clubul moldovencelor de peste Prut (48)
Raspunsuri - Pagina 8
Balbina spune:
Alina, cu familia esti in fiecare zi pina la urma, dar cu fetele nu mai iesi chiar asa des. Eu zic ca asta e un drept al meu, asa cum sotul iese periodic cu colegii/prietenii la bere, sa se relaxeze, asa pot sa ies si eu cu fetele la o intilnire. Asa ca nu am de ce sa ma simt vinovata de ceva. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
LiliaToma spune:
Corina si Cornelia, am luat ce trebuia si ptr voi.
Ma apuc de facut bagaje.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Crinia spune:
Lilia multumesc mult pentru ca ai avut rabdare sa cauti ceaiurile. Ce bine ca ati avut devisnic, e straniu ca sotii unora se supara, doar ei iesa cu prieteni la bere pai de ce noi sa nu iesim la o zi de nastere cu fetele. Eu cred ca astfel de iesiri sunt foarte benefice si iti incarca bateriile pe mult timp.
Cornelia fa-mi te rog si mie un disc cu filme si povesti.
Karina mamica lui
LUCIAN Oare cit avem?
Trin spune:
Buna la toata lumea!
In primul rand vreau sa o felicit pe draga noastra Lilia si aici in cadrul clubului: multa sanatate, dragoste, cat mai multe clipe pretioase alaturi de familie si prieteni! LA MULTI ANI FRUMOSI! 

Corina - bine ca ti-ai revenit! multa sanatate si recuperare grabnica! Ai fost o nasa deosebita! Ma bucur ca ati reusit sa faceti poze si la un studio, o sa revedeti pozele cu mare drag de fiecare data.
Nati - vai dar ce de bunatati ai facut in ultima vreme! Acum ca s-a mai racorit parca mi-a mai venit si mie cheful de a coace ceva in rola. Poate ma mobilizez si eu
.
Alina (Davina) - multumesc de retete! Poate reusesti sa postezi si o reteta pentru Tempura
..apropo, care era site-ul ala unde ti se arata cum sa gatesti diverse chesti (sushi, miso soup, etc)...l-am ratacit. Multumesc!
Diana - o sa vin si eu la Chisinau mai pe la sfarsitul lui August. Daca o sa mai aveti chef de o intalneala poate ne vedem intr-o zi. Pupici ELENEI! ![]()
Cornelia - ai o adevarata domnisoara! Ce mare s-a facut! M-a amuzat cum sa balacea ea in piscinuta roz. E o scumpete!
Aliona - felicitari pentru increstinarea micutei! Arati f bine dupa nastere. Voi cum va descurcati cu micuta si cu ceilalti "copii" exotici?
Julia - bine ai venit si din partea mea! Eu am incercat sa intru pe linkul de la semnatura ta sa-ti vad baiatul si acolo nu era nici o poza. Daca ai timp, mai fa cateva poze cu oraselul, curtea, casa voastra....imi place f mult arhitectura caselor din acea zona, mi se par f "primitoare" si chiar de poveste, in mod special casele la sol.
Ma bucur mult sa citesc de bine de Veronica si Liuda. Poate isi croiesc si ele nitel timp (stiu ca e tare greu cu "timpul" asta) si dau macar din cand in cand cate un semn.
Oare ce mai face Rodica?
O zi buna la toate!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Trin
Diana - o sa vin si eu la Chisinau mai pe la sfarsitul lui August. Daca o sa mai aveti chef de o intalneala poate ne vedem intr-o zi. Pupici ELENEI!
Poze
Lenuta, tiza fetei mele, cu cea mai mare placere mai facem o intilneala, dar sa fie duminica(acum nu sa primit) si sa venim toate cu odraslele si sotiorii din dotare, poate asa te molipsim pe tine si pe violetic
Si sa nu va suparati ca nu vam zis de intilneala, dar eu cind afisez pe forum nu se primeste si mii ciuda, asa ca asteptati luni poze(pot sa va zic ca luni ne vedem).
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Trin spune:
Cristina - sa dea Dumnezeu ca puiul vostru sa se insanatoseasca cat mai repede si sunt sigura ca asa va fi, iar voua ca doresc cat mai multa rabdare, putere si insistenta.
Alincic - tu ai cumva un acumulator incorporat sau esti conectata direct la priza?
alta varianta este exclusa.. Bravo pentru energia debordanta si molipsitoare, astfel ne incurajezi si pe restul ca exista viata si dupa primul bb si dupa al doilea si dupa al treila
. Glumesc, dar te rog sa fii asa si in continuare 
![]()

doroti_5 spune:
Fetelor la Cornelia sa stricat calculatorul, dar la dus azi la reparatie si spera sa reuseasca pina luni cu reparatu si scrisul, acum ea nu poate sa scrie pe forum, dar iam transmis rugamintea Corinei, si ea a spus ca mai are si programul de exercitii, iam zis sa le scrie ca no sa se supere nimeni, ea o sa scrie pe discuri DVD.
Gata vam relatat tot.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Diana, mai usurel cu aluziile la facut copii, nu te supara pe mine.
Eu pur si simplu tin minte foaaarte bine cit ne stresau cei din jur sa facem si noi un copil. Si nu era cel mai placut lucru, te asigur, cum ne vedeam, era practic unicul subiect de discutie, cind faceti si voi un copil, parca il faceam pentru ei, nu pentru noi. Nu te supara ca-ti zic.
Iti spun din perspectiva unei persoane care a trecut prin asa ceva.
E decizia strict personala a fiecarei familii in parte.
Elena, ma bucur mult ca ai scris. Dar acuma vin si eu cu un repros
, de ce ai asteptat sa dureze caldurile alea asa de mult? Daca scriai mai devreme, veneau si ploile mai repede. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
alionushca spune:
Salutare fetelor
Ilinca roade un urs si eu am timp sa intru ![]()
Abia astept sa ne vedem luni - important sa intleg care sunteti voi si sa nu ma ,,leg,, de alte fete![]()
Trin chiar vreau sa pun niste poze cu niste ,,copii,, exotici noi, interesant motanul meu cu 3 labe
(tricilceta Marchiz) - oare intra si el deacum in categoria exoticilor![]()
Alerg - mirie Ilinca
Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III, luna IV, luna V
Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)
CristinaGoji spune:
Trin - mulmumesc de urari de sanatate!
Alionuska - cum se descurca Marchiz cu 3 labute? S-a obisnuit? Ieri m-am uitat la pozele voastre de la botez! Ce fain arati!!!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major