Clubul moldovencelor de peste Prut (48)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Nati,uite aici secretul foilor subtiri .Eu i-am dat receta aceasta Davinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, eeeee, tak necestno! Esti smechera mataluta! Si eu care credeam ca te-ai chinuit si ai intins niste foi subtiri ca frunza.. Ia sa caut si eu pe aici niste biscuiti cu miere, oare mi-ar iesi o prajitura buna?

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Iarasi eu la orizont
FTELOR,Mariana vre-o 3 zile nu va avea acces la net,caci cuma la ei dau parketul cu lac,si ei nu stau acasa.
Dar a rugat sa tin eu legatura cu voi.
Deci,ar fi bined sa puteti procura "batista" si trimite prin posta.
NU e neaparat posta rapida,dar ceva care ar fi mai sigur totusi.
DE ex,ai mei din MD se duc la un oficiu postal si spun ca au nevoie de ceva sigur si nu prea lung drumul.Deci e optiunea cu "Avionul"si ajunge de la 10 la 14 zile lucratoare.

Ati putea face acest lucru cu banii vostri,si indata dupa ce ati trimis,Mariana trimite banii(stiind suma exacta) prin Western Union sau Money Gram. sau ar trebui de trimis banii intai?(stiind suma aproximativa) Cum e mai bine si convenabil pt voi?

Si inca o intrebare din partea mea: cit costa aceasta "batista"? poate imi iau si eu acuma una(sa fie cheltuiala de transport mai mica ).(dar nu e o urgenta pt mine)

Cum se simte Alinka dupa cezariana? au terminat reparatiile?

Mergi la inceput

Nati,sa-ti mai spun un secret al tortului asta? pai a fost facut de sotiune.Eu doar i-am amestecat crema cu ce trebuia in ea si el l-a uns. Caci lui i se facuse dor de tort.
Vezi ce posibilitati are Emerica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salut dragele mele!
Mie inca nu mi-a trecut supararea de duminica seara.N-am vrut sa gatesc si zic sotului hai sa mergem la McDonalds ca au aia diferite tobogane unde Deanna se poate juca si noi sa mincam in liniste .Ei dar n-a fost sa fie .Acolo mai era un tatic cu 2 copii,un baiat de vreo 4 ani si cu o fetita de 6-7 ani .La inceput puiul s-a jucat f. bine dar dupa vreo 10 min ,l-a tras pe baiat de par(ala avea o tunsoare afro)si nu-s ce ia facut fetitei ca aia a inceput sa tipe tare .Ma duc si strig la Deanna sa se dea jos si ea nu vroia ,m-am umplut de nervi ,nici mincarea nu mai mergea asa ca taticul si-a luat copii acasa si noi tot .Nu stiu ce sa mai fac si cum s-o educ pe fiica-mea ,parca nimic nu mai merge.

Bine ca am citit pe aici perlele Ameliei,Vladut,Chris si mi-a ridicat dispozitia.Tare-s haiosi si ingeniosi

Nati am facut si eu tort cu biscuiti si a iesit bun.Tortul tau cu miere arata asa de bine ,si eu care am zic ca pina nu termin ce am in congelator nu mai fac nimic.In lista cu dulciuri mai ai un tort cu miere ,care-i mai bun ?
Cum se simte Alina ?
pupici si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Mariana poate eu va pot ajuta cu ceva, sa zicem ca mi-o trimit batista in MD si eu o iau in Ca, dar de acolo s-o trimit in tie. (Daca zic fetele ca e asa de scumpa livrarea, caci poate din Ca in USA e mai ieftina livrarea, pina una alta verific si eu costul livrarii.)

Karina mamica lui LUCIAN Oare cit avem?

Mergi la inceput

Alincic, hihi, ce face pofta din barbat, se apuca sa-si faca singur dulciuri. Al meu mai bine renunta la dulciuri, dar nu s-ar apuca sa faca singur.

Alina, cum te inteleg, si eu ma umplu de nervi cind nu ma asculta Vlad. Cel mai des se intimpla atunci cind nu stabilim dinainte ce vom face in cutare loc. Daca hotarim impreuna (vorba vine ) unde vom merge, ce vom face acolo (jocuri, mincare), ce NU avem voie sa facem (sa necajim copiii, sa deranjam, sa facem nazuri, etc.), si ce se va intimpla in cazul abaterilor (mers acasa imediat), atunci cit de cit merge bine. Si mai ajuta sa fii tu cit mai calma. Am observat cel putin la Vlad, ca daca eu sint enervata, se enerveaza si el, si nu vrea sa ma asculte. Dar daca gestionez criza cu calm si stapinire de mine, si Vlad e mai colaborant.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Alinka este bine, a zis ca o mai doare locul operatiei, dar cu fiecare zi o doare mai putin. Cu renovarile au terminat, s-au si mutat in casa curata. E f. frumos cum si-au facut, discret si cu gust. Mie mi-a placut.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Davina, toate prajiturile cu miere facute de mine au fost excelente. Daca n-ar fi inca asa de cald, poate as mai face ceva. Ce pacat ca sint asa departe de congelatorul tau. Te-as fi ajutat cu mare placere sa-l golesti.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Of, iar vb de tort! Dati-mi si mie reteta de medovik ca mor daca nu mananc maine, da sa fie reteta cu biscuiti, ca n-am curaj sa ma apuc de copt blaturi.

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput