Clubul moldovencelor de peste Prut (48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata
Cornelia, ce frumos ca ati fost la mare. Am auzit si eu numai impresii frumoase despre Crimeea si sper sa ajung si eu intr-o zi acolo.
Asteptam sa iti repari pc-ul si sa ne pui poze.
Scuzati, dar eu inca nu am priceput de care Elena e vorba.. ma gandesc ca totusi nu te gandeai peste doua luni ca ai uitat sa o feliciti pe Elena noastra de ziua ei

Alincic, in visul meu indepartat parca as vrea si eu trei copii, desi acuma mi-e frica sa il am si pe al doilea. Totusi, cine stie, poate intr-o zi, o sa se realizeze visul: sa stau in curtea casei mele cu cei trei copilasi.
Probabil dorinta vine din cauza ca noi suntem trei copii si nimic nu e mai frumos decat cand ne reunim toti, acasa la parintii nostri. MOmente de neuitat..

Corina, ma bucur ca te simti mai bine. Merci de linkuri, auzisem de ele, dar uitasem sa le mai cerctez uneori sa vad ce a mai aparut.
Tania, m-a amuzat logica lui Chris. Cel mai haiosi sunt cand mici asa cum sunt, vin cu niste concluzii de oameni mari de te dau pe spate.

Sa aveti o saptamana frumoasa

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

He,he,Lilia,si noi tot trei suntem la parinti.Una bucata fata,si restul baieti.Si sotul tot trei copii in familie sunt.Doar ca fara fete.
Eu cred ca totusi,ca la Elena noastra s-a referit Cornelia
Sa aveti o zi buna si o saptamina cit mai frumoasa.

Mergi la inceput

Alincic si eu sunt o fata la parinti si mai am doi frati: unul mai mare si unul mai mic

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

scuze, cred ca aseara aveam deja halucinatii din cauza bolii si am felicitat-o inca o data pe Elena

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Vai,Cornelia,cum draga dupa o asa vacanta a venit si boala peste tine. Multa sanatate si refacere cit mai grabnica.
Ai ceva produse cu propolius pt git???? ajuta foarte bine.
Sanatate
Lilia,da citi ani are fratele tau mai mic? ca al meu are 12 si e elev in cl 7(din toamna)
Si inca ceva,din partea tatalui meu,nu am nici o verisoaradoar vre-o 10 verisori.
Ei,care mai are dificit de fete in familie?????

Mergi la inceput

Cornelia, multa sanatate
Alincic, eu fiind la mijloc sunt mai mica cu 6 ani si mai mare cu 5 ani. Respectiv fratii mei au 22 ani si 33 ani. Verisorii sunt impartiti echitabil: si fete si baieti

Mergi la inceput

Nati,mmm ce bine arata medovicul tau,si ce interesant l-ai ornat.(iar ma bag la dulciuri,dupa ce am inceput sa tin si eu o cura de slab.,cica) si in frigider am un medovic proaspat.
Va invit pe voi,cine vine la un ceai????????
Lilia,hai ca am facut un exercitiu matematic,si stiu ca ai 27 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, ce bine ca ati reusit sa mergeti in concediu, imi inchipui ce bine v-ati simtit, in pofida caratului fetei. Cum zicea si Alincic, lasa ca e si aspect pozitiv in lipsa carutului, faza cu slabitul. Iaka nu-i prea bine ca te-ai imbolnavit, sanatate multa! Astept si eu pozele din vacanta voastra.

Alincic, poate sa iei niste pastile cu lecitina, am auzit ca ar fi bune pentru memorie. Pe de alta parte, ciocolata contine multa lecitina (eu consumam f. multa ciocolata in timpul sesiunilor la facultate si chiar simteam efectul), asa ca da-i bataie!
La ceai cu prajituri sau tort eu-s prima mie, va rog, cana si portia cea mai mare!

Si eu as vrea 3 copii, dar din pacate nu stiu daca va fi posibil, din mai multe motive. Sa vedem insa ce ne va rezerva soarta..

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Alincic draga, ce iti trebuia calcul matematic asa complicat. E scris anul nasterii in lista de la inceput Suntem din acelas an, tu esti exact cu juma de an mai mare ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lilia, exact asta vroiam si eu sa-i scriu Alinei.

Alincic, am uitat sa-ti zic de ornamentul medovikului. Aveam prin casa un pliculet cu un fel de bazaconii colorate, nici nu mai tin minte cind le-am cumparat. Am ornat doar bucatelele pozate, ce-ai crezut? Pentru consum domestic, au mers prajiturile foarte bine si neornate.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput