Clubul moldovencelor de peste Prut (48)
Raspunsuri - Pagina 23
CristinaGoji spune:
Alincic - poate ei te saluta cu respect ca se gandesc la faptul ca tu mergi pe jos este pentru a reduce din poluare?![]()
Mami
de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
alincic spune:
[quote]Originally posted by CristinaGoji
Alincic - poate ei te saluta cu respect ca se gandesc la faptul ca tu mergi pe jos este pentru a reduce din poluare?![]()

chiar ca zici adevarul,nici nu-mia trecut prin cap mie asa ceva![]()
Balbina spune:
Alincic, in cazul asta te inteleg de ce nu ai chef de plimbare, nici mie nu-mi place sa fiu in centrul atentiei fara voia mea. Tu probabil esti deja o notorietate locala, lumea te stie ca iesi la plimbare la cutare ora.
Am auzit ca in SUA lumea circula mai mult cu masina, poate de asta li se pare ciudat cind vad pe cineva ca merge pe jos.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
LiliaToma spune:
Neata
Mie iaka din contra mi-ar place sa fiu o notorietate acolo ![]()
Merci de complimente la adresa domnisoarei mele. Imi creste sufletul ca normal ca e cea mai frumoasa si mai desteapata fata
doar e a mea, nu?
Tania, drum bun in Moldova.
Fetele din Moldova, v-ati topit de la caldura? nu dati nici un semn nici una...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Mda, caldura mare, cel putin in Bucuresti. Am avut treaba prin oras, m-am intors de curind, cu limba de un cot. Ce bine e acasa! ![]()
Hai ma, fetelor, chiar nici marele eveniment recent de aici nu va scoate din birlog, sa scrieti 2-3 vorbe de felicitare Alinei?![]()
Diana, tu vad ca scrii pe forum, aici nu mai intri?
Cornelia, te tine Mirelus ocupata?
Nati, iar pe tine Camelia?
Alionushca, Ludmila??
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Hai ma, fetelor, chiar nici marele eveniment recent de aici nu va scoate din birlog, sa scrieti 2-3 vorbe de felicitare Alinei?
Diana, tu vad ca scrii pe forum, aici nu mai intri?
Cornelia, te tine Mirelus ocupata?
Nati, iar pe tine Camelia?
Alionushca, Ludmila??
------------------
Numai bine,
Natalia si VladSa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.Poze
Lucrusoare pentru bb2
Nati eu citesc dar nu prea stiu ce sa scriu.Pe Alinka am sunat-o si am felicitat-o personal.
Cornelia era plecata la mare, nu stiu daca s-a intors.
Nati trebuia sa plece in Romania nu am mai gasit-o la telefon.
Pe Liuda o tine flacaul ocupat ca-i singura toata ziua si seara tre sa faca lucrul prin casa, de Alionusca nu stiu nimic.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Diana, chiar, uitasem complet ca tu ai numarul Alinei, chiar eu ti-l dadusem, scuza-mi memoria de gravida.
Merci de informatiile despre celelalte fete. 
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
alincic spune:
Salut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cred ca aveti toti dispozizitie de sfirsit de saptamina
,sau cel putin eu![]()
Va doresc la toti un WE cit mai placut
Eu am facut o zeama cu taitei,o bucata de somon la cuptor,si ce mai ramasese prin frigider,sper sa ne ajunga pt We.SA nu ma apropii de plita macar 2 zile![]()
Davina,mi-am adus aminte ca ma intrebai de pestisorul Evelinei.Este micut(albastru)dar acvariul e cam mic pt el.Se tot ingrijoreaza copiii ca nu are destul spatiu si m-au pus sa-i scot copaceii(sa aiba mai mult loc).Asa ca acuma tre sa mergem sa luam prieteni pt pestisor si o casuta mai mare.
Le place sa-l hraneasca,si ma intreaba daca nu e timpul de schimbat apa. cam asa e la noi cu noua "jucarie"
Acuma ma duc sa fac un pic de ordine prin casa si apoi RELAX![]()
MamaElei spune:
BUN VENIT PE LUME MICUTA OLIVIA!!! SA FII SANATOASA, MINCACIOASA SI FERICITA ALATURI DE MAMI, TATI SI FRATIOR!
Alina, multe felicitari si recuperare cit mai usoara!!!
Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)
MamaElei spune:
Multe felicitari Cristina pt sarcina, sa dea Domnul sa fie usoare si bebeul sanatos! Imi pare rau ca e bolnavior Vlad... multa sanatate!
Rodica si PAULA AMELIA (02.09.04) & DELIA PATRICIA (25.06.07)