Clubul moldovencelor de peste Prut (48)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

OOO,Nati,ce buna edee cu zefirul.Cind ajung la "ruskii" trebuie neaparat sa-mi iau si eu.
Loredana cum se scoala dimineata,imi sopteste:tsss,Evi,tssss Sami(asa era obiceiul,caci ea se trezea prima,si ei inca dormeau).Dar dupa ce face un cerc prin casa,vede ca nu este nimeni.
Am vrut sa ies cu Loredana (in carut)pina la un magazin,si cind ma gindesc ca am de mers pe jos mi s-a taiat cheful de plimbat.
Si eu, cea care iubesc plimbarile,acuma nu mai vreau sa ies din casa.
Oare ce-i cu mine?
Davina,ai incept sa exersezi?

Va doresc o zi cit mai buna si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare feteloor
Ce mai faceti? cum o mai duceti? Am aparut si eu azi dupa o superba vacanta la Roma.Am ramas tare mult impresionata de acest oras.Cred ca niciodata nu te plictisesti aici cu atatea lucruri frumoase de vazut si de vizitat.Impresiile sunt bineinteles de milioanesi stiu ca si lui Chris i-a placut mult.Poze am facut insa cu un aparat obisnuit,nu din ala digital cum mi-asi dori eu,inca nu le-am developat,abia astept si eu sa vad ce a iesit,si sa mai revad locurile.
Vad ca ati scris binisor,ptiu-ptiu,cateva pagini am de recuperat,sa vad ce s-a mai intamplat nou in lipsa mea.
v-am pupat si sa aveti o seara placuta si o zi la fel

Mergi la inceput

hei!!!!!!!!!! bine ai revenit acasa,dupa o calatorie frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

mmmersi mersi Alincic

Mergi la inceput

Oxi,pentru a-ti usura cautarile,uite-te atent la semnataura Cristinei.Pina ce ,asta e noutatea cea mai speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna,

Tania bine ai revenit ,dupa ce te odihnesti mai scrie-ne ce ai vizitat pe acolo,ce nou ai vazut,mincat?si desigur asteptam poze.
Nati ai facut tortul ?mi-ai facut asa o pofta cu zefirul ,n-am mai mincat de vreo citiva ani .
Alina n-am inceput inca practica,vesnica problema n-am cu cine s-o las pe Deanna.Ieri am facut tortul cu biscuiti mi-a placut mult,multumesc de receta.Care-i cauza ca nu vrei la plimbare ?Cite minute ai de mers pina la magaz.?
Fetele de peste Prut unde ati disparut ?

ahh am uitat sa zic ca Deanna nu ma trezeste noaptea sau a dormit pe jos din cauza ca eu o duc inapoi la ea in patut
mergem acum sa ne jucam cu acorela ,adica sa mizgalim un pic afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tanya, bine ai revenit! Cind ai timp, poate ne povestesti mai pe indelete despre calatoria voastra! Si desigur, cind vei avea poze, poate scanezi si pentru noi vreo citeva.

Alincic, am facut prajitura, dar ce crezi, am uitat sa pun zefirul. Daca te intereseaza reteta, e cea de aici. O sa fac si poze, dar deja miine (adica mai pe seara, daca e dupa vremea voastra).
De ce nu ai chef sa iesi din casa, e prea cald la voi?

Alina, nu aveti vreun magazin cu produse rusesti prin zona? Acolo sigur gasesti zefir. Ce mai mizgiliti voi cu Deanna acolo, peretii casei cumva?

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Hei, somnoroaselor, am venit cu o veste : azi naste Alinka noastra! Sa-i tinem pumnii si sa-i uram o nastere usoara si o bebelina sanatoasa!

Cum aflu detalii, revin.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Salut fetelor,
Merci pentru reprimirea calduroasa
Bebe e bine, azi am ceva emotii,pentru ca merge tati cu el la doctor(la controlul de rutina nu pt altceva), eu nu pot pleca de la serviciu, dar vad ca totusi inca shefu nu a ajuns, asa ca poate trag si eu o fuga.

quote:

Veronica, ce ma bucur ca ai revenit! Felicitari pentru servici, iti urez sa combini cu succes cariera profesionala cu cea de mamica! Iar bebe, ce smecher e, deja s-a invatat sa distinga gusturile, dragul de el. Nu-ti face griji ca nu-i mai dai laptele tau, oricum i-ai dat in prima perioada a vietii, ceea ce a fost foarte foarte bine. Ai toata admiratia mea , eu as fi renuntat demult la pompa de muls, si treceam la lapte praf.
Cind ai timp, pune poze recente cu nazdravanul mic!

Natalia,merci pentru cuvintele frumoase . Zici tu zici,dar sunt sigura ca pana la urma ai fi facut si tu efortul, eu la fel ziceam,of sa mai treaca si luna asta si-l trec pe praf, dar uite ca pana la urma chiar imi pare rau ca nu mai vrea laptic si chiar m-am obisnuit cu “mulsoarea” Eh,dar nu-i un capat de tzara,important ca acum e un grasunel, a recuperat mult din greutate, are 6 kg acum,iar in lungime ce sa zic, e un “lunguoare” ca si unchi-su, avea 64 cm la 3 luni,in conditiile in care s-a nascut cu 46 cm,acum practic nici nu mai am cu cel imbraca,toate hainitzele erau mici, iar inainte se pierdea in ele de mari ce-i erau- alincic ai avut mare dreptate-.

Davina,Cristina, Natalia,Alincic, poze o sa pun cat de curand posibil, kestia e ca marea majoritate a pozelor sunt pe compu veki, care ni s-a stricat,cine stie cand vom avea ocazia sa le recuperam, cand voi download pozele din aparat, le pun si pe site.

Apropo de poze, Lilia cand le pui pe alea de la ziua ta?

Si tot in legatura cu pozele, fetele bucurestencele, la domo e oferta promotionala acum, pozele digitale se fac la juma de pret 0.19 ron,,inainte erau0.39, format 10x13, eu am prins o promotie din asta saptamanile trecute la carrefour, am facut vreo 300 de poze, din pacate doar cu mine(de pe un DVD), dupa cum spuneam alea cu bebe nu le puteam scoate de pe comp.Am ramas f multumita de calitatea pozelor.
Silvia,cum a fost in luna de miere?:)

Natalia, patuturile supraetajate sunt absolute superbe,ale voastre sunt exact ca in poza?Wow,tocamai am citit anuntul tau.Nastere usoara ii dorim Alinei, sper ca totul e ok sin u o urgenta a determinat stabilirea cezarienei pt azi.

Trin,tu cand ne delectezi cu pozele cu amenajarea casei?
Va pup si va doresc o zi buna!

PS:Am uitat sa va zic, peste 2 saptamani plecam in Grecia, kiar de ziua aniversarii casatoriei, poate suntem putin inconstienti(adica sigur) ca-l lasam pe bebe pt o saptamana la mama, dar dupa 2 ani fara concediu,chiar se simte nevoia unei pauze.In plus,il stiu foarte cumintzel pe bebe si ii trimitem si bona la pachet:)

Mergi la inceput

Veronica, eu va sustin in ideea de a merge in vacanta cu sotul. Doar ca nu stiu cit de relaxati o sa fiti, mereu cu gindul la bebe.
Merci de pontul cu pozele, dar nu stiu daca mai ajung sa beneficiez de promotie, intrucit noi printam poze numai pentru a le trimite rudelor. Altfel, pentru noi, le pastram pe comp sau discuri.
Da, paturile sint exact ca in poza aia, verde cu portocaliu. Am zis ca mai tirziu o sa ne facem mobilier la comanda, tot in aceste culori. Abia astept sa ajunga saltelele, sa terminam de amenajat camera.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput