Clubul moldovencelor de peste Prut (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Balbina spune:
Alincic, cum a fost prima zi de scoala a flacaului? Am vazut pozele, ce ditamai rucsacul are Sami, cit el.![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Alincic felicitari duble unu:
Felicitari Samuel cu prima zi de scoala
si doi
LA MULTI ANI EVELINA!SA FII SANATOASA, FERICITA,SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR.
Cristina felicitari pentru sarcina si fii tare, si calma, cu cit tu o sa fii mai calma cu atit la copii le va fi mai bine.
Alina in pozele de la semnatura in albumul 8 am doar una sau doua cu mine, dar deschide unul dintreprimele albume, acelea sunt pe webshots, mergi la toate albumele si acolo este nunta, toate pozele de la nunta, si printre ultimele sunt si eu, sper ca ai inteles.
Lilia bine ai revenit, cum drumul?
Alincic nu ti sa parut, Lilia nea adus cite un cadou la fiecare, cite o carte cu povestea Scufita rosie si cite o ciocolata Poiana(
Lilia).
Va zic o zi buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
LiliaToma spune:
Salutare
Intai o sa incep cu comentarii la ce am citit din urma si pe urma revin cu impresiile mele despre minivacanta
Elena, cred ca nu ti-am zis merci ptr felicitare. Asa cum a zis sotul meu, pe viitor ziua mea va fi nu pe 6 august ci simplu: in august
. Asta pentru ca si acuma continuu sa primesc felicitari si chiar am primit si cadouri in Moldova.
Alionushca, stiam ca pisoiul vostru a fost bolnavior, dar mi-a scapat din vedere ca si-a pierdut o labuta cu totul. Ma bucur ca el a stiut sa se adapteze si fara ea. Dar ma ingrozesc ce povestesti despre cum a fost tratat la inceput. Desi unii st ft rezervati in privinta asta, eu cred ca un animal poate deveni un adevarat membru al familiei si ca asa cum te doare ce i se intampla fratelui sau mamei, asa te doare si boala pisoiului/cainelui sau altui animal. Bine ca pana la urma s-a rezolvat cat de cat si ca el inca mai e cu voi chiar daca fara o labuta.
Cristina, imi inchipui ca sarcina a venit ca un trasnet. POt sa spun ca te inteleg ft bine, ptr ca inainte sa plec in Moldova am avut vreo saptamana cand eram aproape sigura ca sunt insarcinata( dupa simptome cica). Stiam ca daca e asa, ma voi conforma deciziei lui Dumnezeu, dar eram asa de necajita ptr ca nu sunt deloc pregatita si nu e deloc momentul. Dar cred ca Dumnezeu stie mai bine de ce avem nevoie. Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si multa putere tie.
Am vazut si eu pozele cu Vladut la diversificare. Ptiu=ptiu, e tare frumusel si e tare haios cum mananca el. Imi inchipui ce vesel iti e la fiecare masa.
Felicitari pentru primii pasi singurel.Ce frumos povestesti cum se joaca Vlad cu Yasha.
Imi pare rau ca iar se chinuie cu infectia urinara. Sanatate multa va doresc
Alina, un peste cadou pentru Deanna? Pai cum o sa il pupe?
Esti sigura ca o sa lase pestele in acvariu? ![]()
Tania, sper ca ai o vacanta frumoasa. Te asteptam cu impresii.
Natalia, deci Vlad s-a ales cu o masinuta? In curand o sa va scoata el la Carrefour ca sa vina cu mai multe jucarii acasa
Si pe mine ma innebunesc jucariile zgomotoase.
Nu ai mai rabdat sa ajunga zefirul din Moldova, aa? ![]()
Marianca, ma bucur ca ai dat un semn si ca sunteti bine cu totii. Felicitari pentru evolutia printesei Alice.
Diana, am vazut pozele de la nunta. Moamaa, dar ce sexy ai fost!! Al tau sot nu se topea dupa tine? Si Elena a crescut mare si frumoasa. Ii sta ft bine in roz. Mi s-a parut mie sau mireasa nu prea zambeste in poze? Era suparata ceva? Si am impresia ca sotul tau nu seamana deloc cu fratele, sau asa pare in poze?
Alincic, ce m-am amuzat de tine cu emotiile primei zile de scoala. Sunt sigura ca asa e primele zile, ca asa suntem, noi mamele, mai paranoice. El ce zice? i-a placut? Am vazut pozele. Sunt tare simpatici copiii tai
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Lilia, hehe, "odno drugomu ne meshaet", pina vine zefirul, ma delectez cu alte dulciuri. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
LiliaToma spune:
Si revin tot eu.
Intai despre intalnire: ma bucur ca am reusit sa vad fetele, sa le cunosc live pe Alionushca, Lucia, Cornelia si Corina si sa le revad pe Diana si Nati. Toate fetele arata foarte bine, iar unele dintre ele au cate o talie de invidiat. Bravo lor, asa sa o tineti.
Imi pare rau ca am fost pe fuga, era inainte de plecare, trebuia sa mai fac niste cumparaturi, sa imi fac bagajele si eram ft stresata. Alta data nu mai fac asa. Sper sa mai avem intalniri unde sa pot ajunge si sa stau mai mult, sa mai vorbesc cu fetele, nu asa alergand.
Lauras e o fetita mare deja si tare frumusica. Lucian e tare frumusel si el, mi s-a parut mai dragalas ca in poze. Pacat ca am plecat repede si nu am apucat sa vad cum se joaca cei doi pitici.
despre minivacanta noastra:
pentru mine a fost mai cu multa treaba asa, ca de, mama singura nu le reuseste pe toate si a profitat ca am venit noi ca sa o ajutam la una-alta( care tot pentru noi sunt, ca luam iarna conservatii)
pentru Amelia au fost multe impresii si lucruri noi: a asistat la taiere de porc( nu chiar la procesul in sine, la ce inseamna asta in ansamblu, va dati seama voi), a stat calare pe el, a mancat sorici direct de pe porc, a mancat legume si fructe direct din gradina, bune si sanatoase. Era impresionata sa isi rupa ea singura rosia, castravetele sau perele . A cules si harbuji, chiar daca nu erau ft mari. A mancat struguri direct de pe butuci si a facut placinte cu bunica. Pentru ea totul era nou: chiar si sa stea pe cuptor acolo.
Probabil in vizitele din trecut, era mai mica, nu pricepea asa bine, acuma impresiile erau puternice. S-a impacat bine cu pisica bunicii, de care zicea " sa stii ca e foarte frumoasa si desteapta, seamana cu mine"
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Am uitat sa mai spus ca acolo, Amelia a mancat de-a spart. In continuu manca cate ceva. M-am convins si stiu sigur ca ne trebuie casa cu curte si cu scari
. Ca de cate ori le urca si cobora, cred si eu ca i se facea foame rapid.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Diana, am vazut pozele de la nunta. Moamaa, dar ce sexy ai fost!! Al tau sot nu se topea dupa tine? Si Elena a crescut mare si frumoasa. Ii sta ft bine in roz. Mi s-a parut mie sau mireasa nu prea zambeste in poze? Era suparata ceva? Si am impresia ca sotul tau nu seamana deloc cu fratele, sau asa pare in poze?
Pai am fost, da toata seara incercam sa acopar, ca sa nu se vada tare, sa nu zica socrii ca sunt dezmatata, da sotul mai mult vedea sticla decit pe mine, ca asa e obiceiul ista prost la moldoveni se duc la nunta sa bee.Si pe linga nunta eu nu mai am barbat normal acasa cind vine frati-su din Spania, tot cu balurile imbla.Chiar aseara neam certat, ca mie nu mii ca beau ca boii de nu inteleg de ce si pentru ce beau da mii de sanatatea lui, si probleme de astea avem doar cind vine frati-su acasa.Asa ca ce folos ca eram frumoasa, doar sai pun vreo poza pe ecran sa vada ca eram intradevar frumoasa.Am zis ca unde moi mai duce nu ma mai imbrac frumos, poate asa o sa observe ca ma imbracam mai bine inainte.
Despre mireasa, ea e "vecina nedavolinaia", no prea vezi zimbind si cind o face parca iti imprumuta ceva, asa e firea ei.
Destre frati, ei is trei si niciunu nu seamana cu altul, Silviu ii leit tatsu, cel mic leit cu bunelu din partea soacramii da cel mare nu am idee da nu seaman cu dinsii.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Davina spune:
La Multi Ani Evelina! Sa cresti mare si frumoasa ,sanatoasa si norocoasa,sa aduci multe bucurii parintilor care te iubesc mult.
Felicitari Cristina!Iti doresc sa ai o sarcina usoara si fara stres.Sotul ce zice ,e fericit ?
Lilia bine ai revenit.Cred si eu ca ia placut Ameliei la tara sunt atitea lucruri noi pentru ea .Asa mii dor sa culeg fructe si legume direct de la sursa.Ai facut poze?
Nati desertul arata asa de bine ,azi mi-a pus in plan sa execut Twixul.
Diana am vazut pozele de la nunta .Ai fost sexy,pacat ca zici ca barbat-tu n-a vazut .Unghiile ti le-ai pus sau sint a tale ?
Marianca spor la cumparaturi si la pret bun.
Alincic te asteptam cu impresiile lui Sami.Ce bunatati ai facut de ziua Evelinei ?a venit pestisorul cadou ?
La noi a venit canicula ,cica pina la sfirsitul saptaminii vor fi cite 40 grade..asa ca stam in casa si ne maimutarim si pictam .Ieri Deanna mi-a desenat pentru prima data un soare hehe.
alincic spune:
IN primul rind multumim fetelor pt felicitari
Ca de obicei,cuvintele frumoase si urarile voastre m-au emotionat.
Aici este Evelina si torta.
La sarbatoare a fost foarte bine.Au fost 2 mamici,Mariana si sora ei cu copiii.La ornarea tortei,am lasat-o pe Mariana caci eu pregateam
pireul de cartofi care l-am servit cu tifteli si salata.Blinciki si 2 torturi. Cam asta a fost meniul,ceva simplu si gustos(cred eu
).
Copiii s-au simtit foarte bine,au mincat la tortaaaa,.
Evelina a primit cadou o papusa Printesa(dorita de ea),si o rochita si papucei(foarte dragute)+$.
Eu ma simt bine,cind stiu ca copiilor le place ceea ce faci pt ei,nici oboseala nu se simte![]()
Impresiile de la scoala sunt bune,lui Sami ii place foarte mult,si eu sunt deja linistita.Ma pot concentra ziua si la altele,stiind ca el se simte bine acolo.
Acuma trebuie sa-l invat sa se trezeasca diminineata mai cu buna voie.Caci l-am asezat la masa sa-si bee ceaiul si eu am intrat pina la baie linistita ca el maninca.Cind am iesit,l-am gasit in pat,bine invelit si adormit. Il culc la timp,dar mi se pare ca i se trage de undeva "dragostea de perna dimineata",caci mereu a fost asa.Acuma ramine de vazut daca totusi se va scimba ceva ![]()
alincic spune:
incerc sa mai revin miine,caci ati scris asa de multe si interesante,si nu ma pot abtine fara comentarii.Dar acuma mi se lipesc ochii.
B-a-y !!!!!