Clubul moldovencelor de peste Prut (48)
Raspunsuri - Pagina 10
alincic spune:
Aliona,ce poveste trista
,nici nu stiam ca si animalele trec prin asa chinuri,dar si inca sa le amputeze labute.Ce bun medic ai gasit pina la urma,ca a salvat motanelul.
Da intr-adevar e bine cind omul isi face datoria din imnima(in special medicii)dar si ceilalti la fel.
Multa sanatate voua,si tuturor copilasilor,Vladut si ceilalti prichindei.
Davina spune:
...in sfirsit am terminat treaba si ma odihnesc si eu putin la pc :-)
Oxy ce harnicuta ai fost . bon voyage si te asteptam cu impresii.
Cristina multa sanatate lui Vladut .Cum se impaca cu Iasha ?
Alincic am facut si eu supa cu galushte dar nu mi-au esit pufoase(erau tari) .Este vre-un secret cumva ?
Trin uite link-ul www.videojug.com/film/how-to-make-vegetable-tempura" target="_blank">aici.N-am uitat sa fac poze la tempura .Azi am facut yakitori (un fel de frigarui la tigaie) ,sa-mi zici daca vrei receta.
Aliona imi pare rau de motanelul tau .Cu dragoste si perseverenta ai salvat pisica.
pupici si sanatate.
alincic spune:
Davina,si la mine la inceput au iesit tari galustele,pai le-am scos si am facut altele(iti dai seama ca nu imi mai raminea supa dupa atita experienta
)Am facut aluatul(amestecatura) mai molcalut.Il puneam cu lingura,si abia atunci mi-au iesit pufoase.
P.S.prima oara le puteam modela si cu mina(atunci cind mi-au iesit tari).Si nu am mai pus soda de mincare,caci o simteam rau de tot.
alincic spune:
Alina,multumesc ca ai pus linkul,la ora 11 seara m-am apucat sa privesc si eu recete de bucate
.Dar mi-am luat doar un suc de rosii sa beau(si o bucatica de piine
),caci tare mi se facuse foame la moment.Cred ca am prins totusi niste idei interesante,abia astept sa le pun in practica.
Ce mai face Deanna,s-a mai astimparat un pic,sau e tot "uraganul Deanna"????
Pupa mica neastimparata de la noi
Fetelor,dar Alinkav,ce mai face?nu cumva a nascut fara sa stim noi?????
Cristina,sanatate puiului mic,si tie multa tarie.
Balbina spune:
Alincic, n-a nascut Alinka, cel putin pina ieri seara, cind m-am vazut cu ea. Se simte bine, insa e f. ocupata cu renovarea apartamentului. Din fericire, am inteles ca treaba se apropie de sfirsit, si poate, cine stie, daca o sa aiba noroc, se va muta inapoi chiar inainte de a naste.
O sa va anunt eu, va dati seama, asa veste n-o sa pot tine ascunsa. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
CristinaGoji spune:
Tania si Alincic - multumim!
Natalia - nu am inceput atunci tratamentul cu antibiotic pt ca dr. de familie ne-a spus ca doza de antibiotic prescrisa profilactic pt Vladut nu l-ar feri de o eventuala infectie, si nici nu l-ar trata in cazul in care aceasta apare, pt ca e prea mica, asa ca am convenit ca o sa facem 1 data pe saptamana urocultura, ca sa vedem la timp cand apare infectia urinara la el si numai atunci sa-i dam antibiotic, cand are infectie. Mie mi s-a parut mai rezonabil asa. Asa ca ii dam antibiotic doar in infectie propriu-zisa, ca degeaba ii dau eu doza mica in fiecare zi daca nu-l ajuta si doar strica la imunitate.
Davina - cu yasha au o relatie foarte faina, Vladut il calareste, trage de par, urechi, Yasha sta calm, mai incearca sa-i fure lui Vladut biscuiti, covrigei sau altceva ce are in mana, sau il invita la joaca si-i aduce vreo jucarie, iar Vladut vrea sa o ia si Yasha fuge.![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Balbina spune:
Cristina, mi se pare si mie rezonabil ceea ce a propus medicul. Macar stii ca dai antibiotic cu un folos.
Ce fain se impaca Vladut cu Yasha, bravo! Mitza noastra nici pe departe nu-i asa prietenoasa, e genul mai "neliudimaia", nici pe noi nu prea ne lasa sa o mingiiem. Pe Vlad l-a zgiriat de citeva ori, cind s-a bagat la ea, de atunci el stie deja s-o lase in pace. Ma bucur macar ca nu e agresiva, adica nu ataca, doar se apara. Mi-ar fi placut mult sa avem o pisica blinda, care te lasa sa faci ce vrei cu ea, inclusiv pe copii, am auzit ca exista. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Davina spune:
Noroc fetele !
Cristina ce bine ca Vlad se impaca cu Yasha si inca se joaca impreuna ,asa o sa creasca mare iubitor de animale .Nasha Deannei are 2 ciobanesti germani si mie mi-e frica sa ma misc cind ii vad ce mari sunt
(asta mi se trage din copilarie ,cind am fost mushcata ).Copilu meu si in parc pupa caini straini :-),ma gindesc de ziua ei sa-i fac cadou un peste .
Alina ce bine ca copii tai se joaca unul cu altul ,a mea ma pune toata ziua sa ma joc,dansez,cind,desenez ...cu ea .Mi-ar placea sa se joace cu vre-un copil ca sa mai respir si eu un pic.Vroiam sa-ti zic ca daca gasesti in borcane purple yum sau ube(e un fel de gem ) sa cumperi o sa le placa la copii dar e super cu inghetata de vanilie.Mai e si shreded coconut in sirop ,asta e bun si deasupra la prajiruri.Daca vrei le fac poze ,la borcane :-)
Natalia o sa asteptam de la tine nouatea cea mare daca naste Alinka.
Balbina spune:
Alina, hihi, copilu' pupa cateii, iar ea vrea sa-i ia un peste.
Buna treaba!
Eu zic ca daca i-ai lua un catelus, Deanna s-ar juca f. mult cu el, si asa ti-ai mai face si tu putin timp liber. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2