Clubul moldovencelor de peste Prut (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Oxi,drum bun si asteptam impresiile tale.Dar si poze sa faci,pleaseeeeeeeeeeeeeee,

Mergi la inceput

Aliona,ce poveste trista,nici nu stiam ca si animalele trec prin asa chinuri,dar si inca sa le amputeze labute.Ce bun medic ai gasit pina la urma,ca a salvat motanelul.
Da intr-adevar e bine cind omul isi face datoria din imnima(in special medicii)dar si ceilalti la fel.

Multa sanatate voua,si tuturor copilasilor,Vladut si ceilalti prichindei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

...in sfirsit am terminat treaba si ma odihnesc si eu putin la pc :-)

Oxy ce harnicuta ai fost . bon voyage si te asteptam cu impresii.
Cristina multa sanatate lui Vladut .Cum se impaca cu Iasha ?
Alincic am facut si eu supa cu galushte dar nu mi-au esit pufoase(erau tari) .Este vre-un secret cumva ?
Trin uite link-ul www.videojug.com/film/how-to-make-vegetable-tempura" target="_blank">aici.N-am uitat sa fac poze la tempura .Azi am facut yakitori (un fel de frigarui la tigaie) ,sa-mi zici daca vrei receta.
Aliona imi pare rau de motanelul tau .Cu dragoste si perseverenta ai salvat pisica.

pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Davina,si la mine la inceput au iesit tari galustele,pai le-am scos si am facut altele(iti dai seama ca nu imi mai raminea supa dupa atita experienta)Am facut aluatul(amestecatura) mai molcalut.Il puneam cu lingura,si abia atunci mi-au iesit pufoase.
P.S.prima oara le puteam modela si cu mina(atunci cind mi-au iesit tari).Si nu am mai pus soda de mincare,caci o simteam rau de tot.

Mergi la inceput

Alina,multumesc ca ai pus linkul,la ora 11 seara m-am apucat sa privesc si eu recete de bucate.Dar mi-am luat doar un suc de rosii sa beau(si o bucatica de piine),caci tare mi se facuse foame la moment.Cred ca am prins totusi niste idei interesante,abia astept sa le pun in practica.
Ce mai face Deanna,s-a mai astimparat un pic,sau e tot "uraganul Deanna"????
Pupa mica neastimparata de la noi

Fetelor,dar Alinkav,ce mai face?nu cumva a nascut fara sa stim noi?????

Cristina,sanatate puiului mic,si tie multa tarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, n-a nascut Alinka, cel putin pina ieri seara, cind m-am vazut cu ea. Se simte bine, insa e f. ocupata cu renovarea apartamentului. Din fericire, am inteles ca treaba se apropie de sfirsit, si poate, cine stie, daca o sa aiba noroc, se va muta inapoi chiar inainte de a naste.
O sa va anunt eu, va dati seama, asa veste n-o sa pot tine ascunsa.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tania si Alincic - multumim!
Natalia - nu am inceput atunci tratamentul cu antibiotic pt ca dr. de familie ne-a spus ca doza de antibiotic prescrisa profilactic pt Vladut nu l-ar feri de o eventuala infectie, si nici nu l-ar trata in cazul in care aceasta apare, pt ca e prea mica, asa ca am convenit ca o sa facem 1 data pe saptamana urocultura, ca sa vedem la timp cand apare infectia urinara la el si numai atunci sa-i dam antibiotic, cand are infectie. Mie mi s-a parut mai rezonabil asa. Asa ca ii dam antibiotic doar in infectie propriu-zisa, ca degeaba ii dau eu doza mica in fiecare zi daca nu-l ajuta si doar strica la imunitate.

Davina - cu yasha au o relatie foarte faina, Vladut il calareste, trage de par, urechi, Yasha sta calm, mai incearca sa-i fure lui Vladut biscuiti, covrigei sau altceva ce are in mana, sau il invita la joaca si-i aduce vreo jucarie, iar Vladut vrea sa o ia si Yasha fuge.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Cristina, mi se pare si mie rezonabil ceea ce a propus medicul. Macar stii ca dai antibiotic cu un folos.
Ce fain se impaca Vladut cu Yasha, bravo! Mitza noastra nici pe departe nu-i asa prietenoasa, e genul mai "neliudimaia", nici pe noi nu prea ne lasa sa o mingiiem. Pe Vlad l-a zgiriat de citeva ori, cind s-a bagat la ea, de atunci el stie deja s-o lase in pace. Ma bucur macar ca nu e agresiva, adica nu ataca, doar se apara. Mi-ar fi placut mult sa avem o pisica blinda, care te lasa sa faci ce vrei cu ea, inclusiv pe copii, am auzit ca exista.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Noroc fetele !
Cristina ce bine ca Vlad se impaca cu Yasha si inca se joaca impreuna ,asa o sa creasca mare iubitor de animale .Nasha Deannei are 2 ciobanesti germani si mie mi-e frica sa ma misc cind ii vad ce mari sunt (asta mi se trage din copilarie ,cind am fost mushcata ).Copilu meu si in parc pupa caini straini :-),ma gindesc de ziua ei sa-i fac cadou un peste .
Alina ce bine ca copii tai se joaca unul cu altul ,a mea ma pune toata ziua sa ma joc,dansez,cind,desenez ...cu ea .Mi-ar placea sa se joace cu vre-un copil ca sa mai respir si eu un pic.Vroiam sa-ti zic ca daca gasesti in borcane purple yum sau ube(e un fel de gem ) sa cumperi o sa le placa la copii dar e super cu inghetata de vanilie.Mai e si shreded coconut in sirop ,asta e bun si deasupra la prajiruri.Daca vrei le fac poze ,la borcane :-)
Natalia o sa asteptam de la tine nouatea cea mare daca naste Alinka.

Mergi la inceput

Alina, hihi, copilu' pupa cateii, iar ea vrea sa-i ia un peste. Buna treaba!
Eu zic ca daca i-ai lua un catelus, Deanna s-ar juca f. mult cu el, si asa ti-ai mai face si tu putin timp liber.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput