hai la o cafea shi nu numai cap 4
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
hai fetelor cate cafele fac inseara asta...?.. sunt pe faza..pe cine mai servesc?...

Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
larissa_79 spune:
io va citesc...da' scriu mai greu! nu mi-ar strica o cafea...da' inca alaptez
si mi-e o pofta...de numai cand vad titlul ma infiintez!
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
principe spune:
larisa,stefania,
bun venit!!!
larisa potzi bea cafea cind alaptezi,una dimineatza una dupaamiaza(cescutze mici),nu trebuie sa abuzezi, dar in cantitazi mici nu ajunge cafeina in lapte.mie mi-au zis ca pot bea pina shi vin dar in cantitazi mici ,oricum nu sunt o bautoare.
gagicile astea m-au stricat cu cafelele,
beri,shampanii.
distractzie placuta ,la tutili mundili.
maru
ristoranul ala mongolez este in stilul japonezilo atunci,lasa ca daca merge bine negotzul nostru deschidem unul cu plita in mijloc.![]()
monica mami de printz
belutza spune:
gagici ..
mi-am umplut creieru cu aer .. gata , sunt fresh ..
discutam afara cu prietenii despre un accident care a avut loc acum 2-3 zile si in accident a murit un vecin de-al meu de bloc... f grav accidentul.. 3 baieti si o fata , toti au murit ... pe ea au gasit-o imprastiata pe o raza de 35 de m ... vecinului meu i-a zburat capul , i l-au gasit la nush cati metri distanta , unui alt baiat i-au gasit creierii prin boscheti si celuilalt capu` taiat in doua ... mainile , picioarele prin boscheti si ele ...
huh .. m-au trecut fiorii..
belutza
principe spune:
fetelor ristoranu nostru face competentza la MARIOT, a-tzi vazut, este 5 stele!?
monica mami de printz
belutza spune:
da principe, suntem super tari ![]()
eu la ora asta sa stiti ca nu beau cafia .. si-asa m am trezit azi dimineata la 11 mai beau si cafea acum .. mai adorm peste 2 zile ![]()
belutza