CIC unul dupa altul

CIC unul dupa altul | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

Scuze daca s-a mai intrebat lucrul asta...si eu stiam ca poti intra dintr-un CIC in atul, pentru ca perioada acesta de 2 ani se considera sie a cotizare la asigurari...insa, lantul slabiciunilor, cineva mi-a povestit despre o alta persona careia, desi nu expirase primul CIC, a nascut al doilea copil...si cica a avut surpriza sa nu poata beneficia de al doilea CIC...trebuia ca al doilea copil sa se nasca dupa exprirarea celor doi ani...

Stiti daca e e adevarat sau e doar o poveste???? multam fain de raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Daca al doilea copil se nastea dupa expirarea celor 2 ani si ea nu ar fi fost angajata in acea perioada (intre expirarea primului CIC si nasterea celui de-al doilea copil) atunci nu ar fi primit CIC, dar asa, daca acel copil se naste inainte de expirarea primului CIC categoric mama beneficiaza de CIC si pt al doilea copil. Deci e cumva pe dos decat povestea auzita de tine.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Asa stiam si eu...dar am zis sa intreb, sa verific...ca sa nu am surprize, surprize...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

si ce documente mai trebuiesc depuse trebuie facut alt dosar?semnat de angajator respectivele documente sau doar o declaratie pe propria raspundere si documentele copilului?eu nasc al 2 copil cand primul are 1 an si 10 luni .

sanatate

flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Se face dosar nou. Inteaba la angajator.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si eu sunt interesata de intocmirea dosarului. Bb 2 se naste cand bb1 va avea 1 an si 9 luni. Insa angajatorul mi-a zis sa ma interesez ca habar n-are Asa a fost si la primul dar am uitat. O sa sun pana la urma la Directia de Ocrotire a mamei si Copilului, parca??!!

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput