Aspirante optimiste >20 ani(131)
Raspunsuri - Pagina 31
voicu_bebi spune:
oana de cat timp iti intarzie ciclul....macar tie dyanira iti intarzie de 5 zile nu ? eu sincer banui ca intarzie la mine pt ca am si renuntat la AC acum aproape 3 luni ...cine stie stresul ,problemele..
19 august 2006!
Cocolyso spune:
Buna fetelor,
Bitza hai ca m-ai scos din cochilie....ce sa fac...astept....nu va uitati la ticker ca nu e actualizat.
In iulie am mai facut 4 instilatii la Elias si apoi stimulare cu ovamit, menogon si pregnil.
Saptamana asta tb sa vina....dar nu stiu ziua, azi sunt z24, din posibile 26, 27 sau 28.
Nu mai vreau sa ma imbat cu apa rece si incerc sa fiu cuminte si sa astept.
Am intepaturi si durere usoara ca de cm.De greata nu va zic pt ca e din paranoia.......
Va citesc mai mereu si sunt alaturi de voi chir daca nu mai scriu.
Bitza draga, sa inteleg ca asteptam vesti, BUNE?
Dupa oprirea Utrogestanului in cazul in care nu e bb, vin uratii in 2-3 zile.
Tu in ce stadiu esti?
Va imbratisez cu drag,
Coco
http://tt.lilypie.com/aDZfp3.png octombrie 2006
irene26 spune:
oana
si tie iti inarzie CM? dar poate nu mai vine vreo 8 luni! mai fetelor, voi ma imbolnaviti pe mine cu intarzierea asta! oana, tie ti s-a mai intamplat asa ceva sa-ti intarzie atat de mult?
alina si voicu bebi va
.
dyanira spune:
Da de 5 zile.Dar de o saptamana am niste dureri destul de mari de burtica, credeam ca vine si cand colo nimic.Pana acum 2 zile aveam si niste mancarimi de sani groaznice....Acum mi-au trecut dar azi de dimineata m-au apucat intepaturile la
.
Am oricum o stare generala destul de proasta, nu ma simt deloc bine poate si pe fond psihic.
Bafta la medic daca mergi si sa imi spui ce ti-a zis.
irene26 spune:
cocolyso
, ce bine imi pare rau ca ai reaparut dupa atata timp! inainte de a deveni membra a acestui forum si eu obisnuiam sa te citesc. iti pumnii de a fi gravi de data asta! sa fie cu noroc! 
voicu_bebi spune:
da sa stii ca asa e...poate fi si pe fond psihic...stres ...cine stie cate alte cauze...ma crezi ca eu deja nu mai am stare cu ciclul asta...eu care credeam ca o sa imi vina ciclul la timp de cand am lasat pastilele...poate cel mult 7 zile sa intarzie dar nu 27 zile cate am acuma![]()
19 august 2006!
oanasm spune:
mi.am facut si eu cont pe lilypie 
sa speram ca e
la cele cu CM in intarziere...si fara stresss mai ales !!!
ati intrat careva pe site-ul despre care va spuneam mai devreme? (www.fertilityfriend.com)
http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png
ramonzca79 spune:
ziua buna fetelor!ce faceti?cum sunteti???am incercat sa citesc aseara dar nu mi-a mers net-ul asa ca am avut ceva de studiat acum
ieri am fost toata ziua in ungaria la cumparaturi si m-am tot plimbat printre articolele de bebe...sunt mult mai ieftine decat la noi...
hm!!!liniute rosii???nimic .nimic???pusichet nu ne dai o veste buna????
la mine abia a trecut perioada fertila si am intrat in focuri..nu cred ac voi avea rabdare 2 sapt...cred ca vineri merg sa fac test de sange...stiu ca iese mult mai repede....ar fi 8 zile de la ovulatie atunci....
va puuuuuuuuuuup...o zi faina sa aveti!!!!!

...oare...vine barza???
nelis spune:
Buna fetelor, aveti o viteza la scris de nu mai apuc sa citesc,am intrat ieri si am terminat astazi, dar asta si pentru ca sunt la servici si numai de aici pot intra pe la voi.
Irlandeza...multumesc pentru tratament o sa il luam si noi adica sotul...felicitari pentru sarcina care am inteles a aparut in urma tratamentului dar cu privire la varicocelul sotului s-au vazut rezultatele ? mai trebuie operat?
Foarte interesanta informatia despre ibuprofen, multumim
, daca nu sti nu te feresti eu apelez frecvent la el si are efect numai ca distruge pe alta parte.
Fetelor va doresc tuturor II, speranta moare ultima, chiar si la mine , ca simt ca nu mai mai am rabdare si tocmai in aceasta perioada cand sunt la ovulatie si visez la fluturasi m-am pricopsit cu o candida de mai mare frumusetea![]()
![]()
si mai pierd o luna.
Asta e mergem inainte si eu si voi, cu bwebei sau fara dorintele noastre se vor implini cu siguranta.
Chiar daca nu mai apuc sa scriu sunt alaturi de voi, va pup