Aspirante optimiste >20 ani(131)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna fetelor,azi am fost un pic mai lenesa si am si o durere de burta de ...imi vine sa ma urc pe pereti(sunt a 2 zi de CM).Dar poate dam buful in concediu si deschidem un topic cu mamaici de mai-iunie.plecam pe 16 august si...abia astept cele 8 zile de stat cu burtica in sus la soare.Va pup si sa aveti parte de o duminica placuta.

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna ziua!

Nu v-au deranjat niciodata cum se baga unii in seama fara sa fie intrebati? Azi e randul meu, dar o fac pentru o cauza nobila, asa ca nu dati cu rosii

Daca aveti cateva minute, v-as ruga sa intrati la link-ul din semnatura, la Darius, si sa incurajati o mamica ce si-a dorit tare mult un copil, insa acum il are si ii este bolnavior inca de la nastere. Are nevoie de cuvinte bune, de imbarbatare, asa cum numai voi stiti sa o faceti. Are nevoie sa creada in ea, in copil, in doctori si mai presus de toate in Dumnezeu! Amintiti-i voi ca mai exista o sansa pentru Darius, asa cum fiecare din voi aveti incredere in El si credeti in sansa voastra de a fi mamici! Va doresc tot binele din lume, va doresc sa tineti si voi minuni in bratele voastre si sufletul sa va fie fericit de zambet de ptic, si de ce nu de mai multi! Veti reusi, e doar o chestiune de timp! Va multumesc din suflet!

P.S. As vrea sa va ajut cu link-urile de la semnatura (ca si pe mine m-au ajutat altii ):
irene-m-am uitat la pozele voastre, sper sa nu te superi Pentru ca link-ul de la poze sa apara ascuns sub un cuvant (de ex. poze) trebuie sa copiezi ce iti scriu eu si sa scoti stelutele: [*url="*http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU"*]poze[/url]

e valabil si pentru celelalte fete...

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by bujo

Multumesc de raspunsuri fetele. Am citit intr-adevar articolul cu acidul folic si zicea ca e bine sa iei 1-3 luni inainte de sarcina dar numai cu acordul medicului asa ca nu stiu ce sa zic. Oricum ma duc saptamana viitoare la control si o sa intreb ca sa fiu sigura.
Oana chiar asa, cat ne mai tii in suspans cu testu ala? Io n-as avea rabdare in locul tau.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
http://s200.photobucket.com/albums/aa222/graficris/

Eu am luat 2 ani si ceva , acid folic, si nu s-a intamplat nimic rau. Nu e ca si un antibiotic , ca sa-ti trebuiasca aprobarea medicului ca sa-l iei. Acuma tu fa cum crezi ca e mai bine.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinanico79
irlandeza tratamentul pe care l-a luat sotul tau se ia fara pauza? Este usor asemanator cu ce recomanda livia la naturiste dar ea spunea ceva de 10 zile pauza.

Da , este ceva intre trat. Liviei si un alt trat. Sotul meu a luat vreo 5 luni trat., fara pauza, doar ca maca lua 20 zile/luna, vit. E 10 zile/luna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crengu75

quote:
Originally posted by irlandeza

Cineva intreba mai inainte cate zile traieste un ovul. Din pacate pt. noi, f. putin 2-3 zile. Si ca sa va fie mai usor sa stiti cand e momentul optim pt. facut copii, va pun un link, e f. explicit. Sper sa va ajute.http://www.woomb.org/bom/rules/index_ro.html

Eu n-am inteles ultima parte din acest link. Adik sa fac si pe ciclu?

Eu vreau sa va intreb , daca prestezi cand ai albusul de ou ,o data, mai apare albusul dupa aceea? sau se intrerupe? acesta e semn bun sau nu e nimic?

Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian

Scumpo, cele mai fertile zile sunt acelea in care apare un bebe in ecran. Acolo scrie f. explicit daca citesti, cand e cea mai buna perioada pt. bebe, iar daca vrei sa eviti sa ai un bebe ( sunt si cezuri din acestea ) atunci cand sa nu faci sex. Daca tot n-ai inteles mai intreaba-ma si-ti explic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisaS

Bai fratilor adica surorilor...lamuriti-ma si pe mine...temperatura vaginala din a cita zi trebuie luata?
Ca eu habar nu am.Am cumparat termometrul ala si azi ma uitai la ticker si vad ca mai am 4 zile pina la ovulatie asa zice el.Dar temperatura nu am inceput a o lua.
Oare miine daca incep e relevant? Zau m-am prostit.Lamuriti-ma si pe mine.
Ca si-asa ovulez cind tre sa plec.Si testele tot de miine am sa incep , nu m-am lamurit eu dar..le fac:))))
Va pup si poate va prins miine.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Temp. se ia din prima zi in care ai terminat ciclul si pana in ziua in care iti vine din nou, cel mai bine e sa ti-o iei vaginal, sau rectal, e mai concludent. Si dupa cateva luni ( sper sa nu fie nevoie) o sa-ti dai seama cam cand ovulezi. Desi la mine a cam oscilat ovulatia.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Nu stiu ce sa mai cred. Nu o fi bun testu...Sau l-am facut prea devreme dar nu cred ca pe el scrie ca se poate face din prima zi de intarzaiere si ca are o precizie de 99%.
Iar intarzaierea asta imi da si mai mult de gandit pt ca mie mi-a spus doctorita ca ciclurile mai lungi de 35 de zile sunt de obicei anovulatorii.Of Doamne ce necajita sunt...Mai mult de intarzaierile astea pe care le am destul de des.Fetelor voi ati mai avuty intarzaieri de CM mari?Din ce cauze au fost la voi?

Au fost cateva fete cu intarzieri mari de ciclu, printre care si eu, intr-o luna, si din pacate pt. noi, au fost doar dereglari hormonale. Mai asteapata cateva zile si mai fa un test, iar daca-i tot negativ, mergi la medic, ca nu-i normal ceva. Poate poti face un test de sange BHCG, ala nu minte, o sa fi sigura daca e bebe sau nu.

Mergi la inceput

Va mai dau un link unde puteti vedea cand sa incepeti sa faceti testele de ovulatie ( cele care fac), in functie de lungimea ciclului. Si mai sunt si alte informatii folositoare.

http://www.drsigur.eu/teste-de-ovulatie/s4/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

quote:
Originally posted by claudinna

neata, daca mai e...:) eu azi am dormit muuuuuuult ca pe la 8 cand m-am trezit ploua rau de tot si...m-am cuibarit in bratele sotziorului, mmmmmmmmmmm, ce bine era!
crengu, sa dea DD sa ai dreptate si sa ai degetelele aurite!!! eu chiar vreaus a raman in septembrie sa iasa puiu gemeni, ca mine:))
diana, tr sa mergi la medic cu intarzierile astea....eu vorbesc, ca sunt in aceeasi situatie...adica CM de 31 de zile...asta de cand sunt eu obsedata sa le numar...doar intr-o luna a fost de 33, iar azi sunt deja in Z33 si nimic! deci ditamai dereglarea...ma apuca disperarea si nici nu prea am cum sa merg luna asta la medic...luna trecuta mi-a dat un tratament, l-am facut, si acum tr sa-l repet...plus niste ovule, asha, preventiv...dar...pastilele nu raspund la intrebari si eu am multe intrebari!! tr sa merg neaparat la medicul ala de zicea irene, la craiova, ca parca am ceva sperante de acolo...
cris, se vede ca mai ai putin si te intorci acasa, ca tare agitata mai esti! sau cam asha esti tu de fel??:))) te-a lamurit irene cum e cu TB??
ai un site pe prima pagina fertilityfriend.com si acolo chiar poti sa-ti faci cont si sa-ti treci in fiecare zi temnperatura si-ti fac ei grafic automat, te anunta daca ziua e fertila sau nu...daca esti gravi sau nu...in functie de temperatura:)) plus alte sfaturi. mie mi-a placut f mult, dar am abandonat ideea de a-mi lua temp pt ca devenisem ca un robotzel:))

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0

Tie ce tratament ti-a dat?Ca am fost si eu la doctor acum 3 luni cand am avut o intarzaiere mare de 20 zile.Am luat tratamentul atunci si apoi s-a reglat la 30 de zile.acum iar.
Dar tu daca esti in z33 ai facut vreun test de sarcina.Ca si eu sunt in z33 si cu toate ca azi testu a iesit negativ nu stiu ce sa cred.O sa mai repet testu peste vreo 3-4 zile daca tot nu vine CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

diana, mie azi mi-a venit! Z1....in concluzie! oricum stiam ca o sa vina ca am facut un test acum cateva zile si iesise tot negativ...
mie doctorita nu mi-a dat tratament pentru lungimea CM, mi-a dat asha, pentru curatarea zonei de eventuale inflamatii sau infectii...mi-a dat polidin, zanocin si aulin...deci n-au legatura cu lungimea CM, asta pentru ca la mine cam asha e...31-33 de zile, adica pana acum mai mare nu l-am avut. acum chiar o sa urmaresc cam la cat timp este de 33...
mi-a mai zis ca atata timp cat avem CM, shanse exista pentru bebe!!!
cred totusi ca prea mult nu m-a luat in seama, pentru ca a zis ca perioada de cand incercam noi nu este relevanta pentru o eventuala infertilitate. si cand ma gandesc cum ne-am mai chinuit cu prezervative...(am luat anticonceptionale doar o luna in viata mea, atunci cand cica ma pregateam eu sa imi incep viata sexuala...bineinteles ca le-am luat degeaba, ca s-a intamplat mult mai tarziu:)))

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0

Mergi la inceput