Aspirante optimiste >20 ani(131)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
fetelor, azi tr sa cantam "Multi ani traiasca!" pentru baby_r!!!!
LA MULTI ANI! BABY_R SI SA FII SANATOASA, SA VINA REPEDE REPEDE UN BEBE FRUMOS SI SANATOS IN VIATA TA!!!
FERICIRE MAXIMA!!
http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0
irene26 spune:
claudina, ai dreptate, azi este ziua lui baby r!
LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! da dea D-zeu sa-ti aduca bebele mult dorit curand! 

mary_81 spune:
irene26 iti multumesc din suflet pt sfat 

. O sa incep chiar de azi numai sa gasesc cea ce mi-ai scri tu acolo, si inca ceva, eu sunt in Z10 la un CM 35, 36 de zile, ovulatia imi este in Z21, Z22 sau chiar Z23 (folosesc teste de ovulatie si cam stiu exact cand este), pot sa iau de azi BU? MACA este tot naturist sau medicament?
Te
. Multumesc inca o data pt sfat.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by irene26
irlandeza, ce mai faci, ce face bebele? deci, suntem de-o seama, sa ne luam de manute.
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007
IRENE
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]
it's not how good you are, it's how good you want to be.
Pai hai, c-am intins mana, prinde-te, poate se prinde si bebe mai repede.
Bebe e bine, miscaret, din ce in ce mai des si mai tare. Intr-o sapt. vin in Ro. si merg sa vad ce are mama in burtica. Suntem tare curiosi.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
18+
voicu_bebi spune:
baby _r la multi ani! 

sa ne traiesti...iti doresc multa fericire alaturi de cei dragi si de sot ...si fie ca bunul Dumnezeu sa va aduca un bebe...
..o zi minunata iti doresc...
![]()

19 august 2006!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by mary_81
Fetele mele dragute asai ca o sa ma ajutati si pe mine?![]()
Sa imi spuneti cum se ia branca ursului, tinctura sau pastile, (am auzit de la voi ca sunt de doua feluri). Vreau sa ii dau sotului meu si numeni nu imi spune cum si ce, nici dr. mea gine. si nici dr. lui. Avem astenospermie, am zis sa vad daca functioneaza sau inbunatateste situatia un pic cu asta. Am citit ca voi folositi. Rau nu are cum sa ii faca, nu? Ca doar este naturist. Voi ce ma sfatuti sa ii dau asa ceva? Si cum se da, in ce cantitate?
![]()
![]()
![]()
Va pup.
Si sotul meu are oligoastenospermie + varicel si i-am dat un tratament vreo 4 luni, printre care si BU . Eu i-am dat tinctura, ca se absoarbe mai bine in corp, desi e cam amara. Dar saracul meu sot a facut orice pt. bebe, avea programare in aceasta vara pt. operatie de varicocel, deocamdata au aparut alte probleme, asa ca a amanat operatia. Dar noi cel putin avem un rezultat pozitiv acum.
Multa sanatate.
La mine nu au fost probleme, asa ca eu n-am luat nimic ca sa nu ma dereglez.
18+
irene26 spune:
mary, poti sa iei BU pana in ziua ovulatiei la tine, vad ca tu ai CM lung. nu uita sa cumperi si ceai de cretisoara, si acesta este bun, fortifica organele genitale. deci incepi sa bei ceai de napraznic si cretisoara dimineata, dupa care iei MACA si BU la o diferenta de 5 minute, la pranz si seara procedezi la fel. sotului ii dai fara intrerupere, pt ca el nu are nici o ovulatie. dupa ce s-a produs ovulatia, incepi sa iei tinctura de muguri de zmeura si coacaze negre, dar nu intrerupi ceaiurile, intrerupi decat BU si MACA. bafta! si tine-ma la curent.
irlandeza spune:

Baby, LA MULTI ANI CU SANATATE SI CU UN BEBE IN BRATE CAT DE CURAND.
18+
nelis spune:
Buna fetelor, ma alatur si eu in astepatrea lui bebe, va urmaresc de ceva vreme dar nu mai apuc sa intru, serviciul este vinovat.
Eu am 24 si incercam de 1 an sa avem un bebe numai ca sotul are probleme varicolel , hidrocel, oligoastenospermie....uite asa o groaza de probleme. Si noi eram programati in august pentru operatie numai ca socoteala nu a mers si suntem nevoiti sa amanam.
Irlandeza- tu ce tratament ai pentru sot??//
Noi ne-am lasat pe tanjeala si dupa un an de analize, tratamente, nervi stres si calcule parca am obosit si ne-am lasat in voia domnului poate ne ajuta intr-un fel.
Si totusi pana reusim sa ajungem din nou la medic vreau sa mai luam ceva naturist.
Pupici si LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITA