Aspirante optimiste >20 ani(131)
Raspunsuri - Pagina 16
alina_1980 spune:
bebi eu zic sa dai o fuga pana la farmacie sa iei un test si sa il faci ca tot e de dimineata si urina e mai concentrata!
http://tt.lilypie.com/nQiyp3.png iulie 2007
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=2y3xqs87.cobnw4h3&x=0&y=2qnwbd
voicu_bebi spune:
fetele am fost la farmacie de am luat un test pe acela sure check....si a aparut doar o liniuta deci nu sunt insarcinata...poate trebuie sa imi vina ciclul cine stie...ca am niste dureri la ovare eu sper totusi sa imi vina ciclul,chiar era culmea sa raman insarcinata daca ne-am si protejat....tot ce imi ramane este sa mai astept sa imi vina uratii![]()
19 august 2006!
mary_81 spune:
Buna dimineata!
Bun venit noilor aspirante, sedere cat mai scurta.
Maduca sa vad ce ati mai vorbit, ati fost harnicute ieri, si vreu sa fiu la zi cu tot ce sa intamplat aseara pe aici.
Va
pe toate.
A.. era sa uit, spor la bucatarie si la
la toate fetele
voicu_bebi spune:
da mary nu-mi aduce aminte..
off topic : ca mie pe luni asa m-am apucat de dat cu aspiratoru si am auzit ca o bufnitura inauntru ...si noroc ca stia al meu pe cineva si a trebuit sa il repare....ieri mi-a adus aspiratorul...si in plus astazi o gramada de treaba si la bucatarie si facut curat...e bine ca sotul lucreaza pana la 1... va pup 
19 august 2006!
dyanira spune:
Hop si eu.Buna diminetaa fetelor.
pe toate.
Nici azi nu mi-a venit.E a 4-a zi de intarzaiere.Azi cumpar un test si cred ca o sa il fac maine dimineata ca e mai bine dimineata.
Voi ce mai ziceti?
voicu_bebi spune:
neata dyanira ...ce sa facem bantuim pe aici...in pplus ca eu am uitat ca trebuie sa fac ordine si prin casa
eu am facut un test azi de dimineata surecheck si a iesit negativ....acum cred ca daca pe 10 nu vine ma duc la doctor sa stiu o treaba macar ... ca prea e aiurea...
19 august 2006!
mary_81 spune:
Fetele mele dragute asai ca o sa ma ajutati si pe mine?
Sa imi spuneti cum se ia branca ursului, tinctura sau pastile, (am auzit de la voi ca sunt de doua feluri). Vreau sa ii dau sotului meu si numeni nu imi spune cum si ce, nici dr. mea gine. si nici dr. lui. Avem astenospermie, am zis sa vad daca functioneaza sau inbunatateste situatia un pic cu asta. Am citit ca voi folositi. Rau nu are cum sa ii faca, nu? Ca doar este naturist. Voi ce ma sfatuti sa ii dau asa ceva? Si cum se da, in ce cantitate?
Va pup. 
dyanira spune:
Fetelor eu chiar acum am intrat pe chat si merge.
Daca vreti puteti intra si voi asa vb mai mult. Va astept.