Aspirante optimiste >20 ani(131)
Raspunsuri - Pagina 13
irene26 spune:
mai, crengu, vezi ca vin la tine cu
, cum adica nu te primim printre noi?! esti bine venita aici si sa vezi ce bine ai sa te simti printre noi! aici sunt fete tare inimoase si glumete, de aceea le iubesc eu pe toate! pacat ca numai vinerea sunt cu fetele, ca in rest, eu sunt numai la servici. d.p. meu d.v. eu as sta numai pe aici, pe forum, dar din pacate nu se poate. si chiar daca o sa raman gravi, pe mine tot pe aici o sa ma vedeti.
irene26 spune:
irlandeza
, ce mai faci, ce face bebele? deci, suntem de-o seama, sa ne luam de manute.
voicu_bebi spune:
haideti ca revenii si eu ...e bine ca in timpul absentei au mai poposit si alte fete pe la noi...arinnaa bine ai venit si tu rose de altfel ...si nico ti-a zis sa astepti sa faci testul cu prima urina de dimineata atunci e mai concentrata...si sa ne zici ce si cum
e bine ca ati inceput fiecare ce varsta are si de cat timp incearca fiecare pt bebe...ca eu i-am zis dyanirei ca am, 23 ani si sotul face anul asta 28...eu momentan nu sunt angajata...
19 august 2006!
crengu75 spune:
Irene eu am net si la serviciu si cand am pauza, bag forum imediat, mai mult citesc ca nu pot scrie ca ,ma intreaba sefa ce scriu asa cu foc.
Eu lucrez 90% din munca mea pe calculator, tabele, borderouri diverse situatii, deci daca citesc si mai dau cate o pagina cu mouse-ul nu se prinde nimeni ca eu de fapt nu muncesc ci va citesc pe voi.
Dar scriu mai rar de la serviciu cand pleaca sefa din birou sau sta mai departe de mine ii spun ca scriu o adresa. ha ha.
Sa stii ca arati super in poze. E fain in Dubai? Zi-le la araboi sa-ti puna si tie net in cancelarie.
Pozici
In asteptarea lui BB2
Crengu, mami lui Cristian
elara spune:
Buna, mai incerc si eu sa vad ce mai faceti poate va mai pot fi de ajutor cu vreun sfat. Dar aveti o viteza la scriiis..ceva de speriat.... Se discuta si foarte multe lucruri fara legatura cu subiectul.
Am o sugestie, ca sa usuram accesul tuturor aspirantelor la acest forum, ca sa poata citi toate info importante si interesante, fara sa trebuiasca sa citeasca diverse discutzii fara legatura cu subiectul: cand ne vom intalni in acelasi timp pe net, sa folosim CHAT-ul pentru discutziile neimportante.
In partea dreapta, la Meniu, exista acest buton - Chat. Se va deschide o camera de chat unde se pot intalni membrii care sunt on line in acelasi timp. Pentru asa ceva a si fost creat.
In acest fel nu se vor mai consuma pagini intregi de mesaje fara contzinut cu info folositoare si ne vom putea in continuare bucura stand de vorba despre diverse lucruri, pentru ca, (de ce sa nu recunostem?) impartind un vis comun aici s-au legat amicitzii stranse.
Trebuie totusi sa recunostem ca este intradevar un efort sa citim atatea pagini zilnic si ca se ajunge la doua situatii:
1. ori nu citim tot si scriem dupa ce citim cateva mesaje in urma... sau pe sarite (asa fac eu acum...fiindca nu pot sa tin pasul...)
2. (cum procedam eu inainte) ori citim tot pana sa raspundem, consumand ore intregi langa calculator, obosind, iradiindu-ne si consumandu-ne resursele (f imp pt bebe, mie mi-a prins bine ca am stat departe de foiiirum in luna in care a venit bebe), suparandu-ne poate sotzii....ca sa apucam sa spunem si noi cateva cuvinte...ca sa constatam ca uneori nici nu sunt vazute, fie ele raspunsuri pentru care am dat cautari pe net si ne-am zbatut ca sa ajutam, fie intrebari..la care nimeni nu raspunde pana nu le repetam ed cateva ori... pentru ca unele fete actioneaza precum la punctul 1.
quote:
Originally posted by irene26
maryb nu mai gandi negativ, ca daca gandesti asa, va veni CM. tocmai asa mi s-a intamplat si mie luna trecuta si de-aia a venit CM. mi-am dat seama ca daca gandesti pozitiv, minunea se poate intampla. eu asa mi-am propus luna asta, sa gandesc pozitiv! cica trebuie sa gandesti deja ca esti gravi, pt a deveni gravi! si asta este valabil pt toate aspirantele.
IRENE
Eu chiar am gandit negativ...si se pare ca la mine a mers. Eu chiar nu ma mai asteptam sa fiu gravi. Eram convinsa ca am probleme... si abia steptam sa imi fac analizele si sa ajung la dr. sa ma consulate ca sa ma clarific, sa fac un tratament si sa ma apuc de bebe
Deci la mine a functzionat invers: cand nu am asteptam ..s-a intamplat.
Si fiindca vam auzit vb de anticonceptionale si timpul de pauza de dupa ce aa renuntzat la ele. Mie dr. mea mi-a recomandat doar o luna de pauza pana sa trecem la treaba......si luam de vreo 6 ani. Si mi-a zis ca si daca as ramane in acea luna...nu ar fi probleme. Asa ca.....si printre medici..parerile sunt impartite.
Elara
6+ vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Arinaa, abia acum am vazut ca exact la chat te-ai gandit si tu. ![]()
Nu am avut o idee originala, insa sper ca va fi acceptata de cat mai multe fete.
Va pup 
Elara
6+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
alina_1980 spune:
elara,ai dreptate! asa ar trebui! sa vb numai de conceptie, metode folosite de fiecare pt a ramane gravida, de cat timp incearca, teste de ovulatie, teste de sarcina, cum s-a pregatit fiecare ca sa ramana gravida!!
http://tt.lilypie.com/nQiyp3.png iulie 2007
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=2y3xqs87.cobnw4h3&x=0&y=2qnwbd
alina_1980 spune:
elara tu esti bine? ce mai face BB, isi face simtita prezenta in vreun fel?
http://tt.lilypie.com/nQiyp3.png iulie 2007
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=2y3xqs87.cobnw4h3&x=0&y=2qnwbd
voicu_bebi spune:
elara eu am incercat sa intru pe chat dar imi zice sa ma loghez pe forum ca sa pot intra pe chat cand eu sunt deja logata ...de ce nu merge ?
19 august 2006!