Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

RalMar... nu fi suparata , si eu cad mereu in ispita de a face testul mult mai devreme, apoi apare ci cm, dezmagire.., dar cine stie poate tu mai ai o speranta luna aceasta, daca nu ,respiri adanc de trei ori, iti faci o bucurie sa te inveselesti si o iei de la capat.
O sa reusim noi pana la urma, DD e cu noi.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Luna asta chiar nu am mai fost atat de dezamagita ca pana acum. Cred ca am realizat in sfarsit ca nu mai avem nici o sansa natural, oricate tratamente ar face sotul si oricate luni de stimulare as face eu. Chiar am luat o hotarare destul de drastica: sapt. viitoare se duce sotulica sa-si refaca spermograma si daca nu s-a schimbat nimic, nu mai fac nici o stimulare, iau si eu o pauza. Cand voi fi pregatita sa infrunt iar atatea dezamagiri, o voi lua de la capat, dar nu cred ca anul asta.

Mergi la inceput

Multumesc mult de incurajar mada, dar e timpul sa devin realista. Cineva de pe forum mi-a spus ca la spermograma noastra e nevoie de FIV + ICSI si nu are sens sa mai pierd timp si bani degeaba, dar nu am crezut ca e chiar atat de grav. Acum e timpul sa ma trezesc si sa-mi refac fortele pentru etapa urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

RalMar, deci sunt veche in ale incercarilor..acid folic, duphaston iau de prin ian-febr, oestrogel de 3 luni..si nimic..Bine, nu stiam ca am secretia"ucigasa"
pupi

Mergi la inceput

Fetele, am deschis un nou capitol, ca asta avea cam multa pagini! Ne vedem acolo!

Mergi la inceput