Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegit

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

ral mar asteptam sa vedem ce iese la tine cu sufletul la gura,hai ca iti tin pumnii.
mada curaj trebuie sa reusesti sa ramai,ai incredere.
oana mar am inteles ce chestie ca ii "omori",dar ce la ce se intimpla asa ai secretia acida?

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc de incurajari! Dupa servici sigur ma duc sa-mi iau un test de sarcina, ca nu mai pot de curiozitate! De luni incerc sa aman acest test cat mai mult, sa-l fac doar in cazul in care-mi intarzie CM, dar azi deja nu mai pot astepta. Am eu o presimtire ca luna asta se va intampla ceva! Va spun diseara ca am o liniuta la test! Vedeti, deja stiu rezultatul! Paranoia e de vina.

Mergi la inceput

ok ral mar asteptam un raspuns,te intelg in ce stare poti fi.
Iti tin pumnii strinsi bine ca sa iasa 2 liniute.

Vezi iti fac galerie sa te incurajez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

nu stiu de la ce se intampla?
secretia e acida si cica nu e indicat se bem acidulat, acru..

Mergi la inceput

Oana mar chiar am mai citit pe net de treaba asta cu secretia acida,normal ea trebuie sa fie ca secretie baza ca sa permita trecerea spermatozoizilor,dar sunt cazuri cind este acida si atunci se recomanda inseminare.Stii tu ce invatam la chimie cu baza alcalina sau baza acida...........

Mergi la inceput

Eu am citit ca pentru secretia acida se fac spalaturi vaginale cu bicarbonat. Am auzit chiar si doctori recomandand acest lucru. Cica se fac spalaturi in timpul ovulatiei. Nu stiu cat de adevarata e aceasta teorie, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gadaleane spune:

buna fetelor! ma alatur si eu voua. fac si eu stimulare cu clostilbegit din z 4-z 8 cate 2 *1/zi.Am fost vineri la monitorizare si totul era normal, urma sa mai trec pe la dr peste 2 zile dar am amanat inca 1zi pt a hotara cand sa facem inseminarea. Sse pare ca am avut deja ovulatie, dR a observat inca un folicul de 20mm dar nu mi-a dat nici o sansa pt IA in caz ca am avut-o inainte(A OBS UN LICHID)
ce sa ne facem decat sa speram si sa nu ne amagim singure
Sper sa ma primiti si pe mine in club
va pupices

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna fetele. Mai am o zi pana la testare. Azi m-am simtit aiurea rau si nici acum nu mi-e bine. Am o stare ciudata, parca asa de sfarseala, de lesin.
Da ca nu e bb si vin uratii, din z3 incep stimularea cu Ovamit.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Mda, am facut testul si, desigur, nu am avut decat o liniuta. S-au dus sperantele si luna asta, dar bine ca exista luna viitoare!

Mergi la inceput

Acum nu am altceva de facut decat sa va tin voua pumnii poate aveti voi vesti bune.

Mergi la inceput