Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 27
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Mai, eu recunosc ca m-am uitat numai la raftul cu obiecte pentru BBlusi. O fi fost acolo unde zici tu, ca acolo se tin promotiile speciale, numai ca nu mi-a dat prin cap. Sunt din ce in ce mai aiurita...sper sa isi revina neuronul asta ca deja nu mai este nici amuzant, e penibil.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
urmychance spune:
ce sunt mai exact aceste dureri ca la ciclu? ca ma cam doare...si raportez si ameteala...de ce oare? In rest, totul bine, ma dor oasele bazinului, pe o parte bb ma impinge, pe cealalta la fel, iar la putica simt cu sughite si cum ma sfredeleste...:)
urmychance34
baietelul nostru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Da, da Urmy... si eu am avut exact la fel. Trebuie sa stai cat mai potolita, la orizontala, efort minim, lichide la greu, moral ridicat. Eu am scapat cu bine de faza asta... Succes!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Neata. Nu prea ati bantuit asta noapte. Eu am terminat raportarile, m-am uitat la un film si apoi nani. Deja ies pe usa, ma duc sa recoltez secretia....brrr, mi-e groaza de masa aia.
Pupici si o zi buna.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Yaia spune:
'Neata si de la noi!
Eu m-am trezit cica sa merg la birou, dar tusea aia sacaitoare ma ingrijoreaza deja ca nu a trecut cu tratamentul si acum si vocea mi-e ragusita. Asa ca mi-am facut programare la medic la 11:15 si poate imi da medical mai mult de ziua de azi. Si cu ocazia asta poate mai fac si ceva cumparaturi. Si probabil chestia asta se trage de la schimbarea de temperatura, de la 44 la 14 grade, ca si sotul e racit rau de tot. Asa ca bolim impreuna, eu mai tare, ca de obicei. Sper doar ca bebele sa mosteneasca sistemul meu imunitar, nu al lui.
Annisia, mai incet cu ceaiurile, ca doar nu vrei sa dormi pe tron...
Roxana, bafta la recoltat.
O saptamana buna celorlaltor fete.
Irina 30+
luy spune:
'Neataaaa, fetele !
Uite ca azi implinim si noi 36 de saptamani, uraaaaaaa Chiar ca mai e un pic !
Annisia, am cautat si eu carusel in Orhideea, dar n-am gasit , asa ca e posibil sa fie promotie doar la cel din Militari, habar n-am. E adevarat ca si eu am cautat la raionul de bebelusi, unde mai trebuia sa ma uit ? Hmmmm, acuma asta este... Dar imi pare rau, ca era tare frumos si-mi placea ca era cu fluturasi si gaze, iar la noi in camera cam asta va fi "tema" fluturi, flori, gaze
Roxana, iti admir harnicia, uite, te-ai mobilizat exemplar si esti gata de nastere ! Cand ai venit de la mare te plangeai ca nu ai pregatit mai nimic si acu' esti "premianta", langa Sim Bravo voua ! Eu mai am de luat neaparat o camasa de noapte ( 2 camasi ne ajung la spital ? ), dar zau ca n-am gasit pe la nici un super/hypermarket, cred ca trebuie sa ajung la Bucur Obor, dar imi e al naibii de greu ca din Berceni pana la Obor... Eu singura nu mai plec cu metroul asa departe, iar pe sot e cam greu sa-l "lansez" in partea aia cu traficul care e in Bucuresti cred ca facem cel putin o ora pana acolo, iar el merge la serviciu ( nu ca mine, care am incheiat vineri socotelile la acest capitol
). Pe unde as mai putea gasi, aveti idee ?
Aaaa, bine, mai am chestii de farmacie, vreau sa va intreb ce fel de termometru sa iau, acum cred ca exista numai de-alea digitale, puteyi voi sa-mi recomandati ceva ? Si mai vreau cosmetice pentru bebelina, da' zau daca am idee ce-mi trebuie ( parca sunt cazuta din pom, zau asa )
Miercuri merg si eu la doctor pentru culturi de col ( astea-s analizele alea de secretie de care vorbeati voi, nu ? ), atunci o sa am 36s+2z. Puteam sa le fac si saptamana trecuta ( asa-mi zisese doctorul, atunci sau acum), dar cum miercurea trecuta am mers la serviciu am zis ca ma "fortez" prea tare sa mai merg seara si la analize. Si bine am facut, ca v-am zis ca m-a terminat ziua aia, am fost epuizata seara.
Emma, tare rau cu vecinii aia ai tai, ai un ghinion... Din pacate nu cred ca ai ce sa le faci. As vrea sa-ti dau o idee, dar din pacate... nu pot decat o ca sa-ti mai treaca supararea. Singura solutie va fi intr-adevar sa va mutati la casa.
slippers, si eu sunt foarte interesata de pediatrii de la Medicover, pentru ca eu am abonament la ei si vreau sa-i fac cat mai repede si bebelinei, o sa-i sun saptamana asta sa-i intreb cum se procedeaza, pot sa semnez contractul de acum, ca sa intre in vigoare de cand se naste ? Pentru ca pediatru "de la stat" nu prea stiu unde sa gasesc care sa vina acasa si sa fie disponibil la telefon. Tu ai fost cu Miruna bebelus la aceasta dna Oros ? Ca daca zici ca e buna, as merge si eu pe mana ei. Imi convine ca e la Victoriei, si eu tot acolo merg.
Yaia, poate iti schimba medicul tratamentul, daca pana acum n-a avut nici un efect... Sanatate multa !
Sa aveti o zi frumoasa !
Luy 36 fix cu
afibebe spune:
buna dimineata tuturor,
ne-am trezit de dimineata pe la 6.20 cu durere de burtica.
cauza:constipatia.am luat o lingurita de miere si am mers la baie.upf ce bine...
insa de la miere mi-e acum asa de rau si am o greata nebuna.
brr imi vine sa .
e tot mai greu pe zi ce trece.
si cand va aud pe voi ca mergeti in stanga si in dreapta ca faceti asa si asa imi vine sa mor.
eu nu mai pot face mai nimic.
am fost sambata pana la mall si am venit acasa istovita.
nici nu mai stiam cum ma cheama.
obosesc ft ft repede.
din pat fara ajutor nu mai pot sa ma ridic.si daca sunt singura ma chinui de numai eu stiu.
coastele ma dor groaznic si simt cum se lungeste spre ele bebita.
am calduri desi in camera am 19 grade.nu mai pot respira cand stau in pat.intr-un cuvant sincer parca nu mai pot.
numai eu sunt asa?
AFIBEBE36+
Cristian Nicolae
AMR 13 ZILE
SI VINE ...
afibebe spune:
BEBE nu e miscaret cine stie ce.
cred ca nu mai are spatiu prea mult.
si la voi e la fel?
misca de miscat insa nu la fel de ager.
misca chiar mult pe tot timpul zilei e asa dulce.se vede cum se intinde si cum da din picioruse.
manca-l-ar mama de minunat.
cand il vad parca imi trec toate.
Doamne ajuta sa ajungem toate macar la 37 de saptamani sa stim ca pericolul mare pt el a trecut dupa aia cand o vrea Doamne Doamne.
va urez o zi placuta si fara probleme.
AFIBEBE36+
Cristian Nicolae
AMR 13 ZILE
SI VINE ...
slippers76 spune:
Neatza si de la noi.
Eu azi sunt la servici sa rezolv niste probleme destul de urgente. Pe urma cred ca dau o tura de shopping, ca tot s-a racorit.
Luy, eu am ajuns la Oros cu Miruna pe la un an, cand am avut niste probleme destul de grave cu ea. Si am ajuns intamplator. E cam de varsta mea, are un baietel de varsta Mirunei, cu vreo cateva luni mai mare, si e foaaarte sufletista. Are un fel aparte de a se purta cu copiii. Daca ai abonament, cred ca se poate extinde acela pentru copil (asta daca nu e pe firma si stramba firma ta din nas). Daca nu, vezi ca din vara asta au introdus abonamente speciale, numai pentru copii. Mai vorbeste si cu Roxana, ca e si ea multumita de pediatra ei. Mai multe pareri nu strica.
Ana 35+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
sim_stoian spune:
Roxana, harnicuta ai fost! Eu trebuie sa imi asez in geanta toate chestiile pt spital, dar parca nu m-as grabi inca. Maine o sa ma duc si eu sa imi fac analiza de secretie, dar nu am nici un chef.
Emma, nasol cu asa vecini. Ti-am zis eu mai demult ca si eu am avut probleme cu astia de sus, dar i-am potolit dupa ce le-am chemat politia si le-am facut reclamatie si la administratie.
Luy, la Big ai fost? Termometru eu am unul digital de la Braun, iar cosmetice am luat de la Bubchen din Cora.
Tocmai am observat ca mi-au aparut niste vergeturi mici sub fesa. Adica nu mi-a crapat pielea pe burta, ca vorba aia, s-a intins rau si a crapat acolo. Si nici macar nu m-am ingrasat la picioare atat de mult incat sa se crape. Uffffff! Bine ca sunt micute si putine si probabil ca nu or sa se mai vada in timp.
Am fost de dimineata sa imi recolteze sange pt analize, mai trebuie sa merg la Medicover pt streptococul lui peste, dar maine. Cred ca ma bag la somnic putin ca sunt trezita de dimineata.
Sim 35+
Stefan
Asa creste bebe
Poze