Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, te pup si ai grija de tine!!!!rezista acolo, sa n-o dai in bara pe ultima suta.Incearca sa bagi somn cat mai mult.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by danielle02
...ce sot bun ai,al meu nu vine cand nasc ca se scarbeste de mine,asa a zis!nu vrea sa imi vada "aia" cat de mareee e!

... am intrat scurt, dar nu ma pot abtine!
Scuze, Danielle draga, dar pentru statementul asta asa i-as tranti o colectie intreaga de tigai in cap!!!!!! (si in alte parti, mai sensibile - ca de cap vad ca-i cam tare, ca sa ma exprim fffff finutz.)
Asa m-am enervat, si eu si sotul, ca al meu a zis ca vine el pana la voi acolo!
Bai tata, putea spune ca e slab de inger, ca nu vrea sa te vada suferind si el sa fie helpless, ORICE, ca tot ajungea sa nu vina in sala. Dar nu asta!!!
Ma rog lui Dumnezeu sa-i vina mintea la cap odata ce o vede pe Ebonee. Dar pana acum, nu pare sa merite asa un cadou al vietzii...

Ufff, ce furioasa sunt!!! M-am turat cam tare. Ma retrag, inainte de a-mi da drumul...

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

ce sa ii mai spun??? mi-am vazut de lucru si gata!nu o sa aiba ocazia sa vada cum vine pe lume Ebonee.si moasa s-a uimit ca nu vrea sa vina!

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sabina, as vrea eu sa dorm ca sa treaca timpul mai repede dar asa nu pot ziua ca ma apuca niste ganduri, bine in schimb ca pot dormi noaptea.Myral35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Hei, ce mai stiti de Flori, sotia lui vmkriss??? Nu au mai intrat de mult, nu? Ce s-o mai fi intaplatara pe la ei prin batatura?

Salutare !!! Nu am mai scris de mult timp, dar in schimb m-am chinuit din rasputeri sa tin pasul cu ce scrieti voi.
FLORI-gravi e OK la fel si bb-EDY care la ultima masuratoare de acum trei saptamini avea 2 kg. Mami a dat licenta si a obtinut un maret 9,80.
Eu am fost ocupat ca am zugravit, am vopsit, am schimbat ceva mobila, a venit patutul lui BB si astazi vine sa monteze comoda pentru lucrusoare .

Ceva poze noi http://family.webshots.com/album/559498749WltpLF?start=12

Flori 33+ cu si tati

Cat a mai ramas
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

danielle, maica-sa, nu mama ta, pacatele mele.
io tot raman la ideea sa-l reeduci prin munca.
te bagi in pat si nu te ridici decat la mancare, pipi, dush si shopping

Felicitari Flori pt licenta!! si amandoura pt bb Edy ca la carte:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

VAi danielle ma scuzi,uite ce valuri am creeat pe aici.
sincer,situatia ta ma ingrijoareaza,ma aptin sa nu spun mai multe,sa nu te influentez...insa nu e deloc roz situatia cu al tau.
E un lucru bun ca nu te dai batuta,insa un lucru te rog,nu te umilii,nu te lasa umilita de el...nu vreau sa recurg la apelative 'dragute'...insa daca e asa mitocan cu tine,nu merita sa traiesti langa el doar pt Eboneea,copii simt cand in familie nu e armonie si cat ai tacea tu si ai inghitii copilul va vedea.
Si eu ca si celelalte fete sper sa isi revina dupa ce o va vedea pe Eboneea.

Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

asta cam asa e.
uite, noi daca ne mai ciondanim, fimea imediat apare si spune: interzis cearta! Nu va mai certati.
si a;lte;e asemanatoare.Acu e mare si poate sa zica, dar cand era bb mic se agita de mama focului daca simtea tensiune pe undeva.

plus ca sunt convinsa ca ea mai zgubilitica din cauza temperamentului meu....

stiti ce, nici macar nu conteaza ce a zis sau nu vreun sot, in fond, sunt doar vorbe, vorbele ranesc, dar sunt doar vorbe.pot sa denote proasta crestere de exemplu, nu neaparat rautate.
insa lucrurile nu pot fi lasate neclarificate.

nici sotul meu n-ar veni cu mine la nasterea naturala, si stiu sigur ca NU din sila, ci pt ca i s-ar parea ca e total in plus.L-a chemat dr si la cezariana inauntru si el a refuzat politicos(cred ca murea de frica de fapt.Mie mi-ar fi prins bine sa fie cu mine......asa, a trebuit sa fac bancuri cu doctorul ,pe bune, am glumit toata operatia)
asa, si-acuma el zice: ce-ar fi dupa 20 august sa plec 10 zile la mare cu Sofia.,De fapt., sa plec pana nasti, cand ai nascut, ma sui in masina si vin acasa....

(tigaie big time.Si e un sot...clasa 1.El gateste, are grija de fata....si cu toate astea....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, vezi ca rezista bebe! Hai ca nu mai e mult!
Dani, si eu am fost revoltata cand am citit mitocania aia..No comment!
Flori, felicitari pt licenta!

Gabriela 33+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Azi am bagat un tur de cumparaturi ca sa ma pot duce mai linistita in vacanta.Am cumparat ptr mine 2 camasi si 2 pijamale ambele cu nasturi, capotel matase, halat baie(ptr travaliul sau nasterea in piscina) si ptr bebelina trusoul complet patut, paturica, plaplumioara, sterilizator,cosmetice Pepanten si mobilierul ptr infasat, baie si schimbat.Cand ma intorc din vacanta comand si trio(carut, landoul, scaun masina).Haine ptr bebelina am comandat la o prietena care lucreaza la Prenatal ,vor avea sconturi la sfarsitul lui august si i-am pregatit o lista pana la 6 luni.
Dani cam aprofita de bunatatea ta...dar nu era doctor al tau??...prima data si al meu a stat mai de nevoie sau din curiozitate, dar nu ma ajutat cu nimica , se albise rauuuuuu... de data asta va fi doar sofer si voi ramane cu mama, chiar daca va suferi mai mult, dar sa-ti spun sincer prefer singurica ca ma concentrez mai bine

Ali28si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

ata! S-au dus zilele de liniste si odihna. Au adus monstrii de copii acasa de la tzara astia de sus. Totusi nu pricep de ce i-o fi adus asa de devreme. De obicei ii tinea acolo pana incepe scoala (Septembrie). Sunt chioara de somn. EU care dormeam pana dupa ora 10 , azi mi-au dat trezirea la 7, acum la pranz canci somn ca bubuie...Ufff! M-am saturat de tampitii astia!

Emma

Mergi la inceput