Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Desigur ca nu am reusit sa citesc nimik din urma, fost la prieteni,plimbare...

Am intrat sa ii spun Sabinei La Multi Ani, un bebe sanatos si o viata frumoasa alaturi de minunata ta familie!

Gabriela 33+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Danuta - ursii tai sunt dulci de tot! mai ales cel deghizat in ren! Tine-o tot asa si ... la mai multi! O sa vezi smotoceala! ...eu si acuma il plang pe Martinica, primul meu urs care a ajuns carpe si nu a fost pastrat...
Sabina, daca ti-o mai fi de ffolos: la H&M erau marimi 44, 46 si 50 - miiici pitici! Acuma am fost pe la ei, special. (astea-s 'marimi EUR' - cum or fi in GB...?!?)
(Acuma am vazut ca rucsacele voastre sunt foarte asemanatoare! Sa-l porti sanatoasa si inspirata! L-am intrebat: obiectivul e Nikkor 18-200. Sper sa-i ajunga vreo vreme...el asa mi-a promis.)
Mami, sa-ti traiasca nepotica, sanatoasa si voioasa!
Teodoran - ma bag si eu. Eu n-as provoca nasterea, l-as lasa sa stea la caldurica. Cat mai mult vrea si poate, cu atat mai bine. Stii ca nasterea se declanseaza ca un cod secret intre bebe si mama: el spune "Sunt gata", da cu hormonii in tine, si tu ii raspunzi, tot codat "Hai!". Si daca cocktailul asta il faceti impreuna, nu-l da tu acuma afara din garsoniera... Si pe mine ma roade ca nu va fi drul meu la termen (daca-l ajung) dar ma gandesc ca tot nasc eu cumva si cu altul... Parerea mea.
Betty - incearca un buscopan, 2-3 magnezii - poate ajuta un pic?! Ufff, cum stiu despre ce vorbesti...

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Piciu, tata zicea ca a luat tot ce-a gasit 44 si 50:)))).46 nu aveau.Si din astea aveau cam putine, insa mie imi trebe pt primele 2 sapt, ca dupa aia mai am de la Sofia body-uri, primite din America, de newborn.Si daca din cand in cand o sa fie imbracat in salopeta de fetita, ce-o sa fie.Promit ca nu=l va influenta in optiunile sale ulterioare prima luna de imbracaminte neconforma cu sexul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina
...Si daca din cand in cand o sa fie imbracat in salopeta de fetita, ce-o sa fie.Promit ca nu=l va influenta in optiunile sale ulterioare prima luna de imbracaminte neconforma cu sexul

Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Danielle, sa-ti fie de bine!!
Io daca as fi in anglia, as lua asa ceva:

www.mothercare.com/gp/product/B000IVYEJ4/sr=1-4/qid=1186172182/ref=sr_1_4/202-7937130-3809419?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=60626031&mcb=core" target="_blank"> set

cica e tiny baby(marimea 50, 3.4 kg)
au si early baby, da cica ala e de 2.3 kg.
al meu o sa fie intre early si tiny ca marime, uof, uof:))))

edit: Danielle, da e cam scumpo setu ala.Cred cala H5M gasesti mai ieftine body marime mica.La asta insa e misto ca e salopeta buna.

fetele, nu va lasati pacalite de asa zisul sleeping suit.Io pana pe la un an si ceva ,n-am imbracat fata in pijamale.Bineinteles ca nu-i puneam cele mai misto costume noaptea, insa daca sta prin casa sau chiar la plimbare cu asa numitele sleeping suits ...mi se pare tot aia.Ba chiar sunt mai bune, ca-s bumbac de calitate.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Danielle, sa-ti fie de bine!!
Io daca as fi in anglia, as lua asa ceva:

www.mothercare.com/gp/product/B000IVYEJ4/sr=1-4/qid=1186172182/ref=sr_1_4/202-7937130-3809419?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=60626031&mcb=core" target="_blank"> set

cica e tiny baby(marimea 50, 3.4 kg)
au si early baby, da cica ala e de 2.3 kg.
al meu o sa fie intre early si tiny ca marime, uof, uof:))))

edit: Danielle, da e cam scumpo setu ala.Cred cala H5M gasesti mai ieftine body marime mica.La asta insa e misto ca e salopeta buna.

fetele, nu va lasati pacalite de asa zisul sleeping suit.Io pana pe la un an si ceva ,n-am imbracat fata in pijamale.Bineinteles ca nu-i puneam cele mai misto costume noaptea, insa daca sta prin casa sau chiar la plimbare cu asa numitele sleeping suits ...mi se pare tot aia.Ba chiar sunt mai bune, ca-s bumbac de calitate.

ma uitam azi ca vitica sa zic asa la mothercare pe site dar nu mi-a dat in cap (daca imi dadea imi spargea capul ) sa iau setul ala ptr. tiny baby.maine sunt prezenta la mothercare ca au reduceri

esti o dulce,multumesc ca m-ai luminat

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar inca nu dormiti? Nici eu ce e drept, dar trebuie sa ma duc intrucat mama nu reuseste sa o culce pe Alex fara mine. Nu am dat pe aici ca am muncit din greu, aranjat lucruri in dulapuri la BB si la Alex, lipit decoratiuni Disney in ambele camere, spalat aparatori si asternuturi de pat, plus alte rufe, udat gradina si florile din jardiniere, ordine in living si la mine. Se vede ca e mama aici, ca pot munci si eu linistita, nu mai stau numai dupa Alex. Maine calc ce am spalat azi, si finalizez bagajul si seturile pregatite. Am ales deja haine de scos din spital, pentru caldura sau pentru racoare, am pregatit lucrurile de bagaj, insa voiam sa spal si rucsacul si nu am apucat. Aaaa, am pregatit deja scaunul de masina, il recuperasem de la o prietena, am spalat si husa si scaunul. Mai am sa sterilizez cele 2 biberoane pe care le-am luat si pompa de san, cadita si scaunul de masa (nu ca l-am folosi, dar sa fie totul ordonat), sa asez jucarii si gataaaaa.

Cam asta de la mine, daca va zic ca sunt franta, banuiesc ca ma credeti.

Vad ca va supara sotii azi, si al meu ma necajise ieri, dar azi fara el parca e cam greu.

Pupici, noapte buna, weekend placut!

Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

de la mothercare am luat si cosuletul de nuiele,ala alb.
cand intru in magazinul asta nu imi mai vine sa ies,maine am motiv sa merg iar

danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Duoamna Roxana, parerea mea e sa speli rucsacu DUPA ce vii de la maternitate ;-)))))))))))))

Danielle, si io as sta nonstop in Mothercare.Zici ca au reduceri? hm.Sa-l trimit pe tata? ia sa-mi zici maine la ce au reduceri:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna gagici!

Emma

Mergi la inceput