Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 20

Jasmin012 spune:
Fetelor, va lasam un pic, noi ne ducem la manichiura, vorbim cind ne intoarcem. Pina atunci va trimitem pupici la toate si la toti...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+
Lucas Daniel

pussi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Pussi, daca ai ce numara, e bine! Ca eu in doi timpi si trei miscari sunt gata cu numaratul!
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pai ce era sa zic... ca

PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

pussi spune:
quote:
Initial creeata de SorinaBadea
Fetelor,
sunt o viitoare mamica de gemeni si am nevoie disperata de Gravibinol.
Daca are cineva va rog sunati-ma la 0728-820115.
Va multumesc,
Sorina
Ancuta .. despre Sorina e vorba cu Gravibinonul!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

ancadragoman spune:
Mersi Pussi o sa o sun ca e pacat sa nu il dau.Tu crezi ca o sa mai am nevoie de el?
Ca eu am intrebat dr si mi-a zis ca nu-mi mai trebuie ,eu am facut in sapt 6 ca am avut 2 pete maro
anca 26+
Maria
poze

pussi spune:
ancuta ... sincer nu prea cred, tu ai deja 26 de sapt. si placenta functioneaza deja la capacitate normala, adica productia de progesteron si estrogeni(ceea ce contine gravibinonul)!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

pussi spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105067
atat stiu si eu. Nu scrie la gemeni!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

oanab125 spune:
Buna, fetelor! Imi propusesem sa va scriu si zilele trecute, dar baiatul meu e f. racit cu puroi in gat si febra. Il pazesc noaptea de febra si ziua mor de somn. Acum e ceva mai bine.
Ma bucur ca sunteti sanatoase. Citeam ca fetita Oanei are 1 kg, asa ca ma laud si eu cu grasunica mea (d-na dr. chiar radea, ca-i dolofona si are niste picioare grasunele). Grasuna mea avea la 21 saptamani 486 grame. Chiar m-am mirat, ca primul bebe a iesit si este tare slab, ziceti ca-i de pe vremea foametei, desi mananca de sparge.
sanatate multa!
vine bebe2
22+