Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
eu acuma ma gandeam ca maine as manca o mancare mai "clasica" gen piure de cartofi cu sos de rosii si aripioare crocante de pui.....dar sa mi le faca cineva....![]()
noi am facut nani si acuma bag un castron de macaroane cu branza....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
mey BB,iar fac bale pe tastatura...![]()
![]()
![]()
De cand am ramas
numai piure de cartofi as manca...si salata de vinete, pui de la KFC...foaaaarte sanatos dealtfel!!!
![]()
bb_yasmi spune:
sorry Iuli.
cate kg ai pus pana acuma?? apropo in ce sapt esti??
viitoare mami
26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Azi am facut 19 saptamani si am pus pe mine pana acum 3 kg.
Nu pot sa-ti spun cat de mult merg pe jos si incerc ca dupa ora 16 sa nu mananc decat fructe(adik 2 felii de pepene).Insa stiu ca ce este mai greu abia acum incepe...da' sa vezi ce copii frumosi si sanatosi vom avea,asa ca va merita sa fim mai pepenoase un timp...![]()
![]()
![]()
Am vazut ca tu arati super,cum reusesti sa te mentii???
bb_yasmi spune:
iuli la 9 kg puse in sapt 27 (aproape) nu mi se pare ca ma mentin...
. sincer nu mi se par multe kg puse, la mine problema este ca am pus toate aceste kg intr-un tim foarte scurt : am pus 9 kg in 6 saptamani,.,,..
. pana in saptamana 20 nu pusesesm nici un kg. dar nu ma mir, eu manc ca o sparta, tot ce apuc, tot ce vad imi trebuie....nici prin cap nu imi trece sa manc dupa ora 16 sau sa ma abtin....![]()
multe saptamani inainte iti doresc pana la 40!!!
viitoare mami
26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
AncaD, tu parca spuneai ca dai grvibinon, nu?? vezi ac este un subiect deschis cu o viitoare mamica de gemeni care are nevoie urgenmta!!
viitoare mami
26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
ellis spune:
..rectific..stiu greutatea, sotul a fost mai vigilent...are 600 gr printesa..e maricica bine iubita mea.
KIVA, Tutunaru e medicul meu; acum nu mai fac pregnyl(1/4z), iau in continuare magne b6 4/zi si biomarin plus 1/zi; mai iau elevit desi dr a zis ca nu e obligatoriu in cazul meu. iau doar una la 3 zile. Stiu ca mai multi medici recomanda magneziul si pt ir-uri.
Ellis
24+
iuli-ana spune:
Multumim asemenea!
Aveam cam multe kg cand am ramas
,motiv pt care tre' sa ma abtin...Mi-e greu,mai ales ca aici avem o cofetarie super care inca mai face prajituri cu frisca adevarata,dar ma gandesc la
,daca m-as face mare de tot cine l-ar mai plimba pe toate coclaurile???![]()
bb_yasmi spune:
ellis, scuza-ma daca nu mai retin bine minte, dar tu te pricepeai la concedii??
viitoare mami
26+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik