iar divorteaza brad pitt
http://www.mediafax.ro/life-inedit/brad-pitt-angelina-jolie-prag-divort.html?4728;870675
s-auzim numai de bine! si
Raspunsuri
Oana_B spune:
Tz tz tz, nu au invatat pana la varsta asta ca pentru linistea familiei opiniile religioase si politice si le tine fiecare pentru sine.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Ramona J spune:
Astia divorteaza mai intii? Ca nu sint casatoriti!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramonika spune:
Potrivit informa#355;iilor existente, cearta dintre cei doi s-a declan#351;at ca umare a preferin#355;elor politice ale celor doi, Brad fiind suporter al candidatului preziden#355;ial democrat, Barack Obama, iar Angelina fiind sus#355;in#259;toarea rivalului acestuia, John Edwards.
hai ca asta e culmea... halal motiv de despartire...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
miki68 spune:
Da' nu-s luati, fratilor! Cum sa divorteze?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
canne-marie spune:
Ha am trait sa o aud si pe asta.
Cum dome divorteaza Pitt de Angelica Jolica, cea mai tare femeie din lumea asta,asa de repede s-au saturat unul de altu ???
Sa fie oare adevarata treaba ?
annes
ralcat spune:
Breh, io n-as divorta nici de ea, nici de el ... astora li s-a urat de bine. Or avea ei vieti complicate, 4 copii, mereu in ochiu presei, dar ... sa fim seriosi: el o are pe super femeia aia de Jolie si ea il are pe super barbatul ala de Pitt. Ce-or vrea nenica mai mult ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
vikinga spune:
Pai cica-si iau casa in Berlin, am auzit ieri la radio.Ei se mai cearta oamenii:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
ooana spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
nu cred ca e adevarata stirea....
cred ca e doar speculatia presei, deocamdata...mai incolo, cine stie...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
MissParker spune:
Eu am citit ca ea e in depresie rau de tot dupa moartea mamei ei pe la inceputul anului, ca a ajuns la 44 de kile, saraca, iar el o sustine si are grija de ea.
Ce ti-e si cu ziarele astea... Numai ca astia cu stirea de sus au pus si poze, inspaimantator de reale, cu o Angelina schiloada, numai piele si oase. Ii doresc sa-si revina.