Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, va doresc un an scolar lin si plin de realizari si o acomodare usoara in noul sistem! Ii doresc lui Andrei sa-si faca tone de prieteni si sa aiba parte numai de dascali buni si cu suflet! Tie spor la facut pachete!

P.S. Eu am gasit exact ISBN care se cer, am noroc.

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza si o saptamina minunata tuturor!

mQQm multzumesc mult pentru urari,si voua la fel la noua scoala!

Desi drept sa va spun v-am dus putzin in eroare!

Simbata i-am pregatit toate cele necesare copilului(pe latura vestimentara ma refer)iar ieri m-am reapucat sa citesc scrisoarea de la gimnaziu pentru a-i cere sotzului indicatzii referitoare la biserica unde trebuie sa ne intilnim(intii se merge la biserica si apoi la scoala).

Si asa am descoperitca de fapt e martzi 21 august si nu luni asa cum am trait eu cu impresia!(desi in landul meu azi incepe scoala)

Asa ca mai avem o zi de "boierela"

Miine vin cu impresii de la scoala!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutari din Bucuresti.

Am ajuns in Europa, dar si-au batut joc astia de la USairways de noi. In loc sa avem o singura escala, in Philadelphia, am ajuns - cu 4 escale - Indianapolis, Philadelphia - Manchester - Londra - Bruxel. Ca mi se acrise mie de atatea stopuri.

In Belgia a fost fantastic, in Ungaria nu am avut destul timp de vizitat. Drumul cu masina de la granitza, prin tara, iara a fost interminabil. Ana, esti o eroina pentru mine... Cate drumuri ai batut prin tara, eu nu as fi rezistat.

Baietii mei au ingrasat un cal, si au innebunit toti puii dintr-un sat... De Sf Marie a fost foarte frumos. O sa revin cu poze odata ce am timp sa le pun pe web.

In Bucuresti nu am ajuns la sala, ca eu nu dau 25 euroi pentru 2 ore de exercitiu...

Va pup - din vacanta

Anca

Mergi la inceput

Sancutza, bine ati ajuns in Ro. Si nu te necaji cu peripetiile, ca astea sunt lucrurile care condimenteaza orice excursie. Las' ca razi de ele peste un an. Ma bucur ca va place si inteleg ce zici cu drumurile. Anul trecut am facut Europa fara probleme, dar drum greu ca in Ro si Bu eu n-am gasit. Parca mergeam pe loc. Si-mi era o fricaaaa! Calul gras cui i l-ati lasat? Distractie placuta in continuare si va pupam!

Dana, boierie cand face omu' greseli de-astea. E la fel de bine ca si cand te trezesti in weekend la ora de job din greseala si apoi te cufunzi dulce inapoi in somn in patul caldut. Mmmmm...

Am terminat tabara, poate am timp sa iau pozele din aparat. Deocamdata alerg si robotesc. M-am apucat sa-mi caut job nou, ca=i toamna si Dedi are exam la pian joi si bla bla bla. Dar las' ca-mi iau eu job si-atunci am mai mult timp de postat .

Toate cele foarte bune!

mami www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki & amazing Dedi (1995) & extremely private ex-Pauuu (1991)

Mergi la inceput

Azi ejoi,deci DEDI are examen la pian,mult succes si tzinem pumnii strinsi!

SANCA,lasa ca asa ai parte si tu de peripetzii,nu stiu pe unde ai intrat in tzara dar portziunea aia intre Sibiu si Brasov,e test de nervi!

Noi am inceput scoala!

Martzi s-a trezit copilul meu si-a facut freza cu gel,si-a pus o pereche de ochelari de soare pe cap,desi era o cetza de nu vdeai la citziva metri si a plecat cu un alt autobuz decit mine!

Deschiderea s-a facut la biserica unde a avut loc o slu,ieri au petrecut toata ziua cu diriginta care le-a aratat scoala,astazi sunt tot in compjba mixta calolico-evanghelica,copii de clasa a VI a au cintat,au recitat ceva si chiar au inscenat o mica piesa,totul nu a durat mai mult de 45 de minute!

Apoi am plecat spre scoala,au intrat parintzi si copii in clasa iar dupa vreo 10 min.parintzii au fost invitatzi respectuos sa paraseasca clasa!Am vazut pe fatza pruncului ca deja ii este teama!(cu o seara inainte nu va pot spune in ce hal a bravat,imediat mi-am dat seama ca are emotzii si ii este teama).

Despre emotziile mele nu va mai spun,ca stitzi deja sau banuitzi!

La vreo 2 ore dupa ce a ajuns acasa,vreau sa va spun ca al meu copil a clacat,a inceput sa plinga si sa ne aduca tot felul de "vini",care mai de care nefondate,dar ma rog l-am lasat in pace sa se descarce!
Uite asa se manifesta emotziile prea puternice si teama la copilul meu!

Ma rog,s-a linistit am discutat acum sa vedem mai departe ce va fi!
Deocamdata sunt inca in "vacantza dar la scoala",ieri au fost cu diriginta toata ziua,care le-a aratat scoala,astazi la fel,servesc micul dejun impreuna iar de miine,incep cu adevarat!Fiind vineri ma cam indoiesc eu de acest inceput,dar de luni gata...!

La intrebare,cum i se pare diriginta,mi-a spus ca-i place de ea,dar vorbeste cam mult!

Gata mi-a trecut timpul de forumeala am plecat la ale mele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Dragele mele, bine v-am gasit.

Dupa aproape o luna de absenta din capitala noastra draga am constatat ca sucombase compul meu (probabil de dorul meu), asa ca mi-am chinuit jumatatea sa il repare si abia acum am reusit. Merge si netul deci ma dau pe forum. Nu prea am citit din urma, doar ca unii au si inceput scoala, altii fac escale prin americi si europa

Noi am stat cuminti la racoarea dealurilor de la Slanic, la mosia noastra. Copiii au stat numai pe afara si se cunoaste, au prins o culoare mai sanatoasa. Tatal lor isi retraieste copilaria si si-a luat o bicicleta (asta dupa ce a luat si Lui Andrei de ziua lui) si umbla pe coclauri calare pe tzoacla.

Io am dat in balbaiala cu tv-ul, ca alta distractie nu prea era. A, ba da, mai era. Statul pe terasa la o bere, cinzano sau gin, hehe.
Si alergatul pe scari de sus in jos si invers.
Am un milion de poze, dar trebuie sa le descarc si sa le aranjez un pic (sa par mai slaba ). Cum le termin, vi le arat si voua.

Deocamdata va pup si ma duc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Dana, multumim de urare, a fost bine la examen din ce zice, adica sigur e mai mult decat doar a trecut clasa. Oficial este in vacanta de azi! Si va incepe clasa a 7-a pe toate planurile, la scoala si la pian, in curand.
A fost un scump Andrei, bietul de el ce emotii a avut. Cred ca asta ma asteapta si pe mine in 4 septembrie. Ma gandesc sa-i pun si-o punga daca i se face rau. Plus ca ma astept sa se piarda pe drum de cateva ori, ma pregatesc. Nu incep sa muncesc decat dupa prima saptamana sa pot s-o urmaresc cateva zile si sa ma duc s-o salvez daca se pierde.

Miki, bine ai revenit! Ati avut o vara super, leneveala cat cuprinde. Plus terasa cu bunataturi. Dragut! Asteptam pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ei, incep incercarile de a posta pozele.
Prima incercare:

Vacanta la Slanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Miki, sa-ti traiasca baietii, am vazut cele cateva poze, baietii s-au distrat! Mi-a placut toboganul cu apa, ingenios!

Dana, spor la scoala lui Andrei, sa aveti un an cat mai bun!

Si sa va spun vestea:noi ne pregatim de mutare...in Suedia...plecam pe 4 septembrie, saptamana viitoare e plina de "drumuri", probleme de rezolvat si bagaje de facut. Si emotii, bineinteles...

Va pup, o duminica frumoasa!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Buna dimineatza si o duminica minunata tuturor!

mQQm,felicitari lui Dedi si sa profite din plin de acum de vacantza!Cind ai zis ca incepe scola?(asta din sentiment de solidaritate vis-a-vis de mine sa nu ma lasi singura cu probleme scolaresti pe aici)

MIKI,frumoase poze mey,frumoasa vacantza,bravo voua!La noi in 6 saptamini de vacantza nu prea potzi face mare lucru!

MIHAELA,pei multa,multa bafta,adaptare cit mai usoara si fara probleme,atit celor mari cit si celor mici!Sunt convinsa ca-lasind la o parte problemele inerente oricarui inceput,va fi bine!Mult succes in noua viatza suedeza!

Copilul mi-a venit tare incintat vineri de la scoala,a fost prima zi cind au facut ore,ora de biologie unde au facut doua experimente l-a incintat pur si simplu,engleza care este considerata alaturi de germana si matematica,obiect principal,de fapt la engleza profesorul i-a placut tare mult,a zis ca e distractiv,ceea ce eu zic ca e un lucru bun,ca dac ii place profesorul va indragi si obiectul!

Sa vedem cum va fi saptamina viitoare!

Gata va las,ma duc sa ma odihnescca sunt terminata de oboseala!Am nevoie de concediu!

Dana

Mergi la inceput