* Aspirante optimiste > 20 Ani (130) *
Raspunsuri - Pagina 29
uricarudiana spune:
bine ai venit dyahira!
sper sa ramai cat mai putin pe aici si sa te poti muta cat mai curand la odisee!
sa fie cu noroc!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by uricarudiana
am o prietena care trebuie sa isi desfunde trompele pt a ramane insarcinata. stie cineva daca e dureroasa procedura?
daca da se poate face anestezie?
si cam cat costa?
va rog un raspuns , ca e cam disperata!
Operatia se numeste lamparoscopie si se face cu anestezie.Nu stiu cat de tare doare dupa si cat costa ca am scapat de ea .
Succes
anca
26+Maria

poze
dyanira spune:
Da imi mai intarzaie. Chiar in ultima perioada am avut niste intarzaieri. De fapt acum 4 luni am avut o intarzaiere mare.
M-am gandit sa mai astept azi si maine si apoi sa fac testu...
Apropo voi ce teste folositi de obicei?
voicu_bebi spune:
salut dyanira...bine ai venit la noi la aspirante...sper ca acea intarziere sa fie bebe....iti intarzie de fel ciclul ? un test ceva ai facut ?
19 august 2006!
rox_dox spune:
bebi..asta cu testele e subiectiva...
normal ca daca ti se intampla vreodata sa iei un test, sa fie negativ..si apoi la cateva zile iei altul si ala arata pozitiv..zici ca primul era nasol...dar se poate sa se pozitiveze la tine mai greu..
eu de ex am facut prima data un test Baby, nici nu mai auzisem de el pana atunci..am dat 25.000 pe el...si a iesit la fel de pozitiv ca si Barza care l-am facut dupa si ca si cel de la Ozone...
asa ca e important e sa fie bebe acolo...ca teste se gasesc si daca e bebe acolo o sa apara si liniutele alea doua fie ca imediat sau la cateva zile..
spor la treaba!
_
5+
Pozele mele!
oanasm spune:
voicu bebi la sensi blue au ceva teste de sarcina foarte bune (cel putin farmacistele il recomanda), din pacate nu mai tin minte denumirea lor, dar stiu sigur ca pretul e in jur de 20RON ...asa ca la pretul asta...ar trebui sa nu dea eroare ![]()
uricarudiana spune:
mie mi-a intarziat luna asta aproape o sapt. si s-a dovedit alarma falsa. acum nici nu am prestat cand trebuia, asa ca nici nu prea ma asteptam....![]()
alinutza23 spune:
hop si eu! Ce fac fetele?
rox dox felicitari, ai vazut ca n-aveai motive de ingrijorare! 

salut si eu fetele noi si le urez sedere scurta!
dma un
si o
de la mine ca sa nu mai fii necajita. Stii ca DD iti va aduce un BB exact cand nu te astepti!
in rest va
pe toate fara exceptie!!!
http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
http://s191.photobucket.com/albums/z303/alinutza_leo23/
GOD is a DJ
uricarudiana spune:
ROX are dreptate. ia unul de care o fi. test de sarcina sa fie... ca daca e sa fie bebe, iese la oricare. sa fie liniute...!