* Aspirante optimiste > 20 Ani (130) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Roxi continua cu Duphastonul-dar fugi la farmacie si ia si No-Spa.O sa fie muuult mai relaxata burtica si asa o sa fii si tu mai bine..psihic. Hai ca mai e putin pana diseara.Abia astept sa vad ce ne spun Dr.-ii!!

Ela.. in 6+!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

rox_dox incerca totusi sa mergi acasa si sa stai in patutz...indiferent c servici ai avea gandeste-te ca e mai important bb...sfatul ti-l dau din suflet si din proprie experientza
pup

http://tt.lilypie.com/ZuUdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

claudina si alina, va tin si voua pumnii, sper sa vedeti II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Rox, nu cred ca e problema. Nu se bate duphastonul cu utrogestanul. Primul mi se pare ca e progesteron sintetic si al doilea e progesteron natural.
Nu are cum sa-ti faca rau o pastila introdusa in vagin. Utrogestanul e de un singur fel si acele pilule gelatinioase se pot lua si oral si vaginal. Oricum local cica isi face efectul mai bine.

Nopsa e impotriva contractziilor.

Si utrogestanul si nospa se gasesc la farmacie, se elibereaza fara reteta si nu sunt scumpe. Poti cumpara si doar cateva tablete daca vrei.

Voicu, multumesc de felicitari. In curand o sa vi si tu cu vestea cea buna.
Oana , si tu vei avea intr-o minunata zi un test la fel de frumos.

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

alina, ca tot ziceai tu ca ai trecut pe langa o farmacie de te batea gandul sa iti iei un test...asa si eu parca mi-as lua un test , dar nu stiu ce sa zic ca am mai facut unul si era negativ....eu inca sper sa vina ciclul dar poate pe 10 ...ma tot gandesc ca acele pete maronii sa fi fost ciclul ...stiu eu ...apropo duphastonul se ia si pt a se stabili ciclul ...adica sa imi apara ?

19 august 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Neatza fetlor.
Kay felicitari . Sa iti traiasca BB, sa fiti sanatosi si o sarcina usoara fara probleme. Imi imaginez cat de fericita esti acuma. Eu numai cand ma gandesc la BB ma fac toata un zambet dar sa stiu ca il am in burtica, cred ca o saptaman as urla intruna de bucuri.
Gabitza bun venit, sedere cat mai scurta.
Fetelor a venit rusii? Am inteles ca trebuie sa avem cateva rezultate azi. BAFTA MULTA si cat mai multe II .

O zi buna la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Rox, spune la servici ca iti e rau si du-te acasa ca altfel te bat. Ai vazut ca ti-am zis si eu si ti-a zis si Piggy.
Chiar daca tie nu-ti e rau s-ar putea ca lui bebe sa ii fie putzin cam rau dar el e prea mic si fragil ca sa se poata apara.
El e mult mai important decat serviciul.

Si termina cu prostiile ca poate e o dereglare. Testul ala nu minte. Acolo jos ai un bebe mic! Teste fals pozitive nu exista, indiferent ca e pala liniutza. Decat daca se pozitiveaza foarte tarziu.

Asa ca daca nu te menajezi e foarte periculos. S-ar putea ca bebe sa nu reziste si sa-ti vina CM iar apoi, daca te face sa te simti mai bine, poti sa spui tu ca era dereglare ...dar eu iti spun ca nu va fi asa...

S-ar putea si ca bebe sa fie puternic si sa reziste foarte bine si fara ca tu sa iei acele medicamente, DAR DE CE SA RISTI???

Elara
5+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

bebi daca inca nu ti-a venit eu zic sa mai faci un test poate acela negativ l-ai facut prea devreme!

http://tt.lilypie.com/nQiyp3.png iulie 2007
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=2y3xqs87.cobnw4h3&x=0&y=2qnwbd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello !!!

Am aparut si eu la apel. Am si eu o intrebare. Utrogestanul asta daca il pui si se dovedeste ca nu esti insarcinata nu iti deregleaza CM-ul? irene parca tu ai patit asa, nu?

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

elara, saru'mana pt incurajari...
ma gandesc ca oricum fac mai mult efort sa ma duc acasa...ca am de mers un pik pana ajung la statie care e cam departe...
asa la ora 5 vine sotul si ma ia cu masina..sau chiar mai devreme...pe la 4 poate reuseste sa vina.

pana atunci am trimis un coleg la farmacie sa-mi ia pastilele pe care mi le-ai zis...si stau linistita aici.

va iubesc si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

Mergi la inceput