Mamici aspirante din nou - cap. 26
Raspunsuri - Pagina 27
leeloo2004 spune:
Eu sunt in z22, asteptam, asteptam...
Cornelia, foarte frumoase pozele si foarte frumoasa familia!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
sim spune:
Bun gasit mamici dragi!
Am trecut sa va imbratisez pe toate cele care va mai amintiti de noi si sa va spunem ca va tinem pumnii stransi ca minunea asteptata sa se implineasca. 
Denisa felicitari
sa ai sarcina usoara si puiut sanatos!
Mami Irinel mi-e tare dor de tine. Am mai citit mesajele tale si tot sper sa gasesc si pe cel cu doua liniute intr-o buna zi. Stiu ca esti un om ales si mai cu seama ca ai o rabdare cum putini au, asa ca Dumnezeu te va rasplati curand. Simt asta. 
Ioana draga mea, ce mai faci? Cum iti merge? M-as bucura mult sa ne mai vedem sau chiar sa vorbim la telefon. Sper sa vina si la voi bebele mult dorit. 
Cornelia am vazut poze ...vai ce copii frumosi ai! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Am citit intr-o vreme ca aveai ceva probleme, sper din suflet ca s-au rezolvat si ca totul a trecut ca un vis urat. Continuati proiectul bebe 3? 
Pe la noi e bine acum: Ruxi este in grupa pregatitoare la gradi si e foarte mandra ca anul urmator va merge la scoala. Tudor creste vazand cu ochii: are deja 7,5 luni si face tot felul de nazdravanii. Se ridica singurel in picioare in patut, ne tot striga pe mine si pe tati, papa de n-ai treaba (tot ce-i dam) si mai important decat orice ...vrea sa mearga. La fel ca si la Ruxi am bagat premergatorul in functiune pentru ca spatele meu e cam greu sa reziste in pozitia echer atat cat vrea puiul sa se plimbe. Sa vedeti ce viteza prinde... Ruxi a mers singurica de la 10 luni, asa ca ma astept sa repetam performanta la cat de voinicel este juniorul. Nu mai spun ca deja are 10 kile si 74 cm: e cat un copilas de un an.
Cam asta este pe la noi.
Va pupam si va dorim toate cele bune!
CamiM spune:
Cornelia am vazut pozicile tale.. super!! Sa iti traiasca mandretea de baieti!! Cu asa dragalasi nici nu poti sa te necajesti prea tare ca nu a fost sa fie luna asta, poznasul mic poate vrea sa vina luna urmatoare.
Leeloo tinem pumnii si punem baricade sa nu vina uratii!!
Cami
5+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
denisa73 spune:
Multumesc mult! Normal ca mai trec pe la voi caci nu am uitat de unde am plecat si poate o sa devin inca o data aspiranta,dupa sarcina asta.Abia astept diseara eco.Am emotii sper sa nu fie si vreo extrauterina ca am incercat si normal...
4+
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Oana_B spune:
Mamici aspirante din nou - 27
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!