Gravidute&mamici de Timisoara (3)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
de azi sunt oficial in concediu prenatal 

...m-am tzucat cu toti colegii cand am plecat de la servici si am venit acasa si am tras un somnic dulce ![]()
pussi cu cine seamana fetele?? se vede deja??
Ank
30
Raul
pussi spune:
ank cu mine .. de la brau in jos
N-am studiat inca problema!
PUSSI
23+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
ank cu mine .. de la brau in josN-am studiat inca problema!
PUSSI23+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

Ank
30
Raul
bb_yasmi spune:
hy
ank, nu ziceai ca intri mai tarziu in prenatal?? si eu tot de la 30 de sapt fix voi intra!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
28+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
hy
ank, nu ziceai ca intri mai tarziu in prenatal?? si eu tot de la 30 de sapt fix voi intra!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami28+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
de fapt prenatalul il voi incepe de luni...si atunci am 31 de saptamani
vineri a fost ultima mea zi de lucru

Ank
30
Raul
pussi spune:
voi nu aveti somn??? ![]()
![]()
Si eu tot la 30 vreau sa intru in prenatal!
PUSSI
23+
SABINA ELENA &
Poze Cu Tustele mele
Gina73 spune:
Calal_ina : multumesc mult pentru informatiile pe care mi le-ai dat,realmente mi-au fost de mare folos.
Mi-am facut un test de sarcina din acela din comert in data de 16.08.07 dar a iesit negativ.Azi, 19.08.07 ar trebui sa-mi vina CM , dar nu da semne ca vrea sa vina........insa nici simptome de sarcina nu am in afara de o usoara greutate in josul abdomenului....
Voua cand v-au aparut primele simptome??? Sa mai fac un test in zilele ce urmeaza daca nu vine ciclul??
Va pup pe toate , suntetti 
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
voi nu aveti somn???![]()
Si eu tot la 30 vreau sa intru in prenatal!
PUSSI23+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
eu m-am trezit intamplator pe la 5 si am intrat pe net sa vad cum va fi vremea azi

...si nah am intrat si pe
sa vad daca s-a mai intamplat ceva gina la mine s-au ingreunat sanii mai mult ca de obicei inainte de menstruatie si de obicei imi apareau niste cosulete pe fata cu o saptamana inainte ...care nu au mai aparut ...oricum testul de urina l-am facut in prima seara cand trebuia sa vina mos craciun si mi-a iesit a doua liniuta roz pala....

Ank
30
Raul
pussi spune:
buna dimineata!
Am gasit site-ul cu magazinul de care vorbea Alexi din Szeged: http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=2&submenu=41&thirdmenu=304
Eu ii fac lista la tati sa mearga la cumparaturi
gina daca iei tratament pt. sustinerea sarcinii care contine progesteron(utrogestan sau duphaston) iti intarzie CM-ul de la ele! Daca ai facut tratament pt. controlarea ovulatiei(Pregnyl) iti influenteaza testul de sarcina... iese fals pozitiv! Eu simptome am avut din Z5-Z6 dupa ET(ovulatie in cazul tau)... Dar la mine toate simptomele sunt mai accentuate fiind sarcina gemelara!
Alexi ... Ati ajuns acasa?
PUSSI
23+
SABINA ELENA &
Poze Cu Tustele mele
anomis_tm spune:
Buna fetelor,chiar daca sunt doar aspiranta la titlul de mamica,sper sa ma primiti in clubul vostru.Imi doresc foarte mult un copil si abia astept vestea cea buna!