Mama divortata, cum pleaca cu copilul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Catrinuta, ai fost coerenta.
Insa legile din Romania s-au schimbat de vreun an.
Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro

Nu ai nevoie de nici un acord al tatalui sa scoti copilul din tara daca copilul iti este incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva. Deci nici un vames nu e prost informat.

Fetele aici discuta insa despre stabilirea domiciliului mamei in alta tara, si daca nu cumva autoritatile DE ACOLO cer acordul tatalui.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Catrinuta, ai fost coerenta.
Insa legile din Romania s-au schimbat de vreun an.
Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro

Nu ai nevoie de nici un acord al tatalui sa scoti copilul din tara daca copilul iti este incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva. Deci nici un vames nu e prost informat.

Fetele aici discuta insa despre stabilirea domiciliului mamei in alta tara, si daca nu cumva autoritatile DE ACOLO cer acordul tatalui.

Adina + Olivia 04.03.2004

Oki...am inteles cu schimbarea legilor...multam de info...e bine de stiut...iar pentru stabilirea domiciliului, de asta i-am zis sa consulte legislatia tarii in care vrea sa se stabileasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicam spune:

Multumesc de raspunsuri, am trimis informatiile mai departe, sper sa-i fie de folos prietenei mele. Se va interesa si la ambasada, e cel mai oficial loc. Oricum nu va obtine acceptul tatalui, probabil va ajunge sa-l santajeze dupa ce ajunge in Olanda, daca are nevoie de acea hartie. Nu are alta solutie...

catrinutza, asa e cum spune Adina Iulia, mama divortata poate trece granita cu copilul doar cu hotararea de divort, insa aceasta trebuie sa fie definitiva si irevocabila. E perfect legal.

Mergi la inceput